Labas visoms mamytems.Siuo metu dar gyvenu su draugu,bet musu gyvenimas kartu darosi nebepakenciamas,jis visada ignoruoja mano vaika(jis is pirmosios santuokos).Nebegaliu i tai ziureti ramiai,mano sunus net pavalgyti nebegali ramiai,nes mano drauga tai erzina,o neduok dieve nukris koks trupinelis,tai isdirbs visokiais zodeliais(negraziais).Turime ir bendra vaika,todel vis dar kentejau,maniau viskas susidelios i savas vezias,bet deja kuo toliau tuo baisiau.Tad zadu ieskotis nuomotis buta,gal atsiras bendra minciu vienisu mamu.Esu nuo Panevezio puses.
Labutis visoms mamytems.Pakolkas gyvenu su draugu jo namuose,turime bendra vaikeli,as turiu sunu is pirmos santuokos(jam 12metu).Su draugu musu santikiai paslyjo,nes matau,kad drauga erzinti pradejo mano pirmos santuokos sunus.Mano akimis,net mano sunaus buvimas salia drauga supygdo,jis netgi uzgaulioti mano sunu pradejo.As aisku visada stoju uz savo vaika ir pas mus iskyla didziulis barnis.Ir aisku mane jis izeidineja.Stengiausi is pradziu i tai nekreipti demesio,nes auginu ir jo vaika,tikejausi kad viskas susidelio i savo vezias,bet deja kuo tolyn,tuo blogyn.Del tokiu santykiu nebejauciu savo draugui jokiu jausmu ir noriu su juo issiskirti.Aisku bus pradzia labai sunki,bet tikiu,kad viskas iseis i gera.Gyvenu Panevezio puseje,aisku buto ieskosiu issinuomoti Panevezyje.Tad gal kokia vienisa mamyte,turi tokia pat beda?Galetume susibegti pabendrauti,o gal musu poziuris i gyvenima sutaptu,aisku visa tai butu laikina

Esu vienisa mama is Kauno. Planuoju nomuotis buta (kolkas pas mama apsistojusi)
Esu tvarking, atsakinga, auginu 2 metuku dukryte.
Jei atsirastu mamyte norinti nomuotis buta kartu , parasykite man i AZ . Zinoma pradzioj reiktu pabendrauti, susitikti ir jei abieju bus panasus poziuris i tam tikrus dalykus, galesime ieskotis naujos gyvenamosios vietos
Esu tvarking, atsakinga, auginu 2 metuku dukryte.
Jei atsirastu mamyte norinti nomuotis buta kartu , parasykite man i AZ . Zinoma pradzioj reiktu pabendrauti, susitikti ir jei abieju bus panasus poziuris i tam tikrus dalykus, galesime ieskotis naujos gyvenamosios vietos

labas,ieskau mamytes,kuri noretu gyventi kartu,ne lietuvoj,o olandijoj,nuo balandzio arba birzelio men.Rotterdam mieste,3k.bute.vaiko amziusv nuo 5iki 12metu.padeciau su pasalpom,darbais,kt.dokumentu sutvarkymu.siuo metu esu lt.esu buvusi ir dirbusi olandijoj 1,5metu.dbr.noriu emigruoti su vaiku.mano sunui 8,5metu.su kalba-ne problema-uztenka pusetinos anglu k.rasyti i a/z pradziai
yra siokios tokios racijos,butu neblogai,bet gal ne lt , o jei gyvenciau uzsienyje
nuomuociausi didesni buta ar nama netoli Hamburgo su vienisa tvarkinga neturincia jokiu zalingu iprociu mama. vaiko amzius 4-8 metai. Padeciau susirasti darba, sutvarkyt dokumentus vaiko pinigam gauti.
QUOTE(Savannaa @ 2012 02 22, 19:42)
nuomuociausi didesni buta ar nama netoli Hamburgo su vienisa tvarkinga neturincia jokiu zalingu iprociu mama. vaiko amzius 4-8 metai. Padeciau susirasti darba, sutvarkyt dokumentus vaiko pinigam gauti.
labas, Savannaa, esu vienisa mama, auginu 5m sunu, mane domintu busto nuoma kartu Hamburge ar netoli jo. zalingu iprociu neturiu, esu tvarkinga ir paprasta, jei dar neradote nieko, butu idomu su jumis toliau susirasyti. mano el pastas skaistux10@gmail.com

Na ar yra kokia draugiska mamyte, kuri noretu kartu nuomotis butuka
i az

Sveikos,tenka ir man cia parasyti...
gal atsirastu mamyte kuri noretu kartu nuomotis 2kambariu buta,baltupiuose
gal atsirastu mamyte kuri noretu kartu nuomotis 2kambariu buta,baltupiuose