Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras

QUOTE(Jurgitukas1 @ 2008 01 25, 19:42)
Koks cia yra ir kokia kaina? 4u.gif  Pradzioje buvau nusiziurejus Gustavsbergo termostatini maisytuva, paskui pasitrinkau paprasta, bet dabar, kol dar nenupirktas, galiu persigalvot g.gif Argumentuokit del termostatiniu maisytuvu rolleyes.gif
Pas mus vandeni sildys duju katilas unsure.gif

nelabai supratau ka argumentuoti KODEL termostatini??? Ar kodel HG?
Del termostatinio kaip ir ansktesnese zinutese atrodo rasem mastau.gif

Mes i dusa pirkom va toki

user posted image

metus naudojames viskas super 4u.gif

i vonia pirkom va toki:

user posted image

Manau irgi viskas bus ok,

Kad HG ne itin daug termostatiniu var ir turi mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2008 01 25, 19:22)

Blizgios gražiau ir praktiškiau - bent kiekvieno lašo valyt nereik smile.gif

As irgi labai noriu blizgiu plyteliu, bet visi mus gasdina kad labai nepraktiska sad.gif , o blizgios juodos tai jau gal tikrai nelabai , nes dulkes turetu buti kaip ant delno(cia tik mano pamastymai lens.gif ).
Nu jau daba tai susidurinau frusty.gif , jau beveik ir plytukes isrinktos o daba is naujo galvos skausmas.
Atsakyti
gal kas galite pagelbėti truputį ax.gif ieškau paveiksliuko, su tokiu sisiojančiu berniuku, kaip sovietmečiu dažnai būdavo ant tualeto durų. Gal kas tokį dar turite, ir galit nufotografuoti, ar gal matėt kur jų pirkti?
Atsakyti
QUOTE(Jurgitukas1 @ 2008 01 25, 18:42)
Koks cia yra ir kokia kaina? 4u.gif  Pradzioje buvau nusiziurejus Gustavsbergo termostatini maisytuva, paskui pasitrinkau paprasta, bet dabar, kol dar nenupirktas, galiu persigalvot g.gif Argumentuokit del termostatiniu maisytuvu rolleyes.gif
Pas mus vandeni sildys duju katilas unsure.gif

Pas mus irgi dujinis katilas vandenį šildo, o maišytuvas toks, kokį Nerutė įkėlė - pas mus vonia ir dušas 2in1, kaina ~600 Lt berods, bet tiksliai nežinau...
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2008 01 25, 20:38)
nelabai supratau ka argumentuoti KODEL termostatini??? Ar kodel HG?
Del termostatinio kaip ir ansktesnese zinutese atrodo rasem mastau.gif

Mes i dusa pirkom va toki

user posted image

metus naudojames  viskas super  4u.gif

i vonia pirkom va toki:

user posted image

Manau irgi viskas bus ok,

Kad HG ne itin daug termostatiniu var ir turi mastau.gif

Nerute, o kur jūs šituos daiktelius pirkot, nes viskasvoniai HG atorodo tokiu nerandu, man labai patiko tas voniai... wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Guod@ @ 2008 01 25, 21:06)
Nerute, o kur jūs šituos daiktelius pirkot, nes viskasvoniai HG atorodo tokiu nerandu, man labai patiko tas voniai... wub.gif  thumbup.gif

Yra yra wink.gif
Va:
http://www.viskasvon...roup/74c55d20cd

mes Irise pirkom, bet ten kaina kita doh.gif (tiesa mes gavom nuolaidas tai kaina panasi kaip www gavos)
Papildyta:
Kol man per nestuke.gif pilva daejo hihihi.gif

Jurgituk i vonia ar dusa deciau tik termostatini, ir kriaukles dejom paprastus, tai dabar i kur Tu nori det???

Termostatas patogu tuo kad vanduo nuolat begs is jo vienodos temperaturos kokia nustatysi (aisku pradziai atbegt turi vandenelis) Patogu maudantis paciam, maudant vaikus, vienzo nekeisciau ne uz ka i paprasta maisytuva 4u.gif

kaina kaip ir rase apie 600 -650 bet paziurek tam www ten tikrai pigiau 4u.gif
Atsakyti
pas mus t.p.dujinis katilas šildys vandenį biggrin.gif

Vonios HG Talis S + toks su stovu user posted image bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dowi @ 2008 01 25, 21:20)
pas mus t.p.dujinis katilas šildys vandenį  biggrin.gif

Vonios HG Talis S + toks su stovu user posted image  bigsmile.gif

pas mus vonios kaip ikeliau bet va stovas tai labai panasus lotuliukas.gif mazu ir toks pat mirksiukas.gif
Dowi o HG maisytuvas termostatinis?? nu nemaciau as tos serijos termostatiniu mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerutė: 25 sausio 2008 - 20:30
QUOTE(raganele @ 2008 01 25, 18:22)
Blizgios gražiau ir praktiškiau - bent kiekvieno lašo valyt nereik smile.gif

jau nusipirkom matines lotuliukas.gif labiau prie pasirinkto dekoro tiko dirol.gif bus kaip bus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2008 01 25, 21:24)
jau nusipirkom matines  lotuliukas.gif  labiau prie pasirinkto dekoro tiko dirol.gif bus kaip bus  cool.gif

na svarbu kad turit 4u.gif Parodyk aaa? mirksiukas.gif

MB pradejo klijuoti plyteles ant nakties va taip va patrauke dirbt blink.gif Man jau reik muset muza kviest, ba kiek jis tas grindis kankins per savaitgali va ir suklos, o tada jau sienos mirksiukas.gif mama mijaaaa, muzaaaaaaaaaa kur tuuuuuuuuuuuu?
akviliuk rastus pati deliosi ar jau sudeliota? mirksiukas.gif
as labiausiai bijau kad nepritruktu kokios plytkos, ba pirkom senai pries metus beveik ir jei dabar ner pardavime tai shakes..... reiks nulekt i aparici paziuret ar galim netycia dauzyt hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerutė: 25 sausio 2008 - 20:29
QUOTE(akvilyte @ 2008 01 25, 21:24)
jau nusipirkom matines  lotuliukas.gif  labiau prie pasirinkto dekoro tiko dirol.gif bus kaip bus  cool.gif

Niu tai gal butu galima pamatyti hi.gif
Atsakyti
Nerute apsimelavau pasirodo metris s maišytuvas vonios,o talis s virtuves biggrin.gif ,manau,kad ne termostatinis ax.gif..kažkaip mums rekomendavo tokį.. ax.gif ,labai mat norėjom pačios vonios geros bigsmile.gif biggrin.gif ,tai reikėjo atsisakyt kai ko.. biggrin.gif O stovas Raidance S 120 mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dowi: 25 sausio 2008 - 20:38