Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras

Tuoj sikanu paorganizuosiu, viena jau zinau kuri idesiu lotuliukas.gif doh.gif

Dabar prie plyteliu persimeciau doh.gif blush2.gif Pritersiu jum cia eteri rolleyes.gif nepykit bigsmile.gif gal kam kokiu ideju kils paziurejus blush2.gif

Kadangi esu macius labai daug voniu, tai galiu pasakyt, kad jos ziauriai svarbios kuriant vonios interjera:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(_pasikeitusi_ @ 2008 01 15, 12:00)

wow bigsmile.gif tokios ir as bais noreciau wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
ŠIKANAI lotuliukas.gif :

Sitas gali buti statomas vidury kambario, bakelis viduj yra

user posted image

Šikanas su distanciniu valdymu, nuplauna ir nudziovina, sildomas dangtis lotuliukas.gif Kaina 15 000Lt drinks_cheers.gif

user posted image

Sitas mano megstamiausias wub.gif Azzurra, italiskas

user posted image

user posted image

Praeitais metais buvo labai populiarus su pakabinamu bakeliu:

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2008 01 15, 12:42)
wow  bigsmile.gif  tokios ir as bais noreciau  wub.gif  wub.gif  wub.gif

tikrai įspūdinga, ir maišytuvas thumbup.gif

grįžtant prie "chalturnų" meistrų, tai kadangi su $ nefontanai, tai nusprendė MB laikinai keisti profesiją ir sudėti plyteles. Pradžioj bijojau, kaip gausis, bet kadangi neesu perfekcionistė ir nesikabinėju prie smulkmenų, tai leidau cool.gif ir ką - rezultatas pranoko lūkesčius bigsmile.gif : labai neblogai, net sakyčiau GERAI sudėjo thumbup.gif belieka sutvarkyti tarpus glaistu ir greičiau jungti santechniką biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Martini: 15 sausio 2008 - 12:52
Šikanas su distanciniu valdymu, nuplauna ir nudziovina, sildomas dangtis  Kaina 15 000Lt 

A kaip čia daba suprast? g.gif Nuplauna ir nudžiovina sėdinčiojo ant šikano minkštąją?.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ir dar pašildo... karsta.gif nenulipčiau... rolleyes.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2008 01 15, 13:55)
A kaip čia daba suprast?  g.gif  Nuplauna ir nudžiovina sėdinčiojo ant šikano minkštąją?..  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Ir dar pašildo...  karsta.gif nenulipčiau...  rolleyes.gif  lotuliukas.gif

Taip taip, teisingai supratai 4u.gif
Atsakyti
martini thumbup.gif mums MB irgi vonia klijavo, visai graziai, tiesa, kol dar tarpeliu nenuglaistet- tai zinok dar rezultato nematot galutinio blush2.gif nes tarpuku glaistymas labai visus brokelius isryskina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(_pasikeitusi_ @ 2008 01 15, 12:58)
Taip taip, teisingai supratai  4u.gif

blink.gif Wow.. biggrin.gif su distanciniu pasireguliuoji plovimo intensyvumo stipruma... lotuliukas.gif ale kiek ant šikpopieriaus sutaupai bigsmile.gif
Atsakyti
girdėjau, kad jų pigesnių yra - tik už kelis tūkstančius mirksiukas.gif DiArcci magijos teatro tas magas prieš metus ar du pradėjo jų verslą - sakė, kad labai paklausios prekės biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Bomba @ 2008 01 15, 13:01)
martini  thumbup.gif mums MB irgi vonia klijavo, visai graziai, tiesa, kol dar tarpeliu nenuglaistet- tai zinok dar rezultato nematot galutinio  blush2.gif nes tarpuku glaistymas labai visus brokelius isryskina  doh.gif

irnesakyk.gif kažkaip nebijau - maža vonia, daug užsistatys (kabina, spintelė, skalbiankė), o jei ir matysis, tai man dzin - kam nepatinka, tegul nežiūri tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_pasikeitusi_ @ 2008 01 15, 11:08)
Kameja, ar matei ta vonia gyvai?  blush2.gif  doh.gif  Tokia siaura ir nepatogi  unsure.gif  Sake Morenoj Vilniuj jau keli metai stovi, nei vienos nera pardave  doh.gif

maciau pas kaimyne bigsmile.gif man taip pat pasirode mazoka unsure.gif bet,sake,kad pilnai uztenka tokios rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2008 01 15, 14:01)
blink.gif Wow..  biggrin.gif  su distanciniu pasireguliuoji plovimo intensyvumo stipruma...  lotuliukas.gif ale kiek ant šikpopieriaus sutaupai  bigsmile.gif

thumbup.gif taip taip ir intensyvuma ir siluma cool.gif
Papildyta:
QUOTE(cameja @ 2008 01 15, 14:05)
maciau  pas kaimyne bigsmile.gif man  taip pat pasirode mazoka  unsure.gif  bet,sake,kad pilnai uztenka tokios  rolleyes.gif

man visa laika buvo idomu, nes tokios nebandziau ax.gif juk ji ir siaura ir trumpa, vadinasi nugara remiasi i ta atlosa didejanti, o juk ten vandens neprisileisi iki virsaus, tai sala nugara kai maudais ax.gif nu gal ir ne, bet bet kokiu atveju toks idomus produktas, labai grazus ir elegantiskas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobrytė @ 2008 01 15, 12:30)
Na va, žvengiau, žvengiau praeitoj temoj, kad tulike telefoną pakabintą mačiau, o vakar žiūriu namus, kur milijonus kainuoja, ogi ten lygiai tas pats doh.gif , o NT pardavimo agentės tik galvom linkčioja, tipo privalumas neišpasakytas bigsmile.gif
Vat ir tundra pasirodo aš esu doh.gif biggrin.gif

nesusilaikiau nepakomentavus, įdomu pašnekovui kitam (pvz. pažystamui) patiktų į klausimą ką veiki išgirsti atsakymą: kakoju lotuliukas.gif . Arba kalbant pasikeičia balso intonacija lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti