Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras

QUOTE(_pasikeitusi_ @ 2008 01 15, 13:18)
man visa laika buvo idomu, nes tokios nebandziau  ax.gif juk ji ir siaura ir trumpa, vadinasi nugara remiasi i ta atlosa didejanti, o juk ten vandens neprisileisi iki virsaus, tai sala nugara kai maudais  ax.gif  nu gal ir ne, bet bet kokiu atveju toks idomus produktas, labai grazus ir elegantiskas  wub.gif

del patogumo nezinau ,neteko tokioje maudydis tongue.gif ,bet atrodo,tai is ties labai graziai wub.gif

user posted image
Atsakyti
Cameja - nereali paskutinioji nuotrauka wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(_pasikeitusi_ @ 2008 01 15, 14:19)
Cameja - nereali paskutinioji nuotrauka  wub.gif  wub.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
Vau paskutinė vonia, tai net seilė ištįso thumbup.gif
Mes dabar turim galvos skausmą, nes reikia išsirinkt plyteles dviejoms vonioms name thumbup.gif Ir iš smalsumo įlindau paskaityti feng shui. Paskaičiau apie vonios įrengimą ir netinka juoda ir mėlyna su visais atspalviais, žalia, nes jos ir taip smarkiai veikiančią vandens stichiją dar suaktyvina. O kaip priešingybės irgi voniai netinka ugninės spalvos raudona ir oranžinė su visais savo atspalviais doh.gif Va tai tau paskaičiau ir pasirodo voniai tinka tik balta, geltona ir ruda ir jų atspalviai unsure.gif lotuliukas.gif
čia tik šiaip, o gal kas turit pavyzdžių su kampinėm ir pusiau kampinėm voniom? Niekaip neapsisprendžiam telpa ir tokia, ir tokia, o kuri gražiau ir patogiau neaišku doh.gif
Atsakyti
Sveiki.
Pagaliau ir pas mus pajudejo reikalai i preki. MB jau gipsokartona suka thumbup.gif

QUOTE(Rudeninuke @ 2008 01 15, 17:32)
Vau paskutinė vonia, tai net seilė ištįso  thumbup.gif
Mes dabar turim galvos skausmą, nes reikia išsirinkt plyteles dviejoms vonioms name  thumbup.gif Ir iš smalsumo įlindau paskaityti feng shui. Paskaičiau apie vonios įrengimą ir netinka juoda ir mėlyna su visais atspalviais, žalia, nes jos ir taip smarkiai veikiančią vandens stichiją dar suaktyvina. O kaip priešingybės irgi voniai netinka ugninės spalvos raudona ir oranžinė su visais savo atspalviais  doh.gif  Va tai tau paskaičiau ir pasirodo voniai tinka tik balta, geltona ir ruda  ir jų atspalviai unsure.gif  lotuliukas.gif
čia tik šiaip, o gal kas turit pavyzdžių su kampinėm ir pusiau kampinėm voniom? Niekaip neapsisprendžiam telpa  ir tokia, ir tokia, o kuri gražiau ir patogiau neaišku  doh.gif

Butent tokias spalvos isrinkau savo voniai thumbup.gif , bet dar neuzsakinejom pliteliu, nes reikia dar kazkaip apsiskaciuoti kiek pirkti, nes atgal grazinti turbut negalima g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2008 01 15, 12:01)
ar grazu ? (cia ne mano ir dar kaip suprantu nepabaigta idealiai  blush2.gif )

o man labai grazu wink.gif

QUOTE(Cobrytė @ 2008 01 15, 12:11)
klausiau dukterėčios, ar sunku tokią prižiūrėti?sako, ne visai nedaug priežiūros reikia, ryte ir vakare su sausu skudurėliu praeini ir švaru

kas del prieziuros tai manau reikia tk priemones geras tureti hihihi.gif pvz skudureli kuri suslapinus valaia visus langus ar veidrodzius ar stiklinius pavirsius - nudziuna ir ne laselio demes ir chimojos jokios nereik mirksiukas.gif

QUOTE(Bomba @ 2008 01 15, 13:02)
o tamsiai melynu sikpopieriu buna ? man prie vonios tiktu labai  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

man ir sviesiai melynas i dusa tiktu, o va i vonia reiks alyvinio, o i 1 a WC morkavas nemaisytuuuu mirksiukas.gif

QUOTE(akvilyte @ 2008 01 15, 13:42)
wow  bigsmile.gif  tokios ir as bais noreciau  wub.gif  wub.gif  wub.gif

man nilabai blush2.gif

QUOTE(Bomba @ 2008 01 15, 14:01)
martini  thumbup.gif mums MB irgi vonia klijavo, visai graziai, tiesa, kol dar tarpeliu nenuglaistet- tai zinok dar rezultato nematot galutinio  blush2.gif nes tarpuku glaistymas labai visus brokelius isryskina  doh.gif

MB kai tik visas laisvas minutes ten ir leidzia hihihi.gif Uzdengimus jau padare, dabar impregnuoja kazkokiu bais smirdincu marmalu - o tada jau plyteliu metas.... o as groziu dar nesusideliojau doh.gif nzn kai reikes pasakyt galutini var KAIP klijuot turbut naktimis nemiegosiu lotuliukas.gif Laukiu ir as savo visu pirkiniu, tik pats WC puodas veluoja unsure.gif tai sakiau lai viska be jo veza, turim kaip bebutu du puodus namie, uzteko iki siol tai dar koki menesi ar du pakentesiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Martini @ 2008 01 15, 14:05)
girdėjau, kad jų pigesnių yra - tik už kelis tūkstančius mirksiukas.gif DiArcci magijos teatro tas magas prieš metus ar du pradėjo jų verslą - sakė, kad labai paklausios prekės biggrin.gif

jie tik klūzikų dangčius su "navarotais" pardavinėja, kaina buvo apie 3000lt.draugė svaigsta dėl tokio, man tai kažkaip schmoll.gif.
Atsakyti
Vaje kiek grožių... doh.gif kaip merginos pas jus su apšvietimu vonioje? g.gif niekaip negaliu apsispręsti ką dėti... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Guod@ @ 2008 01 16, 17:56)
Vaje kiek grožių... doh.gif  kaip merginos pas jus su apšvietimu vonioje? g.gif niekaip negaliu apsispręsti ką dėti... doh.gif

pas mus hologenai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudeninuke @ 2008 01 15, 15:32)
Mes dabar turim galvos skausmą, nes reikia išsirinkt plyteles dviejoms vonioms name  thumbup.gif Ir iš smalsumo įlindau paskaityti feng shui. Paskaičiau apie vonios įrengimą ir netinka juoda ir mėlyna su visais atspalviais, žalia, nes jos ir taip smarkiai veikiančią vandens stichiją dar suaktyvina. O kaip priešingybės irgi voniai netinka ugninės spalvos raudona ir oranžinė su visais savo atspalviais  doh.gif  Va tai tau paskaičiau ir pasirodo voniai tinka tik balta, geltona ir ruda  ir jų atspalviai unsure.gif  lotuliukas.gif

Na va, pasirodo nieko nežinodama apie feng shui, vonią turėsiu būtent visiškai absoliučiai fengšijušką lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Guod@ @ 2008 01 16, 18:56)
Vaje kiek grožių... doh.gif  kaip merginos pas jus su apšvietimu vonioje? g.gif niekaip negaliu apsispręsti ką dėti... doh.gif

As planuoju hologenus deti, o prie veidrodzio pakabinama sviestuva.
Tik nerandu man tinkamu doh.gif , isskyrus ermitaza, senukus ir rubikona nezinau kur dar yra sviestuvu unsure.gif
Atsakyti
Mes jau su apšvietimu baigėm:karsta: dėjom 2 halogenus nuo 15V, tai šviesos pakankamai, virš veidrodžio šviestuvą (jis įsijungia atskirai) ir virš klozeto irgi kaip virš veidrodžio, tik trumpesrnį (irgi atskirai įsijungia).. Pagaliau turėsiu normalią šviesą vonioj yess.gif
Atsakyti