As su savo mazyle tokiu problemu neturejau, mat ji panele labai savarankiska, viska nori ir daro pati

Aš irgi abai bijojau laiptų
kaip bus kai pradės laipioti, bet viskas įvyko visai netikėtai, visados vesdavau laiptais už rankikės ir vieną dieną net nutirpau pamačius kaip mano mažylis pareina į apčią laiptais, bet gražiai, neskubant po vieną laiptuką ir nulipo
tai nuo tada nedraudžiu, leidžiu laipioti, bet vis stebiu kaip jis tai daro

nebuvo problemos nei su nulipimu,nei su užlipimu-visur paskui brolį reikia spėt....

As irgi pergyvenau kaip bus su tais laiptais
,bet lipom is pradziu kartu uz rankyciu susikabine
,o dabar jau tai pats moka nulipti
,bet taip atsargiai,grazu net paziureti

viena diena tysiau namo du maximos maisus,paprasiau,kad liptu pats.kazkaip suprato ir i 3auksta pats uzlipo

Aš abu pipirus nuo mažiukų pratinau,kad į viršų liptų prie sienos,prie turėklų net neina,baisu,kad į rūsį nenukristų,ir šiaip nenusiristų
Bet didesnis brolis dažnai prižiūri,o ir vienas jau mazgys gan senokai lipa sėkmingai

manoji dar sliauzt nemokejo gerai kai laiptais uzsikardavo i virsu bet vat jau vaiksto o zemyn vis nemoka nulipti... nuo lovos kuo puikiausiai apsisuka ir nulipa bet laiptais bijo eiti zemyn... gal ir gerai, zinau kad neis ir nenukris.
Maniškis įprastais laiptais puikiai lipa tiek aukštyn, tiek žemyn- laikydamasis už turėklų arba pridėjęs rankytę prie sienos, bet namie labai statūs laiptai, tai į viršų lekia labai greit, o apačion bando lipti kaip ir kitur, tai čiuožia
Gerai, kad kartu buvom, nes būtų nulėkęs
Neįsivaizduoju kaip išmokyti nuo tokių nulipti, nes atbulom lipant nelabai pasiekia kojytėmis, nes nesimato gerai

Su saviškiu taip pat turiu bėdos. Užlipt užlipa, o kai reik nulipt tai net nežiūri kas po kojom
, jei šalia nebūčiau tai taip ir galvą nusisukt gali

gyvenam ketvirtam aukste.tai kiekviena dien alipam ir nulipam.anksciau dar plius minus laikydavo sienos puses, kad galetu isikibt.dabar jau ne.sako "lipa"- ïr lipa laiptais.kazkada cia viena vakara biski skaicius mokinomes vadint- na vienas, du ir t,t,bet maze kol kas pasako tik du ir penki.tai dabar kai lipa laiptais tai skaiciuojam juos.greiciau tas lipimo procesas vyksta