Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip išmokyti nulipti nuo laiptų

pas mus name gan status laiptai, taciau mazius i virsu uzlipt l. greit ir pats ismoko, o zemyn lipa atbulom po truputeli. parodziau viena kart ir pasakiau, kad neskubedamas liptu. tai l. savim didziuojas kai nulipa taip zemyn. o siaip laiptinese ar kur yra normalus laiptai, tai duoda rankyte ir lipam ar nulipam kaip visi thumbup.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedre g: 20 sausio 2009 - 00:14
Pas mus namuse yra keleta laipteliu is virtuves i kambari ir is kambario i miegamaji, tai po biski ir ismoko nulipti ir uzkopti, bet ant laiptynes dar bijau paleisti, ten gi ne po viela laipteli, o iskarto daug.
Atsakyti
Pas mus tai gan status laiptai mazius isikabines i ranka lipa, bet man labai baisu, kai uzpakaliuka atsukes lipa zemyn, nepamatysi ir nudardes, tai mes vartelius tokius uzdejome. ax.gif
Atsakyti
g.gif savajo mazylio nemokiau nei uzlipti,nei nulipti.Tiesiog pamaciau,kad pats ir uzlipa ir nulipa.Veikiausiai suprato pats,stebedamas kitus,dar metu neturedamas smile.gif
Atsakyti
Pas mus namie visur slenksciai, tai buvo maze priversta ismokti perkopti per juos, manau, kad tai ir laiptukus iveikti padejo. O siaip tai butinai liepdavau kibtis i tureklus arba duoti ranka man, na jei bent jau ne ranka, tai nors viena pirsciuka bigsmile.gif
Atsakyti
Savaji nemokinau uzlipti,kai viena diena pamaciau,kad vaikinas isidrasino ir uzkope keturiomis pats,tada tetis istate vartelius,o vat neseniai norejau patikrint,kaip jis nuliptu.Tai jis atsuko uzpakaliuka ir nurepliojo,vis atsisukdamas paziuret ar toli iki galo biggrin.gif
Atsakyti
pas mus irgi yra laiptai i antra auksta , tai dar nemokejo vaikscioti mazius tik sliauziojo o jau mokejo lipti laiptais pradzioj tai tikrai baisu buvo , bet mes nei varteliu nieko nedarem jokiu . tai kazkaip savaime ir lipo ir nulipo zinoma atbulom nulipdavo . tiesiog pradzioj sakydavau kad atsargiai reikia laikytis , nes gali buti bum . jau greit trys metai tai galima sakyti begioja jais. kantrybes mamos .
Atsakyti
mes tai kai atsikelem gyvent i nama pacia pirma diena tai buvo tragiska mano mazajam..jis nusirideno kulverscias nuo ju...gerai,kad tik atsipirkom didziausia melyne..... doh.gif bet nuo to laiko nei kart nera nukrites..pats uzlipa ir nulipa...uzlipt keturiom uzlipa ir nulipa keturiom atbulas...jokiu problemu thumbup.gif
Atsakyti
Oi, baisu man su tais laiptais. Labai ilgai laikėm laiptus su varteliais. Bet po to kažkaip savaime išmoko pats nulipti.
Atsakyti
Kaip ismokyti-nezinau blush2.gif .Maniske nemokoma uzlipa ir nulipa pati.Kartais einame kartu,as ja vedu uz rankos,kita laikosi uz tureklu.O kai eina viena,visada sakau,ziurek po kojom biggrin.gif ir laikykis tureklu.
Atsakyti
va man kaip tik dabar tokia beda ir yra blink.gif ,laiptais i virsu sekundes miklumu,atgal niekaip mirksiukas.gif .maciau kad uzlipes ant pirmuju laipteliu nuciuoze i apacia pilvu,bet jauciu pilvuka taip gali skaudet,jei nuo visu laiptu tokiu budu nulipt bandytu g.gif .kolkas dar nunesu nuo laiptu,bijau nelaimiu.bet sakau,gal ir neismoks nulipt tada,jei as ji nesiosiu smile.gif
Atsakyti
pats lipa kuo puikiausia,aisku mano pirsto isistveres,vienas visai nelipa thumbup.gif kleckui 1m4men
Atsakyti