Įkraunama...
Įkraunama...

Limfodrenažinis ir vakuuminis masažas, Pasidalinki

[quote=Džiuga+,2008 04 29, 11:57]

Namie sportuoju su is Top shop isigytu treniruokliu, kur skirtas apatinei kuno dalei treniruoti. Lenkiu galva pries si treniruokli, atstate koju raumenis vos per 3 men. ir pakele uzpakaliuka. Mano masaziste kai atejau proceduroms negalejo atsistebeti tokiu tvirtu koju pagr. raumeniu, vis klause kur sportuoju ir negalejo patiketi, kad tai tik nuo 1 treniruoklio. ax.gif smile.gif

Noreciau paklausti , o kuris cia tas treniruoklis apatinei kuno daliai? Kiek kartu per savaite treniruojiesi?
Atsakyti
[quote=Aurea,2008 04 29, 15:58]
[quote=Džiuga+,2008 04 29, 11:57]

Namie sportuoju su is Top shop isigytu treniruokliu, kur skirtas apatinei kuno dalei treniruoti. Lenkiu galva pries si treniruokli, atstate koju raumenis vos per 3 men. ir pakele uzpakaliuka. Mano masaziste kai atejau proceduroms negalejo atsistebeti tokiu tvirtu koju pagr. raumeniu, vis klause kur sportuoju ir negalejo patiketi, kad tai tik nuo 1 treniruoklio. ax.gif smile.gif
Noreciau paklausti , o kuris cia tas treniruoklis apatinei kuno daliai? Kiek kartu per savaite treniruojiesi?
[/quote]
Leg magic. Patariama sportuoti 4-5 kartus i savaite, taip ir sportavau pradzioje, dabar maziau... ten pridedamas kompaktas su trenere, kuri rodo kokius skirtingus pratimus daryti visas kunas gaunasi, ant zemes taip pat. Trunka 30 min visa treniruote.
Atsakyti
labu 55lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pama9 @ 2008 04 29, 11:09)
visi eteriniai aliejai isiskverbia i gilius odos sluoksnius ir sutekia silumini poveiki  mirksiukas.gif  bet zinoma, kad kai kurie, tokie kaip cinamono ar rozmarinu yra astresni ir labiau tonizuojantys, todel labiau tinka kunui 4u.gif  thumbup.gif

Netiesa, kad visi eteriniai aliejai sildo. Yra ir tokiu, kurie saldo, pvz. metu. Ir dar yra keletas tokiu smile.gif
Atsakyti
mergaites, o ar limfodrenazinis masazas nekenkia limfai? Viena kolege minejo, kad vaakuminis masazas kenkia, sutrikdo naturalu limfos tekejima?
Atsakyti
QUOTE(limfa @ 2008 05 13, 19:55)
mergaites, o ar limfodrenazinis masazas nekenkia limfai? Viena kolege minejo, kad vaakuminis masazas kenkia, sutrikdo naturalu limfos tekejima?

Jei nerimauji, geriau rinkis limfodrenažinį masažą, daromą rankomis.
Atsakyti
vaižgante, sakyk, ar vertėtų daryt vakuuminius masažus, kai celiulito nesimato, jis poodinis, bet poodinis toks jau "riebus". Man kitoj temoj atsakė, kad jei pradėsiu vakuuminį daryt, tai C pradės lipt į viršų pradžioj ir tik tada mažėt. Ačiū, lipimo į viešumą aš nepageidauju g.gif

p.s. sportuoju seniai ir nemažai. maitinuos kaip kada normaliai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 13 gegužės 2008 - 22:41
QUOTE(solo @ 2008 05 13, 22:34)
vaižgante, sakyk, ar vertėtų daryt vakuuminius masažus, kai celiulito nesimato, jis poodinis, bet poodinis toks jau "riebus". Man kitoj temoj atsakė, kad jei pradėsiu vakuuminį daryt, tai C pradės lipt į viršų pradžioj ir tik tada mažėt. Ačiū, lipimo į viešumą aš nepageidauju  g.gif

Esu prieš bet kokius aparatus. Su vakuumine taure pažaisti galima, bet- reikėtų nepatingėti ir nueiti pas masažuotoją pasitarti...
Teisybę pasakius, dar nesu mačius moters be celiulito... Dažna tiesiog nežino, kas tai yra...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 05 13, 22:41)
Esu prieš bet kokius aparatus. Su vakuumine taure pažaisti galima, bet- reikėtų nepatingėti ir nueiti pas masažuotoją pasitarti...
Teisybę pasakius, dar nesu mačius moters be celiulito... Dažna tiesiog nežino, kas tai yra...

Na, prieš metus aš to celiulito neturėjau net sustangrinus ir suspaudus ar beleką darant su šlaunim ar užpakaliu. Jo tiesiog nebuvo. Priaugau 6 kg, ir še visu gražumu. Svorį eis numest, o C bent sumažint.... Labai sunku pasitikėt masažuotojom, ką jos man gali patarti? pasidaryt keletą kartų ir matysiu ar ji tiks ar ne? o jei pradės matytis ar nebus per vėlu ką nors keisti.
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2008 04 29, 11:57)
<...

Namie sportuoju su is Top shop isigytu treniruokliu, kur skirtas apatinei kuno dalei treniruoti. Lenkiu galva pries si treniruokli, atstate koju raumenis vos per 3 men. ir pakele uzpakaliuka. Mano masaziste kai atejau proceduroms negalejo atsistebeti tokiu tvirtu koju pagr. raumeniu, vis klause kur sportuoju ir negalejo patiketi, kad tai tik nuo 1 treniruoklio.  ax.gif  smile.gif
Tiesa kaina nemaza uz sias proceduras, bet uztat rezultatai garantuoti.

gal gali nurodyti bent apytiksle kaina treniruoklio? nes man su nuolatiniu sedejimu masazu efektas kaip mat isgaruoja....sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uItra: 13 gegužės 2008 - 22:51
QUOTE(uItra @ 2008 05 13, 22:49)
gal gali nurodyti bent apytiksle kaina treniruoklio? nes man su nuolatiniu sedejimu masazu efektas kaip mat isgaruoja....sad.gif

Masažuotis reikia pastoviai. Aš bent mėnesį pabūnu be masažo ir iškart pajuntu, kad kažko trūksta...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 05 13, 23:58)
Masažuotis reikia pastoviai. Aš bent mėnesį pabūnu be masažo ir iškart pajuntu, kad kažko trūksta...

o as pajutau, kad kazko per daug lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti