Įkraunama...
Įkraunama...

Limfodrenažinis ir vakuuminis masažas, Pasidalinki

QUOTE(uItra @ 2008 05 13, 23:11)
o as pajutau, kad kazko per daug  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Gerų masažų niekada nėra per daug. Man daryta dešimtys įvairiausių masažų.
Atsakyti
QUOTE(uItra @ 2008 05 13, 23:49)
gal gali nurodyti bent apytiksle kaina treniruoklio? nes man su nuolatiniu sedejimu masazu efektas kaip mat isgaruoja....sad.gif

Super kainyte - 300 lt smile.gif
Palyginti su masazu kainomis - juokas... beje mano name dar du tokius maciau balkonuose pas zmones, matyt patinka ir kitiems... ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2008 05 14, 12:37)
Super kainyte - 300 lt  smile.gif
Palyginti su masazu kainomis - juokas... beje mano name dar du tokius maciau balkonuose pas zmones, matyt patinka ir kitiems...  ax.gif  bigsmile.gif

Jokio treniruokliio neiškeisčiau į masažus schmoll.gif Masažai yra poilsis, atgaiva, malonumas... O treniruokliai... Fui...
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2008 05 14, 13:37)
Super kainyte - 300 lt  smile.gif
Palyginti su masazu kainomis - juokas... beje mano name dar du tokius maciau balkonuose pas zmones, matyt patinka ir kitiems...  ax.gif  bigsmile.gif

cia Leg Magic treniruoklis? is Top shopo?

QUOTE(vaižgantė @ 2008 05 14, 13:38)
Jokio treniruokliio neiškeisčiau į masažus  schmoll.gif  Masažai yra poilsis, atgaiva, malonumas... O treniruokliai... Fui...

na nezinau...man vakuminis masazas tai tikrai jokia atgaiva ir joks poilsis, kai turi dantis sukandus gulet. limfodrenazinis tai kitas reikalas.

o sportas beje, kaikam irgi labai didelis malonumas tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yolka @ 2008 05 14, 12:57)

na nezinau...man vakuminis masazas tai tikrai jokia atgaiva ir joks poilsis, kai turi dantis sukandus gulet. limfodrenazinis tai kitas reikalas.

o sportas beje, kaikam irgi labai didelis malonumas  tongue.gif  4u.gif

Tos, kurioms patinka kankintis- renkasi vakuuminį masažą. Aš ne tokia... Esu išbandžius visokiausių masažų ir visi buvo malonūs... Tik gerą masažuotoją yra sudėtinga susirasti.
Jau koks ten sportas su treniruokliais... Geriau laiptais palaipioti, pabėgioti rytais, dviratį paminti- čia tai sportas.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 05 14, 14:26)
Tos, kurioms patinka kankintis- renkasi vakuuminį masažą. Aš ne tokia... Esu išbandžius visokiausių masažų ir visi buvo malonūs... Tik gerą masažuotoją yra sudėtinga susirasti.
Jau koks ten sportas su treniruokliais... Geriau laiptais palaipioti, pabėgioti rytais, dviratį paminti- čia tai sportas.

na as vakumini masaza ne del malonumo ir pasirinkau, o del to kad celiulita bandau naikintis visais imanomais budais...tai tenka pakenteti. del malonumo tai eiciau i aromaterapini atpalaiduojanti masaza rolleyes.gif

o dviratis irgi treniruoklis mirksiukas.gif zinoma kad stacionarus dviratis visai kas kita nei tikras, bet visviena dviratis. nors as ir hantelius su mielu noru pakilnoju rolleyes.gif aisku, pacio mieliausio sirdziai sporto, lauko teniso, man nieks nepralenks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Yolka @ 2008 05 14, 13:46)
na as vakumini masaza ne del malonumo ir pasirinkau, o del to kad celiulita bandau naikintis visais imanomais budais...tai tenka pakenteti. del malonumo tai eiciau i aromaterapini atpalaiduojanti masaza  rolleyes.gif

o dviratis irgi treniruoklis  mirksiukas.gif  zinoma kad stacionarus dviratis visai kas kita nei tikras, bet visviena dviratis. nors as ir hantelius su mielu noru pakilnoju  rolleyes.gif  aisku, pacio mieliausio sirdziai sporto, lauko teniso, man nieks nepralenks  ax.gif

Aš už dyka nesidaryčiau vakuuminio masažo... biggrin.gif
Pritariu- tenisas yra puikus sportas.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 05 14, 15:48)
Aš už dyka nesidaryčiau vakuuminio masažo...  biggrin.gif

tai as uzvakar guledama ant stalo ir kentedama, galvojau kokias as mazochiste, kad dar ir pinigus moku kad mane pakankintu doh.gif nu bet kad uzpakalis butu be celiulito, tai brangiai moket ir dar kentet reikia doh.gif jei nebutu tos bjaurasties, tai tikrai neiciau ir nesikankinciau ir uz dyka schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kartais, kad galėtum paskui džiaugtis, tenka truputį pakentėt smile.gif
Atsakyti
Tiesa pasakius, vakuminis masazas mane nuvyles, nors celiulitas akiu tikrai nebade, bet rezultatas arti nulinio, t.y. nepagerino situacijos, nepalyginsi su geromis profesionaliomis rankomis daromu.. Nors skausmingas ir tas, ir tas, bet rankomis dar siek tiek ir figura pakoreguoja - skirtumas pakankamai akivaizdus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Beily @ 2008 05 15, 17:50)
Tiesa pasakius, vakuminis masazas mane nuvyles, nors celiulitas akiu tikrai nebade, bet rezultatas arti nulinio, t.y. nepagerino situacijos, nepalyginsi su geromis profesionaliomis rankomis daromu.. Nors skausmingas ir tas, ir tas, bet rankomis dar siek tiek ir figura pakoreguoja - skirtumas pakankamai akivaizdus rolleyes.gif

Nesupratau: vakuuminis nuvylė, o koks nenuvylė?
Atsakyti
Nesupratau, ko jus nesupratot - nenuvyle rankomis (zmogaus mirksiukas.gif ) atliekamas anticeliulitinis masazas
Atsakyti