O sakykit, gal kas nors žino, ar pabaigus maitint iš karto galima eiti masažuotis, ar reikia palaukti kelis mėn., kad susireguliuotų hormonai

QUOTE(Atėnė @ 2008 11 28, 14:41)
O sakykit, gal kas nors žino, ar pabaigus maitint iš karto galima eiti masažuotis, ar reikia palaukti kelis mėn., kad susireguliuotų hormonai 

Limfodrenažinį galima darytis maitinant.
QUOTE(vaižgantė @ 2008 11 28, 17:36)
Limfodrenažinį galima darytis maitinant.
Bet kas iš jo? Limfodrenažinis tik pagalbinė priemonė celiulito naikinimo komplekse.
QUOTE(Atėnė @ 2008 11 28, 18:35)
Bet kas iš jo? Limfodrenažinis tik pagalbinė priemonė celiulito naikinimo komplekse.
Žiūrint kas tą masažą daro ir kaip

O celiulitą ir namie sėdėdama gali susitvarkyti. Tik kantrybės daug reikia.
Pasiskaitinejau as cia ir niekaip nepadejot man nusprest, ka daryt... O kas Kaune kur gera masaza galit rekomenduot?
QUOTE(ditax @ 2008 08 10, 21:21)
Daug vakuuminiu ir limfodrenaziniu ivairiu isbandziau ir netik lietuvoje (nes ir kitose salyse gyventi teko), daug literaturos ivairiom kalbom skaiciau ir pirmasis man neprofesionalumo pozymis yra tada, kai lietuvaite masziste pasiulo savo krema atsinesti. Tai aiskiai irodo, kad ji net nezino, kad ne visi kremai tinka prie vakuuminio masazo. Gal tu jos diploma parodyti paparasyk?
gal galetumete bent bendrais bruozais paaiskinti kokie kremai labiau tinka, ko neturetu buti sudetyje?gal isvis geriau naudoti alieju?
As naudoju geros kokybės aliejų ir į jį įlašinu tinkamų eterinių aliejų.
na nzn perskaiciau as visa temele ir neradau jokiu rekomendaciju, kur visgi daro gerus masazus (nesvarbu, ar rankomis, ar aparatu) VILNIUJE..
gal visgi padesite kas nors siuo klausimu ir kokia rekomendacija duotumete..? o nebandete kada per skelbimus, na kur visokiuose "skelbiu.lt" skelbiasi moteriskes, kad pvz anticeliulitinius masazus daro, atvyksta i namus ir pan.. Gal pigiau butu..?

Namuose visada pigiau nei salonuose.
O masazistas daznai buna tas pats

Dare ir man kazkada salone limfos drenaza - ta "malonuma" iki pat siandien prisiminti nenoriu to skausmo, kai guledavau dantis sukandus.. nebeistveriau skausmo, tai ir nebejau.. 1 kartas kiek pamenu apie 100lt kainuodavo, o salonas High Care vadinasi... vat, o vakuminis masazas man labai patiko
guli, realaksine muzikyte, kojytes kaip i "batus" imautos, na tiesiog jausmas neapsakomas vakuminis man labai patiko!