Įkraunama...
Įkraunama...

Limfodrenažinis ir vakuuminis masažas, Pasidalinki

Gal aparatinis masažas ir greitesnis, šiaip tai limfodrenažas - lėta procedūra.
Atsakyti
As dariausi limfodrenaza, bet ne aparatu, o masaziste rankomis daro. Labai malonu, bet poveikio kazkokio nepastebejau,isskyrus atsipalaidavima cool.gif
Atsakyti
QUOTE(juraza @ 2009 03 05, 14:11)
As dariausi limfodrenaza, bet ne aparatu, o masaziste rankomis daro. Labai malonu, bet poveikio kazkokio nepastebejau,isskyrus atsipalaidavima cool.gif

Limfodrenažas išties yra malonus masažas, po kurio leki į tualetą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juraza @ 2009 03 05, 15:11)

Ne vieno limfodrenazinio masaza reikia efektui pastebeti. Nuo vieno masazo tik gali buti blogesne savijauta veliau kuri laika ir noras i tualeta iskart po masazo. Jeigu i tualeta nesinori, tai gali buti, kad masazas netinkamai atliktas buvo. Limfodrenazas yra leta ir ilga procedura. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 05 kovo 2009 - 20:58
QUOTE(susidomejus @ 2009 03 05, 20:58)
Ne vieno limfodrenazinio masaza reikia efektui pastebeti. Nuo vieno masazo tik gali buti blogesne savijauta veliau kuri laika ir noras i  tualeta iskart  po masazo. Jeigu i tualeta nesinori, tai gali buti, kad  masazas netinkamai atliktas buvo. Limfodrenazas yra leta ir ilga procedura.  smile.gif

Man kai daro limfodrenažinį masažą, tenka bėgti į tualetą du kartus hihihi.gif
Atsakyti
nuo kurios masazo vakuuminio ar limfodrenazo patartumet pradet kova su celiulitu?o gal daryt juos tuo paciu metu?
Atsakyti
QUOTE(paradigma @ 2009 03 05, 22:55)
nuo kurios masazo vakuuminio ar limfodrenazo patartumet pradet kova su celiulitu?o gal daryt juos tuo paciu metu?

Aš pradėčiau nuo limfodrenažo.
Atsakyti
aciu 4u.gif
Atsakyti
O gal kas nors išbandė Liposažą?
Atsakyti
Bandziau tik skulpturini.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 03 09, 16:07)
Bandziau tik skulpturini.

Ir aš bandžiau, kai modeliu prašė būti. Nieko toks...Tik kad man taisyti nieko nereikia...Galvoju, kad mielai kokį įdomesnį masažą pasidaryčiau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 03 09, 09:08)
O gal kas nors išbandė Liposažą?

As ka tik baigiau kursa. Buvau 15 proceduru. Liemuo, klubai, kojos suplonejo kelias centimetrais, bet ceciulitas ne is vietos schmoll.gif . Toks jausmas, kad riebaliukai patirpo ir ceciulitas islindo is po ju lotuliukas.gif . Dabar eisiu i vakumini masaza.
Atsakyti