Gal aparatinis masažas ir greitesnis, šiaip tai limfodrenažas - lėta procedūra.
As dariausi limfodrenaza, bet ne aparatu, o masaziste rankomis daro. Labai malonu, bet poveikio kazkokio nepastebejau,isskyrus atsipalaidavima

QUOTE(juraza @ 2009 03 05, 14:11)
As dariausi limfodrenaza, bet ne aparatu, o masaziste rankomis daro. Labai malonu, bet poveikio kazkokio nepastebejau,isskyrus atsipalaidavima 

Limfodrenažas išties yra malonus masažas, po kurio leki į tualetą

QUOTE(juraza @ 2009 03 05, 15:11)

Ne vieno limfodrenazinio masaza reikia efektui pastebeti. Nuo vieno masazo tik gali buti blogesne savijauta veliau kuri laika ir noras i tualeta iskart po masazo. Jeigu i tualeta nesinori, tai gali buti, kad masazas netinkamai atliktas buvo. Limfodrenazas yra leta ir ilga procedura.

QUOTE(susidomejus @ 2009 03 05, 20:58)
Ne vieno limfodrenazinio masaza reikia efektui pastebeti. Nuo vieno masazo tik gali buti blogesne savijauta veliau kuri laika ir noras i tualeta iskart po masazo. Jeigu i tualeta nesinori, tai gali buti, kad masazas netinkamai atliktas buvo. Limfodrenazas yra leta ir ilga procedura. 

Man kai daro limfodrenažinį masažą, tenka bėgti į tualetą du kartus

nuo kurios masazo vakuuminio ar limfodrenazo patartumet pradet kova su celiulitu?o gal daryt juos tuo paciu metu?
QUOTE(paradigma @ 2009 03 05, 22:55)
nuo kurios masazo vakuuminio ar limfodrenazo patartumet pradet kova su celiulitu?o gal daryt juos tuo paciu metu?
Aš pradėčiau nuo limfodrenažo.
aciu

Bandziau tik skulpturini.
QUOTE(susidomejus @ 2009 03 09, 16:07)
Bandziau tik skulpturini.
Ir aš bandžiau, kai modeliu prašė būti. Nieko toks...Tik kad man taisyti nieko nereikia...Galvoju, kad mielai kokį įdomesnį masažą pasidaryčiau...

QUOTE(jadzka @ 2009 03 09, 09:08)
O gal kas nors išbandė Liposažą?
As ka tik baigiau kursa. Buvau 15 proceduru. Liemuo, klubai, kojos suplonejo kelias centimetrais, bet ceciulitas ne is vietos