Įkraunama...
Įkraunama...

Limfodrenažinis ir vakuuminis masažas, Pasidalinki

QUOTE(Tajanta @ 2009 03 19, 16:07)
Aš taip bijau,kad jis man šitaip baisiai išryškęjęs(kai pradėjau su vakuuminiu aparčiuku darbuotis) niekada nebeprapus....O iš pradžių buvo dar labiau išryškęjęs celiulitas negu prieš vakuuminį masažą?

Buvo, bet aš masažavausi su paprasta taure. Į jokius vakuuminius masažus už dyka neičiau...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 03 19, 17:43)
Buvo, bet aš masažavausi su paprasta taure. Į jokius vakuuminius masažus už dyka neičiau...

Gal reikėtų pasidomėti naujausiais mokslo tyrimais. Juk mokslas vis žengia į priekį ir tai, kas praityje buvo laikyta blogiu, gal paneigta ax.gif . Naujausių tyrimų rezultatai sako, kad vakuumas nekenkia kapiliarams. Netgi atvirkščiai, juos sustiprina ir sustabdo jų lindimą į paviršių. Juk vakuumas naudojamas veido masažams, raudonės profilaktikai g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Atėnė @ 2009 03 20, 14:47)
Gal reikėtų pasidomėti naujausiais mokslo tyrimais. Juk mokslas vis žengia į priekį ir tai, kas praityje buvo laikyta blogiu, gal paneigta ax.gif . Naujausių tyrimų rezultatai sako, kad vakuumas nekenkia kapiliarams. Netgi atvirkščiai, juos sustiprina ir sustabdo jų lindimą į paviršių. Juk vakuumas naudojamas veido masažams, raudonės profilaktikai g.gif .

Manęs nedomina mokslo pasiekimai. Jie tarnauja reklamai ir tiems, kurie daro pinigus.
Už rankų masažą negali būti nieko geriau. Tai mano nuomonė.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 03 20, 17:58)
Manęs nedomina mokslo pasiekimai. Jie tarnauja reklamai ir tiems, kurie daro pinigus.
Už rankų masažą negali būti nieko geriau. Tai mano nuomonė.

nedomina mokslo pasiekimai? Kaip suprantu maista ant lauzo kepi ir vis dar arkliais, o ne masinom vazineji lotuliukas.gif ir aisku jokiu budu kompais nesinaudoji...
Atsakyti
QUOTE(Deww @ 2009 03 20, 21:44)
nedomina mokslo pasiekimai? Kaip suprantu maista ant lauzo kepi ir vis dar arkliais, o ne masinom vazineji lotuliukas.gif ir aisku jokiu budu kompais nesinaudoji...

Aš tik pateiksiu vieną mažutį faktą apie mūsų mokslo aukštą lygį: po to, kai atrado atominę bombą, jos kūrėjas informaciją apie tai perskaitė Vedose, kurios parašytos prieš keletą tūkstančių metų... Ar atradimas atrasti tai, kas buvo žinoma prieš tūkstančius metų? Va toks tas mūsų mokslas smile.gif

Kadangi save myliu, savo kūnui tobulinti renkuosi pačias geriausias priemones. Man tai yra šiltos, gyvos žmogaus rankos... Kam patinka birbiantys mechanizmai, nežinia kaip išties veikiantys žmogaus subtiliuosius kūnus, jų teisė rinktis smile.gif Aš renkuosi tai, kas patikima smile.gif
Atsakyti
as irgi uz rankas...bet mokslo pasiekimais dometis reikia,nors del bendro issilavinimo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(saule** @ 2009 03 19, 16:05)
Uzsirasiau ir as i Masazo sala anticeliulitiniam masazui su STARVAC, ziuresiu kaip ten bus smile.gif Bet mano celiulitui turbut visu 20 proceduru prireiks, nes po gimdymo tai siaubelis,kiek jo daug atrirado doh.gif

laba,ilindau paskaitnet,nes ir pati susirupinau savo leskutemis,siendien nutariau kad eisiu su STARVAC ,nezinau net kodel lotuliukas.gif .Parasyk kaip sekesi,kokie rezultatai.Galvoju kada cia pradet eit ir man,kad iki vasaros atsigaut.
Atsakyti
QUOTE(Deww @ 2009 03 20, 22:27)
as irgi uz rankas...bet mokslo pasiekimais dometis reikia,nors del bendro issilavinimo wink.gif

Domėtis viena, savo kojomis rizikuoti- kita smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atėnė @ 2009 03 20, 15:47)
. Naujausių tyrimų rezultatai sako, kad vakuumas nekenkia kapiliarams.atvirkščiai, juos sustiprina ir sustabdo jų lindimą į paviršių.

Skaitineju visur apie kapiliarus ir vakumini masaza ax.gif Visai pasimeciau doh.gif Pradejau masazuotis celulles aparateliu, bet ant slaunu sonu turiu issipletusiu kapiliaru,pradejau abejot ar nepakenks masazas?Viena forumiete raso,kad jokiu vakumu negalima kai kapiliarai(jai gyd sakius), o vat cia randu, kad naudinga g.gif g.gif Dabar celiulitas mano bresta, o as sustojau... blink.gif
Atsakyti
Is tikro ir as pradedu pasimest del tu kapiliaru. Yra visokiu nuomoniu, vienos sako (ir medikai), kad nuo vakuumo kapiliarai dingsta, kiti sako (irgi medikai ir kosmetikai), kad dar labiau isryskeja. Pvz. vakuuminio aparato STARVAC reklamoje:

"Šis masažas pasižymi efektyviu kosmetiniu poveikiu. Po procedūrų odos spalva pagražėja, atjaunėja, išnyksta smulkūs išsiplėtę kapiliarai ant odos paviršiaus. "

Tada lieku prie nuomones, kad poveikis labai individualus. Gali isrysket, gali dingt...

Dar istrauka apie pagalba kapiliarams:

"Kas padeda “pabėgti” nuo kuperozės?

Grynas vitaminas C - viena iš veiksmingiausių priemonių, gerinanti odos regeneraciją, sauganti odą nuo žalingo laisvųjų radikalų poveikio. Todėl nuolat naudojant vitaminą C, oda tampa lygesnė ir gaivesnė, stiprėja kapiliarai ir raudonis mažėja."

Kosmetikos produktai. Veiksmingi ir kiti “XXX” kosmetikos produktai specialiai kapiliarams stiprinti:

• Medicininių dėlių ekstraktas (hirudinas) mažina veninio kraujo sąstovį.
• Kaštonų ekstraktas (eskinas) turi ne tik tų pačių savybių kaip hirudinas, bet dar ir gerina veninę kraujotaką, stiprina kapiliarus.
• Glycyrrhetinic rūgštis. Ji gaminama iš glyceria šaknies, kuri nuo senų senovės laikoma veiksminga priemone, mažinančia raudonį.
• Ryžių lukštų ekstraktas (gama oryzanol) stiprina kapiliarus.

Meškauogių ekstraktas (molberry) mažina raudonį.

Dumblių ekstraktas. Vertėtų atkreipti dėmesį ir į specialų dumblių ekstraktą (Coralina oficcinalis), kuris blokuoja infraraudonuosius spindulius ir neleidžia prasiskverbti šilumai. Naudojant blokuojamąjį dumblių ekstraktą, kapiliarai išlieka susitraukę, nepaisant temperatūrų kaitos. " "Sveikas žmogus" 2000 m. Nr. 11

Bet nuo vitamino C taip norisi valgyt.... sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 21 kovo 2009 - 15:06
O dabar suzinojau dar viena medikes nuomone - kad vakuumas issipletusiems kapiliarams tik kenkia...
Atsakyti
Toms, kurios nusprendėt darytis vakuuminį masažą, pasiūlyčiau paklausti savo masažuotojos, kiek ji pati yra pasidarius masažų su aparatu...
Atsakyti