Man įdomu kaip pasielgs ar pasielgė temos autorė
QUOTE(garbane @ 2008 01 14, 19:44)
paranoja
Aš tada irgi priskiriu save prie nesamonių išsigalvotojų, nes kiekvienas vyro žodis, kiekvienas vyro grįžimas vėlai man jau kelia įtarimą

aš nieko nesakyčiau, bet to plauko nepamirščiau ir vyrą laikyčiau po didinamuoju stiklu
Stebėčiau, ar nesinešioja tel. visur su savimi, ar nepradėjo labiau savęs prižiūrėti ir pan. 
Nes šiaip sunkiai įsivaizduoju, kaip į dušą galėtų patekti plaukas

Nes šiaip sunkiai įsivaizduoju, kaip į dušą galėtų patekti plaukas

QUOTE(Lilli @ 2008 01 14, 14:41)
duse radau ilga tamsu plauka, nors pati esu blondine. gyvenam dviese.
cia ikaltis ar mano paranoja?
100 procentinė paranoja pasakytų vyrai...........
Bus tų plaukų svarbiausia jūs nesinervuokit , gerai maitinkitės, šypsokitės ir pasaulis šypsosis jums.Pastabumas gerai tik kol kas jį sau pasilaikykit, bangų kelt dar nereikia, o gal iš vis kelt bangų nereikia ir bus taika ir ramybė .........jūsų namuose.
QUOTE(braske 8 @ 2008 01 15, 12:15)
100 procentinė paranoja pasakytų vyrai...........
Bus tų plaukų svarbiausia jūs nesinervuokit , gerai maitinkitės, šypsokitės ir pasaulis šypsosis jums.Pastabumas gerai tik kol kas jį sau pasilaikykit, bangų kelt dar nereikia, o gal iš vis kelt bangų nereikia ir bus taika ir ramybė .........jūsų namuose.
as pakishchiau ta plauka jam po nosim ir nieko nesakydama laukchiau jo komentaru, ziuredama i akis. paziureciau kokia reakcija.
zodziu taip: mes gyvenam dviese uosvenes bute. jinai yra vienise. neturi nei draugiu, nei draugu ir sveciu jinai nepriima. dabar jinai isvykus, todel mes bunam tik dviese. per ta laika irgi jokiu sveciu nesulaukem. bent jau prie manes
.
gryze namo visada pirmoj eilej persirengiam. ir i dusa siaip jau zmones eina nuogi, tai kazin kaip gali but tas plaukas prilipes prie zmogaus po rubais?
dar vienas faktas - mano vyras po dusu lenda kasantra dienas, as kiekviena. radau tada, kai jis nesimaude.
siaip namo grystu pirmesne, laisvalaiki leidziam kartu. todel nelabai ir pergyvenu.
vyrui nieko nesakiau ir tikrai nagu nesigrauziu
tiesiog idomu kaip reaguotumet jus.
Papildyta:
buvo kilus tokia mintis
ne tam, kad issaukti konflikta, bet tiesiog patikrint
bet nedrisau

gryze namo visada pirmoj eilej persirengiam. ir i dusa siaip jau zmones eina nuogi, tai kazin kaip gali but tas plaukas prilipes prie zmogaus po rubais?
dar vienas faktas - mano vyras po dusu lenda kasantra dienas, as kiekviena. radau tada, kai jis nesimaude.
siaip namo grystu pirmesne, laisvalaiki leidziam kartu. todel nelabai ir pergyvenu.
vyrui nieko nesakiau ir tikrai nagu nesigrauziu

Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2008 01 15, 12:59)
as pakishchiau ta plauka jam po nosim ir nieko nesakydama laukchiau jo komentaru, ziuredama i akis. paziureciau kokia reakcija.
buvo kilus tokia mintis

QUOTE(mutantė @ 2008 01 15, 11:42)
Aš tada irgi priskiriu save prie nesamonių išsigalvotojų, nes kiekvienas vyro žodis, kiekvienas vyro grįžimas vėlai man jau kelia įtarimą
. Aš pykta būnu, bet nieko nesakau, jis pats pradeda sakyti "galvoji pas kitą buvau? nebuvau tik su draugais pagerėm", o man vėl kyla įtarimas kodėl jis teisinasi jai nieko neklausiu 

as irgi esu paranoike. nekenciu kai jis vienas kur nors bastosi. prisigalvoju visko... bet ir suprantu tai ,kad tai negerai .negalim visada prisirise vienas kito gyventi. bet ka man daryti kitaip neiseina. stengiuosiu .pavyksta viena karta ir viskas tuo baigiasi.

QUOTE(niurgzle @ 2008 01 15, 12:37)
as irgi esu paranoike. nekenciu kai jis vienas kur nors bastosi. prisigalvoju visko... bet ir suprantu tai ,kad tai negerai .negalim visada prisirise vienas kito gyventi. bet ka man daryti kitaip neiseina. stengiuosiu .pavyksta viena karta ir viskas tuo baigiasi.
pati sau sunkinu gyvenima ir jam. 

aš tokia irgi buvau, kol jis manęs nepaliko per mano pastovius įtarinėjimus, kontrolę, bumbėjimus

QUOTE(Lilli @ 2008 01 14, 14:41)
duse radau ilga tamsu plauka, nors pati esu blondine. gyvenam dviese.
Kolkas gali būt paranoja

QUOTE(Vėjuota @ 2008 01 15, 13:45)
Kolkas gali būt paranoja
O kada paranoja virsta įkalčiais?