Įkraunama...
Įkraunama...

Įkalčiai ar paranoja?

QUOTE(NERA @ 2008 01 15, 14:57)
Pati gryžus po darbo apsižiūrėk paltą, kostiumą, pamatysi kiek visokio gėrio parsinešei mirksiukas.gif

Jep biggrin.gif Mažu koks santechnikas iš laiptinės prilipęs ar pora briliantų iš juvelyrinės hihihi.gif

QUOTE(Deganti @ 2008 01 15, 14:59)
clap_1.gif Medalis uz kantrybe, isivaizduoju save tai as ji ta pati vakara su tais naktiniais paspuosus buciau pasitikus, ot butu juoko  bigsmile.gif

Taigi šlykštu blink.gif Nehigiena baisi pagaliau...
Atsakyti
QUOTE(Lilli @ 2008 01 14, 15:41)
duse radau ilga tamsu plauka, nors pati esu blondine. gyvenam dviese.
cia ikaltis ar mano paranoja?

Nei tas, nei tas schmoll.gif , tiesiog blondinė rado juodą plauką rolleyes.gif , galbūt net galvos plaukai čia ne prie ko.... g.gif

QUOTE(Agotukas @ 2008 01 15, 16:39)
Spakainiai tik smoke.gif Aš net rožavus naktinius buvau radus nail.gif Pasirodo, jie buvo jo mamos...

bigsmile.gif Taigi per tiek laiko Tavasai su anyta versiją sugalvot galėjo ohoho biggrin.gif , marods, apgavo jie Tave abu unsure.gif Anyta sūnų gelbėjo, skant rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jadziūnė: 15 sausio 2008 - 15:09
QUOTE(sparow @ 2008 01 15, 15:00)
Negi meilužės nešasi naktinius į pasimatymą? bigsmile.gif

doh.gif Ale tiksliai! Kaip nepagalvojau tokio elementaraus dalyko smile.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Jadziūnė @ 2008 01 15, 15:08)
bigsmile.gif Taigi per tiek laiko Tavasai su anyta versiją sugalvot galėjo ohoho  biggrin.gif , marods, apgavo jie Tave abu  unsure.gif Anyta sūnų gelbėjo, skant  rolleyes.gif

Chi chi, ypač jei tie rūžavi naktinukai iš kokios VS Baby Doll serijos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2008 01 15, 15:04)
Jep  biggrin.gif Mažu koks santechnikas iš laiptinės prilipęs ar pora briliantų iš juvelyrinės hihihi.gif
Taigi šlykštu  blink.gif Nehigiena baisi pagaliau...

Skalbianke gi yr ant greicio prasuki i kaip nauja, tiesiog kita panele su ta pacia suknele ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lilli @ 2008 01 15, 15:53)
mes abi visiskos blondines  biggrin.gif ir abieju pusilgiai plaukai. O ten buvo tamsus vos ne juodas ir ilgas...

Taigi būva, kad ir blondinės skrupulingai nedasidažo ir nedasikerpa plaukų lotuliukas.gif

QUOTE(sparow @ 2008 01 15, 17:00)

Nešasi nešasi ir ne tik naktinius, o ir fotoalbumus, dokumentų segtuvus, lagaminus su dažais beigi higienos priemonėmis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sparow @ 2008 01 15, 15:00)

Kadangi manęs nebuvo tris dienas, o aš jų ten net gerai ir nežiūrėjau, ale buvo vien iš nėrinių, tai...

QUOTE(Jadziūnė @ 2008 01 15, 15:08)

bigsmile.gif Taigi per tiek laiko Tavasai su anyta versiją sugalvot galėjo ohoho  biggrin.gif , marods, apgavo jie Tave abu  unsure.gif Anyta sūnų gelbėjo, skant  rolleyes.gif

schmoll.gif Aš neklausiau apie apatinius schmoll.gif Aš klausiau ar mergą turėjo bigsmile.gif
Atsakyti
Kadangi sveitimi plaukai is niekur ir dar vonioj neatsiranda, patarciau tiesiog pradeti stebet savo vyra..... g.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamorous: 15 sausio 2008 - 15:28
QUOTE(Agotukas @ 2008 01 15, 17:04)
Taigi šlykštu  blink.gif Nehigiena baisi pagaliau...

Kokia nafig higiena, kai nori ką nors parodyt/įrodyt/pričiupt, tai galima ir ant treningiukų kokių biggrin.gif
Tai kai apie apatinius neklausei, tai kalbos apie prisipažinimą turint mergą ir būti negalėjo...nėr įkalčių, nėr meilužės, nu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lilli @ 2008 01 15, 13:04)
buvo kilus tokia mintis  smile.gif  ne tam, kad issaukti konflikta, bet tiesiog patikrint  smile.gif bet nedrisau  blush2.gif

as buvau radusi balta trumpa, pati as juodais ilgais... nieko, juokais apverciau, atseit, ej, kas cia yr... sako, nezinau... gali buti, man do lampochki.. as pati einu plaukus bemetydama, tai nenustebciau, jei pas kita taip pat krenta... ir nedarysiu tragedijos, kad vat butent ant jo uzhkrito...
Atsakyti
QUOTE(Glamorous @ 2008 01 15, 15:22)
Kadangi sveitimi plaukai is niekur vonioj neatsiranda, patarciau tiesiog pradeti stebet savo vyra.....  g.gif  blush2.gif

O jei tai buvo vienut vienutėlė silpnumo akimirka ir jis myli ją ir tik ją? wub.gif Tai nebepasikartos, ji niekada nesužinos... Nesąžininga kažkaip gaunasi, ką mastau.gif Manau, skirkis tu ir galvos sau nesuk irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Jadziūnė @ 2008 01 15, 16:20)
dokumentų segtuvus, rolleyes.gif

kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa????????? ko siuos temptis i pasimatyma??????? nu, panos, nuprotejo visai....
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2008 01 15, 15:21)
Kadangi manęs nebuvo tris dienas, o aš jų ten net gerai ir nežiūrėjau, ale buvo vien iš nėrinių, tai...
schmoll.gif Aš neklausiau apie apatinius  schmoll.gif Aš klausiau ar mergą turėjo  bigsmile.gif

Kažin kur tu pati tris dienas "šlialas"?
Nafig apatiniai, kai naktinukai yra g.gif
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2008 01 15, 15:32)
kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa????????? ko siuos temptis i pasimatyma??????? nu, panos, nuprotejo visai....

Kaip tai kam, gi įvaizdis cool.gif Jei kartais kas nors užkluptų-tai balansą tikrinam, o nusirengėm, nes labai karšta, o žiūrim tik į skaičiukus rolleyes.gif
Atsakyti