Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 5

QUOTE(karalaite2007 @ 2008 02 05, 15:33)
Rasiau ir kaip video ir kaip data,bet tas pats  doh.gif .
O virtualu tai kaip?Per Daemon tools susikelti ir paskui is jo perrasyti?

o mėginai daryti cd copy?
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2008 02 05, 13:43)
o mėginai daryti cd copy?

Meginau ir CD copy daryti per Nero.Vis tiek tas pats.Neisivaizduoju kaip perasyti ta CD,kad jis butu kaip originalas g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyte03 @ 2008 02 04, 09:15)
Na buna proglema kai neraso uiopjklm . Nes tuo paciu jas galima panaudoti ir kaip skaiciu klaviatura. Bet jei neraso a , g, ir pns manau tai jau gedimas. Pas mane toks buvo, kai vaikas kompiuteri limoadu apliejo. Sudegio klaviatura. Kai kurie mygtukai veike, kai kurie ne. Tad cia priklauso ar tikrai nebuvo jokio mechaninio pazeidimo? Pabandyk isimti baterija palaikyt keleta min ir vel ideti. Jei paciam kompiuteryje buvo kas nors nustayta(prispaudineta mygtuku) turetu numust.
Jei jokio mechaninio pazeidimo tikrai nebuvo ir baterijos atjungimas nepadejo, tada jei yra garantija - aisku geriausia nest i ja. Jei nera, bandyt isimti klaviatura ir vel ideti - gal nekontaktuoja padoriai. Jei garantijos nera ir tas nepadeda - nuvaziuot i kokia taisykla ir pasakyti, kad patikrintu klaviatura (tas daugiau 10 lt bent siauliuose nekainuoja). Jei bus klaviatura - nusipirksi nauja ~ 150 lt. Nes jei is kart i taisykla, tai gali "priieskoti ligu" sumokesi dar + 150 smile.gif. Na o jei ir klaviatura gera tai sad.gif, pazeidimas bus motinineje ploksteje greiciausia. Ir jei nera garantijos tai ji kainuoja daugiau nei puse kompiuterio

Ech, nepadejo baterijos isemimas verysad.gif Teks nesti i garantini doh.gif Aciu uz patarima ir bandyma padeti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linabalt: 05 vasario 2008 - 16:03
QUOTE(karalaite2007 @ 2008 02 05, 13:20)
Labutis.Turiu tokia problemele.Jau seniau nupirkom vaikui klaviatura mokomaja,kuria prijungti reikia prie kompo.Su ja yra ir kompaktas su kuriuo susiinstaliuoja programa ir su juo zaidziama.Zodziu jis jau toks pasibraizes,tai as ji perasiau per Nero 7.Tai su perasytu disku susiinstaliuoja normaliai,bet pacio zaidimo nepaleidzia.Raso:
"This program cannot run without the original CD in the drive".
Patarkit,kaip perasyti CD kad jis butu kaip originalas.Tikiuosi kad suprantamai cia parasiau  blush2.gif

yra viena tokia programa kuri nulauzia originalo cd koda ir iraso tiesiai i kita cd,kaip originala ji vadinasi "CLONE CD" .ja gali parsisiusti is cia CLONE CD DOWNLOAD
.

beja,ir man reik pakalbos.
parsisiunciau multika is torrent.lt ir man nerodo jo vaizdo,raso kad kazko truksta,bet nesuprantu ko doh.gif kokios programos cia gali man trukti?
Atsakyti
QUOTE(Eglute:} @ 2008 02 06, 20:45)
yra viena tokia programa kuri nulauzia originalo  cd koda ir iraso tiesiai i kita cd,kaip originala ji vadinasi "CLONE CD" .ja gali parsisiusti is cia CLONE CD DOWNLOAD
.

beja,ir man reik pakalbos.
parsisiunciau multika is torrent.lt ir man nerodo jo vaizdo,raso kad kazko truksta,bet nesuprantu ko doh.gif kokios programos cia gali man trukti?

Aciukas 4u.gif .Rytoj pabandysiu gal galu gale gausis.Dar karteli aciu tau.
O tau gal kokiu kodeku truksta?
Atsakyti
Jei nerodo ir raso kad kazko truksta, greiciausiai tikrai codec'u.

Ju rasi cia
http://www.free-code..._Codec_Pack.htm
Atsakyti
QUOTE(mamyte03 @ 2008 02 07, 08:38)
Jei nerodo ir raso kad kazko truksta, greiciausiai tikrai codec'u.

Ju rasi cia
http://www.free-code..._Codec_Pack.htm

aciu 4u.gif
bet kiek ju ten daug,kaip zinot kurio man reik? g.gif ar betkoks tinka?
Atsakyti
Atsisiunciau beleka ir man rodo vaizda thumbup.gif aciu dar karta thumbup.gif
Atsakyti
sveiki man reikia pagalbos , pas mane kompe nerodo animaciniu filmuku , tik pilkas fonas ka daryt ?
Atsakyti
QUOTE(mumute @ 2008 02 07, 14:42)
sveiki man reikia pagalbos , pas mane kompe nerodo animaciniu filmuku , tik pilkas fonas ka daryt ?

Gal ta pati kaip ir Eglutei - atsisiusti kodekus? g.gif
Atsakyti
vistiek nerodo bandysiu pati kaip nors susitvarkyt
Atsakyti
sveiki, nezinau ar cia tinka kreiptis su tokiom problem, bet paklausiu, gal kas pades 4u.gif niekaip negaliu prijungti prie pc telefono (lg ke500) per usb. pirma karta buvo viskas pavyke, irasiau programa, kuri buvo komplekte, sukeliau muzika. siandien bandau vel prijungt ir kazko neiseina. va tokia lentele man ismeta kai bandau uzeit i F diska ;/
ir seip kai prijungiu telefona iskart kompas pastringa, tik istraukiu laida ir kompui vel viskas ok.

dar pastebejau, jog, kai prijungiu telefona prie pc, telefone ekrane atsiranda kazkoks violetinis ragelis ir jis perbrauktautas (tai tikrai ne tyli aplinka).
Atsakyti