Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 5

QUOTE(mamyte03 @ 2008 02 11, 19:16)
Spaudi ant bet kurios nuotraukos desini pelytes mygtuka Open with->choose program ->pasirenki windows picture ir apacioj varnele uzsedi "Always open with ir t.t." ir ok

Dekui 4u.gif
Atsakyti
turiu tokia probemyte,parsisiunciau programa rar formatu,ja issiskleidziau ir pradejau instaliuotis,kai 45 proc jau instaliavosi issoko lentele su siuo uzrasu : Please insert disk 2that contains the file SAWYER/inv_reports/bal2d.html ir ne isvietos blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dianuka: 13 vasario 2008 - 15:22
QUOTE(Dianuka @ 2008 02 13, 15:21)
turiu tokia probemyte,parsisiunciau programa rar formatu,ja issiskleidziau ir pradejau instaliuotis,kai 45 proc jau instaliavosi issoko lentele su siuo uzrasu : Please insert disk 2that contains the file SAWYER/inv_reports/bal2d.html ir ne isvietos blush2.gif

atsisiuntei reiskia ne viska,truksta antros dalies,nes matyt ka siunteisi buvo suskaldyta i kelias dalis,todel ir neispakuoja nes truksta dar vieno,kai viska atsisiusi ir viena katra ispakuosi automatiskai susijungs i viena..
Atsakyti
Ar įmanoma programoje MS Visio vokiečių kalbą pakeisti į anglų blink.gif . Jei įmanoma, kur reikia ką padaryti? g.gif
Ačiūkas iš anksto ax.gif
Atsakyti
Kaip 1 faila paversti kaip 2 g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barby: 13 vasario 2008 - 23:07
Laba diena!turiu tokią problemą.Noriu įrašyti parsiūstus filmukus į dvd diską.Windouws dvd maker nepasileidžia.Bandžiau parsisiūsti nero,neleidžia instaliuoti.Kas gali padėti?
Atsakyti
QUOTE(bacinina @ 2008 02 15, 10:44)
Laba diena!turiu tokią problemą.Noriu įrašyti parsiūstus filmukus į dvd diską.Windouws dvd maker nepasileidžia.Bandžiau parsisiūsti nero,neleidžia instaliuoti.Kas gali padėti?

Kaip neleidzia instaliuoti? Ka raso?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Po garso instaliavimo mano kompiuteris neatidaro nei nuotraukų, nei Winamp'o failų, rašo: "the registry was tempered with. Please reinstall the application". Gal kas nors turi nors minimalų supratimą, ką ir kaip aš turėčiau instaliuoti? būčiau labai dėkinga už patarimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(davusi viltį @ 2008 02 15, 16:40)
Sveikos  4u.gif  Po garso instaliavimo mano kompiuteris neatidaro nei nuotraukų, nei Winamp'o failų, rašo: "the registry was tempered with. Please reinstall the application". Gal kas nors turi nors minimalų supratimą, ką ir kaip aš turėčiau instaliuoti? būčiau labai dėkinga už patarimus  smile.gif

Kaip instaliavai ta garsa?
Atsakyti
Instaliavo meistrai, ne aš
Atsakyti
QUOTE(davusi viltį @ 2008 02 15, 18:10)
Instaliavo meistrai, ne aš

o gal zinai ka jie dare? instaliavo draiverius ar kodekus? siaip tai jei meistrai pridirbo, tegul dabar ir sutvarko ax.gif gal idejo kodekus, kurie su kazkuo kompe pjaunasi ar siaip netinka g.gif vienas is variantu kaip buna, cia:
http://www.msfn.org/...P....html&st=10
painformuok meistrus kas atsitiko po ju pasidarbavimo, gal istaisys savo klaida 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2008 02 15, 19:44)
o gal zinai ka jie dare? instaliavo draiverius ar kodekus? siaip tai jei meistrai pridirbo, tegul dabar ir sutvarko ax.gif gal idejo kodekus, kurie su kazkuo kompe pjaunasi ar siaip netinka g.gif vienas is variantu kaip buna, cia:
http://www.msfn.org/...P....html&st=10
painformuok meistrus kas atsitiko po ju pasidarbavimo, gal istaisys savo klaida 4u.gif

Siaip galejo but toks variantas kad pas tave programos instaliuotos vieam diske (pvz d) o win perrase i c. Gali registru nebelikt. Bet jei taip nera, tai meistrai kreivarankiai buvo, tiksliau jie turejo viena problema: - tarpine tarp monitoriaus ir kedes
Atsakyti