Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 5

QUOTE(Andriuha @ 2008 02 18, 19:14)
cia greiciausiai bus problema interneto greityje, priemimo greitis visalaik didesnis nei siuntimo, uztad tu girdi gerai o tave blogai

Bet, kad vienam kompiutery gerai susikalbu, kitam ne, o internetas tai tas pats g.gif
Atsakyti
QUOTE(andos @ 2008 02 16, 08:00)
Norim žiūrėti filmus iš PC (stacionaraus) per TV - nerodo vaizdo, t.y. per TV rodo tą patį vaizdą, kaip ir monitoriuje (nVIDIA pasirinkta Clone variantas), pvz., kai naršai nete ar pan., tačiau filmų - nerodo, juodas ekranas ir tiek.
Kodėl taip gali būti?

trūksta kodekų. K-Lite codecs - įvesk į google, išmes nuorodą, iš kur galėsi parsisiųst

QUOTE(*Mulate* @ 2008 02 17, 03:28)
Paklausiu ir sitoj temelej,gal kas atsiliepsit 4u.gif
Man Windows Vista neatidaro parsiustu wordiniu failu,nuotraukas atidaro,o dokumentu -ne  unsure.gif gal kas zinot kas tai galetu but  unsure.gif

perkant kompiuterį dažniausiai būna instaliuota (arba iš viso nėra) tik demo versija MS Office paketo (Word, Excel, PwerPoint ir t.t.) Jeigu neturi šio programų paketo, nebūtina pirkti ar kitaip įsigyti jį, kad galėtum peržiūrėti failus (jei norėsi ir redaguoti - teks suktis kitaip) Microsoftas yra išleidęs seriją programų, su kuriomis gali peržiūrėti Word programai - Word Viewer, kurį gali parsisiųst iš čia
Atsakyti
O pas mane vat tokia bėda atsirado.Kai naršau internete,pvz.google ar one.lt pradeda ūžti kompo ventiliatorius ir tada visas kabinetas pradeda šypsotis,tipo darbo neturi kad internete sėdi,nesmagu kažkaip.Gal kas padėsit kaip tą problemėlę spręst?
Atsakyti
QUOTE(ninux @ 2008 02 19, 15:35)
O pas mane vat tokia bėda atsirado.Kai naršau internete,pvz.google ar one.lt pradeda ūžti kompo ventiliatorius ir tada visas kabinetas pradeda šypsotis,tipo darbo neturi kad internete sėdi,nesmagu kažkaip.Gal kas padėsit kaip tą problemėlę spręst?

...pirma reik pažiūrėt ar dulkių nėr per daug kompe prisikaupę---gal del to sunkiai kvėpuoja? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmavi @ 2008 02 19, 14:44)
...pirma reik pažiūrėt ar dulkių nėr per daug kompe prisikaupę---gal del to sunkiai kvėpuoja? biggrin.gif

as irgi manau kad kompo uzimas nepriklauso nuo to ar tu intike narsai ar ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Adatele @ 2008 02 18, 23:00)
trūksta kodekų. K-Lite codecs - įvesk į google, išmes nuorodą, iš kur galėsi parsisiųst

bet tuos pačius filmus per PC tai rodo g.gif
Atsakyti
Kas čia pasidaro mano worde, kad, kai pradedu įterpt kokia raidę sakinyje - vis ištrina sekančią raidę ir nesigauna normalus Žodis?
Atsakyti
QUOTE(andos @ 2008 02 19, 09:29)
bet tuos pačius filmus per PC tai rodo  g.gif

dažniausiai reikia nustatyti, kad TV ekranas būtų "primary monitor"
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2008 02 20, 00:48)
Kas čia pasidaro mano worde, kad, kai pradedu įterpt kokia raidę sakinyje - vis ištrina sekančią raidę ir nesigauna normalus Žodis?

Papausk ant klaviatūros "insert".
Atsakyti
QUOTE(Irmavi @ 2008 02 19, 14:44)

Reiks bandyt pasižiūrėti.

QUOTE(labamba @ 2008 02 19, 18:20)
as irgi manau kad kompo uzimas nepriklauso nuo to ar tu intike narsai ar ne biggrin.gif

Nu vat kažkodėl ūžia tik kai internete naršau ir ten kur reikia daug paveikslėlių atidarinėti.

Dėkui tuom kart.
Atsakyti
QUOTE(Adatele @ 2008 02 20, 06:48)
dažniausiai reikia nustatyti, kad TV ekranas būtų "primary monitor"

nustatyta kitaip, bet MB jau rado - reikėjo Winamp nustatymus keisti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Freedom @ 2008 02 18, 15:31)
turiu tokia beda, kai ijungiu kompiuteri ismeta tokia lentele,kur raso kompiuterio savininko varda ir praso slaptazodzio,jo net nesuvedus,spaudziu enter ir man normaliai ijungia PC,taciau noreciau tos lentele atsikratyti... bet nenumanau kaip doh.gif

Ir man tas pats doh.gif Tik pas mane dar tai, kad kartais išmeta prie to pačio ir kitą lentelę, kad A DUBLICATE NAME EXISTS ON THE NETWORK. Pasikeičiau kitą vardą, bet po kiek laiko ir vėl tas pats doh.gif Patarkit ką daryt 4u.gif g.gif
Atsakyti