Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 5

QUOTE(vaidicita @ 2008 02 22, 14:32)
sveiki, jei kam nors nesiseka patiems susitvarkyti problemeliu, mano vyras tuo uzsiima, kreipkites

skelbimas

Geras meistras ir be skelbimų kompais užsikrovęs iki pat lubų.
Atsakyti
QUOTE(sonvita @ 2008 02 22, 10:27)
g.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif Patarkit kas nors........ blush2.gif  verysad.gif

O kokį vardą keitei? Reikia pakeisti kompiuterio tinklinį vardą.
Papildyta:
QUOTE(grange @ 2008 02 20, 22:19)
norėčiau paklausti, kodėl man meta tą lentelę kartais, dabar nuėmiau varnelę tai nebe visur meta, bet kai tik atsidarau naują saitą išmeta.
naujam pc čia taip pasidarė...

user posted image

grange, o tu nebandei perskaityti kas ten parašyta? smile.gif Tuose languose juk paprastai ne š būna prirašyta. Ten irgi viskas labai aišku: Perspėja, kad informacija, kurią suvedei naršyklėje, bus siunčiama internetu nekoduota ir dėl to ji gali būti perskaityta pašalinių. Paklausia ar nori siųsti ar ne. Prie varnelės klausia ar kitąkart taip siunčiant klausti patvirtinimo ar ne.

Ismokit skaityti kas parašyta dialoguose, gyvenimas su kompu bus daug lengvesnis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2008 02 22, 13:48)
O kokį vardą keitei? Reikia pakeisti kompiuterio tinklinį vardą.

Keičiau prisijungimo vardą.Tiksliau kompo administratoriaus, per vartotojų abonentai.Šiaip kompu naudojuos viena,jei tai turi reikšmės. Po perinstaliavimo man padarė kažkodėl taip, kad paleidus kompą reikėtų prisiregistruoti, nors slaptažodžio nereikalauja.Jei galit, paaiškinkit tada ką tiksliai reikia pasikeisti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sonvita: 22 vasario 2008 - 14:07

O į kompą keliate per kokią jungtį? Panašu kad nesusitvarko su duomenų srautu ir dalis duomenų "pametama".
[/quote]
Keliam analoginiu,paprastu laidu pajungę.Garsą gerai permeta,o vaizdas tarpais šokinėja,mirkčioja-nežinau ,kaip nupasakot unsure.gif
Atsakyti
Kur vorde yra kursorius, liniuote ar kaip ja ten vadina? blush2.gif Mano vordas lietuviskas.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 02 21, 21:50)

tai jei atjungus kamerą būna gerai, tai kameroj bėda gal, nors logiškai neturėtų tūrėt bendro  g.gif

Na ir as nemanau kad kamera kalta.Pirkom nauja "Logitech".Gal kas dar zinote kas galetu buti blogai? ax.gif
Atsakyti
Sveiki.

Labai tikiuosi kad atsiras tokiose dalykuose nusimanantis zmogus kuris galetu patarti ka daryti 4u.gif

Zodziu situacija tokia. Turim namuose bevieli interneta (routeris Belkin) ir du laptopus. Iki siol viskas veike kuo puikiausiai, bet mazdaug pries savaite viename is laptopu internetas veikti nustojo.. nors pati tinkla randa ir rodo kad rysys geras.. Taciau prisijunges paraso stai ka - "You may not be able to access the internet or some network resources. This problem accured because the network did not assign a network address to the computer". Apkaltinciau kompiuteri (visgi antras laptopas veikia kuo puikiausiai), bet idomumas tame, kad tas pats kompiuteris laisvai prisijungia prie kaimynu (neapsaugoto) bevielio - taip pat Belkin. O va prie savo - ne doh.gif Be to sujungus su routeriu kabeliu viskas veikia. Toks jausmas kad kazkoks trikdis tarp tinklo ir kompiuterio, bet jau neismanau ka daryti - ir ugniasiene bandem nuimt - niekas nepadeda. Gal kas galit padet? verysad.gif unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2008 02 22, 13:48)
grange, o tu nebandei perskaityti kas ten parašyta? smile.gif Tuose languose juk paprastai ne š būna prirašyta. Ten irgi viskas labai aišku: Perspėja, kad informacija, kurią suvedei naršyklėje, bus siunčiama internetu nekoduota ir dėl to ji gali būti perskaityta pašalinių. Paklausia ar nori siųsti ar ne. Prie varnelės klausia ar kitąkart taip siunčiant klausti patvirtinimo ar ne.

po komentaro supratau, kad ne taip suformulavau klausimą. kas toj lentelėj parašyta aš supratau, ir ko klausia supratau, bet norėjau paklaust kur nustatyti naršyklėje, kad to nebemestų ( nes to nežinau), nes ir nueėmus varnelę kai kur meta.
Atsakyti
laba,

taigi, namie turiu 18 men hakeriukai,tai po jo vieno prisedimo mano kompiuteriukas eme neberodyti svarbiu dalyku.Is pradziu galvojau,kad sm bludija,bet paskui nusprendziau,kad cia galetu buti kompo problema ax.gif
pvz sm paskutiniuose postuose pas mane dingsta "cituoti" "atsakyti" (desiniam kampe apacioj),kazkur dingo puse smailiku,kai pasikrauna puslapis, jame matau kas antra nuotrauka doh.gif ta prasme,galiu krauti puslapi kiek noriu kartu,bet nuotraukos nematysiu.Ir cia ne tik sm,bet ir buklete, ir fotkese.Toks ispudis,kad kiekvienam tinklapyje kazko nera,truksta ax.gif nemoku as moksliskai aiskint ax.gif
padekit,bukit zmones biggrin.gif

didziai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Mano nesiojamasis kompiuteris (Dell inspiron 6400) neisijungia unsure.gif Paspaudziu power mygtuka ir nieko! Tik kiti mygtukai pamirksi kelias minutes ir viskas.
Del ko tai galejo atsitikti? Kame problema?
Ir svarbiausia, ar duomenys kompiuteryje issisaugos unsure.gif

ACIU 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
turiu problema su power point.padariau darba su juo,atidare,paziurejau,viskas ok,taciau po poros dienu jo nebeatidaro! nezinau ka daryti,nes darba reikia ryt,o nauja padaryt nespesiu raso nerastas failas,gal kas gali padeti verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Freedom @ 2008 02 24, 14:16)
turiu  problema su power point.padariau darba su juo,atidare,paziurejau,viskas ok,taciau po poros dienu jo nebeatidaro! nezinau ka daryti,nes darba reikia ryt,o nauja padaryt nespesiu raso nerastas failas,gal kas gali padeti  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

toks jausmas, kad jį buvai išsaugojus kažkur kitur, ir ištrynei, o ant destkopo ar kur kitur liko tik shortcutas g.gif g.gif

b et jei reikia ryt, tai laiko daug, power pointas vienas iš lengviausių dalykų padaryti 4u.gif
Atsakyti