Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 5

jau susitvarkiau thumbup.gif thumbup.gif
o buvo tikrai ne shortcutas
o susitvakime sunkumas buvo tame,kad puse informacijos internete,anglu kalba... butu reikeje vel viska ieskoti,versti,ir pan..
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2008 02 18, 02:20)
kiek zinau su paint galima atidaryti, tik del teksto kopijavimo... gal su kokia skanavimo programa galima butu skanuot faila is bmp i doc g.gif cia tik speliones, tiksliai nezinau, tik prisimenu, kad teko naudotis skanavimo programa, kuri skanuodavo ir is failo kompiuteryje, ne tik is popieriaus kopijavimo aparate.

Bandžiau jau ne kartą su paintu, bet kopijuoti nieko ten neduoda, tik pažiūrėti. Kad .bmp failus konvertuotų į wordą neradau internete, kaip tik atvirkščiai. Dar radau, kad galima tuos bmp konvertuot tiesiai į PDF, bet irgi ėjau ėjau tuom nuorodom ir parsisiųst nieko neduoda, tai nebežinau dabar. Ką dar kas galėtumėt patarti? g.gif ax.gif
Atsakyti
sveikutes paaiskinkit kaip nusistatyti pagrindini puslapi
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2008 02 24, 20:19)
Bandžiau jau ne kartą su paintu, bet kopijuoti nieko ten neduoda, tik pažiūrėti. Kad .bmp failus konvertuotų į wordą neradau internete, kaip tik atvirkščiai. Dar radau, kad galima tuos bmp konvertuot tiesiai į PDF, bet irgi ėjau ėjau tuom nuorodom ir parsisiųst nieko neduoda, tai nebežinau dabar. Ką dar kas galėtumėt patarti? g.gif  ax.gif

O net ir parsisiuntus programą vistiek nieko nesigauna. Atsisiunčiau ActMask Document Converter Pro. Ir nors rodo, kad konvertuoja, bet nežinau kur išsisaugo tie konvertuoti failai, todėl negaliu pasižiūrėti, ar viskas gerai gaunasi verysad.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona187: 24 vasario 2008 - 20:18
QUOTE(#69# @ 2008 02 24, 19:39)
sveikutes paaiskinkit kaip nusistatyti pagrindini puslapi

kaip home puslapi?

eini į tools>options>main ir ten yra home page, įrašai ar įkopijuoji koki nori...
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2008 02 24, 21:17)
O net ir parsisiuntus programą vistiek nieko nesigauna. Atsisiunčiau ActMask Document Converter Pro. Ir nors rodo, kad konvertuoja, bet nežinau kur išsisaugo tie konvertuoti failai, todėl negaliu pasižiūrėti, ar viskas gerai gaunasi verysad.gif cry.gif cry.gif

Pasirodo, nereikėjo ten nieko siųstis. Viskas kuo puikiausiai atsidarė ir persikopijavo su ABBYY FineReader 6 thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 02 24, 23:06)
kaip home puslapi?

eini į tools>options>main ir ten yra home page, įrašai ar įkopijuoji koki nori...

as taip ir padarau bet man neissisaugo. noriu kad butu google,o man kazkodel pasidaro finderg
Atsakyti
protingieji kurmiai !!!!! Ka pridirbau? printeris atspauzdina tik pirma puslapi i vsio, kitus tuscius prastumia????? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2008 02 24, 23:16)
Pasirodo, nereikėjo ten nieko siųstis. Viskas kuo puikiausiai atsidarė ir persikopijavo su ABBYY FineReader 6 thumbup.gif

va va, man atrodo, kad FineReader ir turejau galvoj - kazkada reikejo, buvau parsisiuntus ir maciau, kad turi neblogu funkciju, tik po kompo perinstaliavimo programos neliko, daugiau nenaudojau, tai ir sudvejojau del pavadinimo - isbandziau ivairiu programeliu nemazai ir neprisimenu tiksliai kuri ka daro, uztai pavadinimo nerasiau, kad neklaidint. Reikes dabar prisiminti, kad ateity zinociau kai prireiks biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(saulutes mama @ 2008 02 27, 09:38)
protingieji kurmiai !!!!! Ka pridirbau? printeris atspauzdina tik pirma puslapi i vsio, kitus tuscius prastumia?????  blink.gif

variantu gali buti visokiu, nezinau kaip tuos tuscius lapus spausdina - ar paleidi kokius 10 lapu ir is ju atspausdina tik pirmaji, o kiti lenda tusti, ar paleidi viena lapa, o tau islenda dar ir kruva tusciu. Jei pirmas variantas, tada tikriausiai printerio draiveriai nusimuse ir reikia perinstaliuot. Jei antras, pasakyk is kokios programos spausdini, ar ne excel? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linabalt: 27 vasario 2008 - 10:32
Padekite 4u.gif man kazkodel desktopo apacioje, viska dvigubina blink.gif
Pvz.:
user posted image
Aciu
atsiprasau uz dydi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moss: 27 vasario 2008 - 11:00
QUOTE(moss @ 2008 02 27, 10:58)
Padekite  4u.gif man kazkodel desktopo apacioje, viska dvigubina  blink.gif

Čia rankiniu būdu galima sutvarkyti. Užvesk pelytę ant juostos krašto, kol pasirodys rodyklytės, nuspausk kairį pelės klavišą ir tempk į apačią, kol bus vienguba. Tada galima paspausti dešiniu pelės klavišu ant juostos ir pasirinkti "Lock the taskbar", tada niekas negalės daugiau ištampyt.
Atsakyti
Sumazina, tik man tuos pacius puslapius dvigubina ax.gif
user posted image
Atsakyti