Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 5

QUOTE(DAUKVILE @ 2008 03 19, 08:45)
negi niekas negalit padeti?  verysad.gif

kaip atrodo baterija, su kistuku bet nekraunasi? ar be baterijos kompas veikia? ir nuo vakar dienos baterijos statusas % nors kazkiek i kokia nors puse pasikeite?
Papildyta:
QUOTE(Keite @ 2008 03 19, 11:03)
bandžiau, nepadeda doh.gif

g.gif man padejo, bet ne iskart, po IE restarto tik tai, veikia ir dabar
Atsakyti
[quote=Andriuha,2008 03 19, 20:01]
kaip atrodo baterija, su kistuku bet nekraunasi? ar be baterijos kompas veikia? ir nuo vakar dienos baterijos statusas % nors kazkiek i kokia nors puse pasikeite?
Papildyta:

Aciu uz pagalba: pasirodo gedimai yra du : jungiklio laidas nulinko + baterija susigadinus( gerai, kad nors garantijai jai dar yra). Nuveziau taisyti doh.gif
Atsakyti
Sveiki,tikiuosi sulaukt pagalbos.Nežinau kodėl,bet visos mano darbastalio piktogramos patapo paryškintos,pilnas ekranas mažų mėlynų langelių su piktogramų pavadinimais.Vaikai purto galvas,- atseit nieko nespaudeliojo.... schmoll.gif O aš nemoku sugrąžint pirminę išvaizdą....Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(alisa1 @ 2008 03 23, 20:38)
Sveiki,tikiuosi sulaukt pagalbos.Nežinau kodėl,bet visos mano darbastalio piktogramos patapo paryškintos,pilnas ekranas mažų mėlynų langelių su piktogramų pavadinimais.Vaikai purto galvas,- atseit nieko nespaudeliojo.... schmoll.gif O aš nemoku sugrąžint pirminę išvaizdą....Ačiū.

tai cia vaikai kopiju pridare ar kaip cia? nelabai isivaziduoju kaip atrodo, gal nuotrauka galima?
Atsakyti
Pabandyk ant desktopo paspausti desiniu peles klavisu , pasirinkti Arrange Icons By -> ir jei yra varnelė, nuimti nuo Lock Web Item on Desktop smile.gif
Atsakyti
user posted image nu va kaip atrodo mano ekranas,viskas ryškiuose mėlynuose langeliuose,anksčiau tos mėlynos spavos išryškinimų nebuvo....
Papildyta:
QUOTE(*Maja* @ 2008 03 23, 20:52)
Pabandyk ant desktopo paspausti desiniu  peles  klavisu , pasirinkti Arrange Icons By -> ir jei yra varnelė, nuimti nuo Lock Web Item on Desktop smile.gif

nėra ten pas mane varnelės,pas mane varnelė tik ant "rodyti darbalaukio elementus " uždėta,daugiau niekur...
Atsakyti
mm... cia ne problema.. nieko bloga... dabar galvoju.. kaip atstatydavau... man ir taip daznai atsitikdavo..cia kai fona pakeiti, tokie tada ir atsiranda paprastai.. bent man.. pagalvosiu... parasysiu kai prisiminsiu ..dabar staigiai nepamenu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alisa1 @ 2008 03 23, 22:21)
user posted image nu va kaip atrodo mano ekranas,viskas ryškiuose mėlynuose langeliuose,anksčiau tos mėlynos spavos išryškinimų nebuvo....
Papildyta:

nėra ten pas mane varnelės,pas mane varnelė tik ant "rodyti darbalaukio elementus " uždėta,daugiau niekur...

O tada pabandyk uzdeti varnle, paziuresi kas gausis. O jei ne tada bandyk per:
ant desktopo su desiniu klavisu-> Properties->Appearance->Advanced-> ir ten toj juostelej pabandyt paziureti, gal kur kokia spalva pakeista g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Maja* @ 2008 03 24, 00:15)
O tada pabandyk uzdeti varnle, paziuresi kas gausis. O jei ne tada bandyk per:
ant desktopo su desiniu klavisu-> Properties->Appearance->Advanced-> ir ten toj juostelej pabandyt paziureti, gal kur kokia spalva pakeista  g.gif

pabandyti galima atstatyti ir kitaip.. gal pavyks.. spaudziant desini ant fono, display properties eiti i DESKTOP, jame i CUSTOMIZE DESKTOP , jame atsidaryti skilti WEB, joje apacioje turetu buti uzrasas: lock desktop items, pagal viska, pas jus ten turetu buti varnele... jei yra, lauk ja..
ar ji ten yra?

p.s. kokia grazi melynake bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamakauniete: 23 kovo 2008 - 23:35
Labas vakaras! Gal kas pades ax.gif Vyresnioji dukra norejo parsiusti daina,o mazoji kazka paspaude kai ismete kazkokia lentele,VZ dabar pas mus kompe nera garso blink.gif Kai ieini i CONTROL PANEL ir bandai ten istaisyti,raso NO AUDIO DEVECES.Tik prasau,paaiskinkit man blondinei ka daryti zingsnis po zingsnio,isanksto dekuj 4u.gif
Atsakyti
Sorry,pamaciau kad yra atskira tema apie garsa blush2.gif Bet jeigu nesunku,galit ir cia man atsakyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mamakauniete @ 2008 03 23, 23:25)
pabandyti galima atstatyti ir kitaip.. gal pavyks.. spaudziant desini ant fono, display properties eiti i DESKTOP, jame i CUSTOMIZE DESKTOP , jame atsidaryti skilti WEB, joje apacioje turetu buti uzrasas: lock desktop items, pagal viska, pas jus ten turetu buti varnele... jei yra, lauk ja..
ar ji ten yra?

p.s. kokia grazi melynake  bigsmile.gif

Už gražią mėlynakę - tai ačiū,nu visa į mamą,ką jau čia bepridėsi nail.gif Einu bandyt tvarkyt tą ekraną,dėkoju MAJAI ir MAMAKAUNIETEI.

P.S.ne į temą,ale mano mėlynakė irgi MAJA wub.gif
Papildyta:
Nu ką,jūsų - MAJA ir MAMAKAUNIETE - dėka visas sutvarkymas užėmė tik 4 minutes. clap.gif Ačiū,kad atsiliepėte ploja.gif ,dėkinga jums labai notworthy.gif
Atsakyti