Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 5

QUOTE(alisa1 @ 2008 03 24, 09:38)
Už gražią mėlynakę - tai ačiū,nu visa į mamą,ką jau čia bepridėsi  nail.gif Einu bandyt tvarkyt tą ekraną,dėkoju MAJAI ir MAMAKAUNIETEI.

P.S.ne į temą,ale mano mėlynakė irgi MAJA  wub.gif
Papildyta:
Nu ką,jūsų  - MAJA ir MAMAKAUNIETE - dėka  visas sutvarkymas užėmė tik 4 minutes. clap.gif Ačiū,kad atsiliepėte  ploja.gif ,dėkinga jums labai  notworthy.gif

Gražus vardas wub.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba diena, nezinau, ar cia rasau, bet gal galetu kas nors padeti blush2.gif naudoju opera, bet kazkokiu budu dingo ta eilute, kur reikia rasyti internetinio puslapio adresa, kaip man ja susigrazinti? aciu 4u.gif
Atsakyti
sveiki turiu mozilla kaip ikonas perdaryti pvz kitam sone ar virsuj g.gif nes jau nusibodo jos man kairiajame sone unsure.gif gal kas zinote?
Atsakyti
QUOTE(ausryt99 @ 2008 03 24, 13:47)
Laba diena, nezinau, ar cia rasau, bet gal galetu kas nors padeti  blush2.gif  naudoju opera, bet kazkokiu budu dingo ta eilute, kur reikia rasyti internetinio puslapio adresa, kaip man ja susigrazinti? aciu  4u.gif

Gal toje vietoje, kur budavo eilute atsirado siaura pilnavidure juostele? Jei taip, reikia ant tos juosteles spustelet, ir vel matysi adresa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryt99 @ 2008 03 24, 14:47)
Laba diena, nezinau, ar cia rasau, bet gal galetu kas nors padeti  blush2.gif  naudoju opera, bet kazkokiu budu dingo ta eilute, kur reikia rasyti internetinio puslapio adresa, kaip man ja susigrazinti? aciu  4u.gif

Operoje juostos gali būti įjungiamos/išjungiamos View>Toolbars pasirinktyje.Paprasčiausia valdoma "varnelių" pagalba... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmavi: 24 kovo 2008 - 14:41
QUOTE(linabalt @ 2008 03 24, 14:05)
Gal toje vietoje, kur budavo eilute atsirado siaura pilnavidure juostele? Jei taip, reikia ant tos juosteles spustelet, ir vel matysi adresa 4u.gif

visur isspaudinejau, bet niekas neatsiranda g.gif

QUOTE(Irmavi @ 2008 03 24, 14:40)
Operoje juostos gali būti įjungiamos/išjungiamos View>Toolbars pasirinktyje.Paprasčiausia valdoma "varnelių" pagalba... 4u.gif

ir taip bandziau, bet atsiranda kiti mygtukai, arba tuscios juostos, o butent tos ir nera schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryt99 @ 2008 03 24, 13:47)

o tai paspaudus ant balto fono kur nors viršuj dešinį mygtuką ir tada customize ir iš iškritusios lentelės pasirenki toolbars ir ten yra eilutė address bar, turi būt varnelė uždėta, ir nerodo?

QUOTE(Airiduko mamyte @ 2008 03 24, 14:00)
sveiki turiu mozilla kaip ikonas perdaryti pvz kitam sone ar virsuj g.gif nes jau nusibodo jos man kairiajame sone unsure.gif gal kas zinote?

hmm tai neleidžia taip paimt ir perkelt kur tik nori ir kokian nori forma? man tai leidžia kilnot kaip nroiuu, gal kur padarei lock?
Atsakyti
Sveiki turiu dvi bėdas:
1. Nesuprantu kaip padaryti, kad Media Player`ije, kai paspaudi jog next grotu ne paeiliui dainas, o mėtytu... doh.gif . Nu anksčiau būdavo tokia ikonėlė, o dabar ji kažkur pasislepė doh.gif
2. Perinstaliavus kompą dingo garsas, tai yra mūsų niekas negirdi unsure.gif .

Gal galit kas pagelbėt? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryt99 @ 2008 03 24, 16:55)
visur isspaudinejau, bet niekas neatsiranda  g.gif
ir taip bandziau, bet atsiranda kiti mygtukai, arba tuscios juostos, o butent tos ir nera  schmoll.gif

na as patikrinau - jungia / išjungia Ctrl+F8 klavišų pagalba---nzn ka ir bepasiūlyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 03 24, 17:07)
o tai paspaudus ant balto fono kur nors viršuj dešinį mygtuką ir tada customize ir iš iškritusios lentelės pasirenki toolbars ir ten yra eilutė address bar, turi būt varnelė uždėta, ir nerodo?

varnele uzdeta, bet tos vietos kur rasyti pvz. www.supermama.lt nerodo schmoll.gif

QUOTE(Irmavi @ 2008 03 24, 19:23)
na as patikrinau - jungia / išjungia Ctrl+F8 klavišų pagalba---nzn ka ir bepasiūlyti g.gif

kai paspaudziu siuos klavisus man irgi viena juosta isijungia/issijungia, bet kur rasyti adresa vis tiek nera blink.gif
Papildyta:
Pavyko! yahoo.gif paspaudziau CUSTOMIZE-->BUTTONS-->CATEGORY (kol atsirado defaults)-->RESET TOOLBAR TO ITS DEFAULTS

Aciu visoms bandziusioms padeti! friends.gif
Atsakyti
sveiki, turiu problemą doh.gif neužkrauna windowsu blink.gif wakar buvo įjungtas kompas ir dingo elektra, po to kai ji atsirado bandžiau įjunkt kompą, įjungiau, bet neužkrauna windowsu, ant win login užstringa, kompa įsijungiau per safemode, tai nei garso nieko nėra, kas čia galėtų būti? gal windowsus perrašyt? ar teks vežti kompą taisyti? unsure.gif
Atsakyti
Mano vieniems pažįstamiems taip buvo, tai reikia iš windows kompakto krauti windowsus, jei nepadeda perrašyti windowsus
Atsakyti