Pas mane kompiuteris pats išsijungia, po to tokio išsijungimo pasikrauna gal po pusvalandžio. Kviečiau meistrus bet nieko nepadėjo, nieko nerado. Draugai siūlo perinstaliuoti windows arba prasiurbti nuo dulkių dėžę. Gal kas susidurėte su tokia problema ir gal kas nors yra prasiurbęs dėžę, nes man baisoka su dulkiu siurbliu ten lįsti, kad nieko nesugadinčiau
Pas mane kompiuteris pats išsijungia, po to tokio išsijungimo pasikrauna gal po pusvalandžio. Kviečiau meistrus bet nieko nepadėjo, nieko nerado. Draugai siūlo perinstaliuoti windows arba prasiurbti nuo dulkių dėžę. Gal kas susidurėte su tokia problema ir gal kas nors yra prasiurbęs dėžę, nes man baisoka su dulkiu siurbliu ten lįsti, kad nieko nesugadinčiau
Sveiki, norėčiau pasiteirauti gal kas žinot kaip išjungti Fn funkciją laptope, nes kiek suprantu turėtų būti taip, kad suaktyviti klavišų su mėlynais užrašais funkcijas, reikia paspausti "Fn" mygtuką, o pas mane tas "Fn" mygtukas lyg ir visada nuspaustas: jei spaudžiu klavišus su mėlynais užrašais tai man ir rašo mėlynai pažymėtas reikšmes (pvz. skaičiai, +, - ir t.t.) ir tik kai paspaudžiu ir laikau "Fn" mygtuką galiu normaliai rašyti raides. Jei kas suprantat - parašykit. Labai AČIŪ!