Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 5

QUOTE(astuškinas @ 2008 03 29, 22:24)
sveiki kaip padidinti kompiuteryje virtualią atmintį? niekur nerandu sad.gif o vis meta lenteles kad jos per mažai..

tiesiog pravalykite kompiuteri .... ko nereikia, istrinkite
Atsakyti
QUOTE(astuškinas @ 2008 03 29, 23:24)
sveiki kaip padidinti kompiuteryje virtualią atmintį? niekur nerandu sad.gif o vis meta lenteles kad jos per mažai..

atkreipk demesi ar pas tav n per daug vienu metu veikia programu!
Atsakyti
Pas mane kompiuteris pats išsijungia, po to tokio išsijungimo pasikrauna gal po pusvalandžio. Kviečiau meistrus bet nieko nepadėjo, nieko nerado. unsure.gif Draugai siūlo perinstaliuoti windows arba prasiurbti nuo dulkių dėžę. Gal kas susidurėte su tokia problema ax.gif ir gal kas nors yra prasiurbęs dėžę, nes man baisoka su dulkiu siurbliu ten lįsti, kad nieko nesugadinčiau
Atsakyti
QUOTE(piene78 @ 2008 03 30, 12:17)
Pas mane kompiuteris pats išsijungia, po to tokio išsijungimo pasikrauna gal po pusvalandžio. Kviečiau meistrus bet nieko nepadėjo, nieko nerado. unsure.gif  Draugai siūlo perinstaliuoti windows arba prasiurbti nuo dulkių dėžę. Gal kas susidurėte su tokia problema ax.gif ir gal kas nors yra prasiurbęs dėžę, nes man baisoka su dulkiu siurbliu ten lįsti, kad nieko nesugadinčiau

prastas mistras jei nieko nerado schmoll.gif pabandyk persiinstaliuot!
Atsakyti
QUOTE(piene78 @ 2008 03 30, 11:17)
... Draugai siūlo [...] prasiurbti nuo dulkių dėžę. ...

Labai gerai sako, tik kodėl neklausai ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palemonas: 30 kovo 2008 - 16:57
QUOTE(Palemonas @ 2008 03 30, 18:56)
Labai gerai sako, tik kodėl neklausai ?

as ir bijociau g.gif
Atsakyti
Sveiki, norėčiau pasiteirauti gal kas žinot kaip išjungti Fn funkciją laptope, nes kiek suprantu turėtų būti taip, kad suaktyviti klavišų su mėlynais užrašais funkcijas, reikia paspausti "Fn" mygtuką, o pas mane tas "Fn" mygtukas lyg ir visada nuspaustas: jei spaudžiu klavišus su mėlynais užrašais tai man ir rašo mėlynai pažymėtas reikšmes (pvz. skaičiai, +, - ir t.t.) ir tik kai paspaudžiu ir laikau "Fn" mygtuką galiu normaliai rašyti raides. Jei kas suprantat - parašykit. Labai AČIŪ!
Atsakyti
Sorry užsutrukdymą, jau atradau kamia čia buvo problemikė: tiesiog reikėjo su "Fn" mygtuku dar spausti num lock ir tiek blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pukute28 @ 2008 03 31, 10:17)
as ir bijociau g.gif

nera cia ko bijoti, tik siurbti reikia laikant auksciau, kad nebutu per didele srove nukreipta, ir tik neliesti ...
Atsakyti
QUOTE(mamakauniete @ 2008 03 31, 17:16)
nera cia ko bijoti, tik siurbti reikia laikant auksciau, kad nebutu per didele srove nukreipta, ir tik neliesti ...

na tada pabandysiu ir as blush2.gif
Atsakyti
Sveiki,
Gal galesit padet?
Ijungus kompa man ismeta lentele, kurioje yra tokia eilute

C:\PROGMA~1\MYWEBS~1\bar\3.bin\MWSBAR.DLL

kaip suprantu neranda sio failo, ar cia reikia kazka parsisiust, jei reikia tai is kur.
Tad kokie turetu buti mano tolimesni veiksmai?
Atsakyti
QUOTE(zvaigzd_leja @ 2008 03 31, 20:08)
Sveiki,
Gal galesit padet?
Ijungus kompa man ismeta lentele, kurioje yra tokia eilute

C:\PROGMA~1\MYWEBS~1\bar\3.bin\MWSBAR.DLL

kaip suprantu neranda sio failo, ar cia reikia kazka parsisiust, jei reikia tai is kur.
Tad kokie turetu buti mano tolimesni veiksmai?

Nieko nereikia siustis. Tiesiog išmesk iš startupo nuorodą į šią programq, kad kraudamasis komas jos neieškotu
Atsakyti