Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 5

QUOTE(*sanel* @ 2008 03 25, 10:07)
Sveiki, tokios problemos užpuolė unsure.gif  Perinstaliavo kompą ir dabar man neina paleist žaidimų unsure.gif Gal kokios programos trūksta g.gif dabar pas mus Windowsai 2003, buvo Xp. Bet kompiuteristas sakė kompaktai kurie tinka Xp, tinka ir 2003m g.gif
Dabar susiinstaliavau žaidimą, na ir bandant paleist, pasidaro juodas ekranas, jau lyg turėtų pasileist žaidimas ir išmeta tokį užraša Could not intialize the renderes.
Kitą susiinstaliavau ir pajuosta ekranas jau turėtų pasileist žaidimas ir nutrūksta, atsiranda vėl darbalaukis ir lyg niekur nieko....
Kompaktai tikrai geri nes kitam kompe pasileidžia, patarkit ką daryt, vaikas labai žaidimų prašo verysad.gif
išanksto Ačiū 4u.gif  ax.gif

QUOTE(Palemonas @ 2008 03 25, 12:44)
DirectX atnaujink.

QUOTE(Andriuha @ 2008 03 25, 14:39)
zaidimo kompakte turi but DirectX, arba paziurek cia

QUOTE(*sanel* @ 2008 03 25, 17:47)
radau vienam žaidime Dirext9 suinstaliavau, vistiek meta tą patį užrašą
Could not intialize the renderes.  verysad.gif

parsisiunčiau atnaujinau, vistiek nieko verysad.gif verysad.gif verysad.gif na gal dar ką patarsit unsure.gif labai prašau 4u.gif sūnus laukia kareivių žaidimo o nieko nepadarau verysad.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*sanel* @ 2008 03 28, 16:00)
parsisiunčiau atnaujinau, vistiek nieko verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  na gal dar ką patarsit unsure.gif labai prašau 4u.gif sūnus laukia kareivių žaidimo o nieko nepadarau verysad.gif  blush2.gif  4u.gif

nu tai susirask panasu zaidima
Atsakyti
na bet šiaip kompaktus nusipirkom, tai norėtūsi kad jie veiktų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*sanel* @ 2008 03 28, 17:04)
na bet šiaip kompaktus nusipirkom, tai norėtūsi kad jie veiktų unsure.gif

tai skambink tam kuris tau instalevo windowsus tegu tau pasako ka daryt juk sake kad turi vikti!siaip nuo to laiko kai pasijungiau nebeperku kompaktu visko yra internete ir uz dyka lotuliukas.gif
Atsakyti
sveiki norejau paklausti jusu ismintingi zmones tokio klausimo,nusipirkau kompa nesiojama ir isigijau omni conect interneta ,kas kiek laiko reikia krauti ta modema ?? man jis per nakti taip issikrauna kad ryte nu neveikia nors visalaik ikistas i kompa g.gif gal suprasite ko klausiu unsure.gif kazkaip nesiseka nuosekliai paaiskinti blush2.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytine rasa: 28 kovo 2008 - 15:13
Sveiki. Nusipirkom nešiojamą kompiuterį,nemokam padaryt, kad įjungus lietuviškas raides rašytų ir skaičius.Kaskart, kai noriu parašyt skaičius,turiu įjungt angliškas raides,tik tada duoda.Num lockas irgi nepadeda.Gal kas žinot,ką tokiu atveju daryti?Ačiū smile.gif
Atsakyti
aš tai lietuviškas raides rašau paspaudus tą fn, ir tada kur mėlyni skaičiukai, nereikia perjunginėt. bet gal ne ant visų taip būna g.gif

*** aš dar norėjau paklaust, ar kompui labai blogai, jei pas mane xp, bet parsisiunčiau vistos "marškinėlius" g.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 03 28, 22:48)
aš tai lietuviškas raides rašau paspaudus tą fn, ir tada kur mėlyni skaičiukai, nereikia perjunginėt. bet gal ne ant visų taip būna  g.gif
*** aš dar norėjau paklaust, ar kompui labai blogai, jei pas mane xp, bet parsisiunčiau vistos "marškinėlius"  g.gif

ant visu tongue.gif
Atsakyti
Labas rytas. Šįryt ir mano kompiuteris sutreikavo doh.gif Iš pradžių įsijungus išmetė lentelę, kad antivirusinė NOD32 neveikia. Šiaip ne taip užkrovė ir instaliavau update. Dabar rodo, kad veikia, bet kaaaaip lėtai viskas veikia. Įdomu ką reikia daryt?
Ir dar-pastoviai kai įjungi ar išjungi išmeta lentelę, kad kaškas blogai su „RunDLL“. Kas čia toks yra? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiosyte @ 2008 03 29, 11:13)
Labas rytas. Šįryt ir mano kompiuteris sutreikavo doh.gif  Iš pradžių įsijungus išmetė lentelę, kad antivirusinė NOD32 neveikia. Šiaip ne taip užkrovė ir instaliavau update. Dabar rodo, kad veikia, bet kaaaaip lėtai viskas veikia. Įdomu ką reikia daryt?
Ir dar-pastoviai kai įjungi ar išjungi išmeta lentelę, kad kaškas blogai su „RunDLL“. Kas čia toks yra? 4u.gif

parsiusk avast ir www.studijuok.lt ten yra paaiskinimas kaip ja instaliuot drinks_cheers.gif nes as dar problemu neturejau!
Atsakyti
susitvarkiau (su kito pagalba) 4u.gif
Atsakyti
sveiki kaip padidinti kompiuteryje virtualią atmintį? niekur nerandu sad.gif o vis meta lenteles kad jos per mažai..
Atsakyti