Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 5

QUOTE(astulkadk @ 2008 01 21, 00:02)
Sveiki, turiu as beda su savo pc, kartais man ismeta daug langu ir as ju negaliu uzdaryti, reik palaukti kol atsidaro kokie 23 vienodi, tada galiu visus iskart uzdaryti, kita problema desnysis klavisas doh.gif niekaip neatsidaro lentele su copy, paste ir t.t?
patarkit ka daryti?gal uzsikretes maniskis? g.gif

Pirmiausia atsisiusk Spybot programėlę ir atnaujinus duomenu baze praskanuok kompą. O naršykė kokia? IE? Pamėgink operą arba mozilą, čia jau kaip jums patinka.
Neblogai kompui butu ir ugniasiene, jeigu nėra, nes vindausinė nelabai susitvarko.
O pelės dešinis klavišas iš viso neveikia? Ar mėginote prijungti kitą pelę? Koks rezultatas. Kolkas panašu, kad tai mechaninis klavišo gedimas.
Atsakyti
QUOTE(astulkadk @ 2008 01 21, 00:02)
... gal uzsikretes maniskis? g.gif

Ne gal, o kaip reikiant. Priveisei pilną kompą šnipinėjančių programų.
Atsakyti
QUOTE(adika @ 2008 01 19, 22:34)
nu va,ir man reikia pagalbos.kai įjungiu kompą,man išmeta lentelę su užrašu" Product not instaled"  Ką tai reiškia?

Problema atsirado greičiausiai išinstaliavus kažkokią programą. Ne visi uninstaliariai švariai panaikina failus. Matyt startupe liko nuorodą į programą kurios nera. Startuodamas kompas nori ją paleisti o neradęs jos išmeta lentelę. Sprendimas paprastas, pakoreguoti startupą, tai yra išmesti nuorodą į programą kurios jau nėra.
Atsakyti
Sveiki. 4u.gif Gal ir ne cia pakliuvau, bet gal kas gali man padeti.
Siandien mane istiko sokas,nes i mob. tel. gavau zinute, kad omniteliui turiu sumoketi 880 lt.Pasirodo,uz naudojimasi internetu.Savo kortele buvau isidejusi i kompa mazdaug valandai.Ar realu tiek "prisukti" pinigu,jei iejau tik supermamu paskaitinet, pasta pasitikrinau ir banko pavedima padariau...Omnitely pasake,kad atsisiunciau 9 giga baitus.. blink.gif Gal kas susiduret verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2008 01 21, 13:55)
Sveiki. 4u.gif Gal ir ne cia pakliuvau, bet gal kas gali man padeti.
Siandien mane istiko sokas,nes i mob. tel. gavau zinute, kad omniteliui turiu sumoketi 880 lt.Pasirodo,uz naudojimasi internetu.Savo kortele buvau isidejusi i kompa mazdaug valandai.Ar realu tiek "prisukti" pinigu,jei iejau tik supermamu paskaitinet, pasta pasitikrinau ir banko pavedima padariau...Omnitely pasake,kad atsisiunciau 9 giga baitus.. blink.gif Gal kas susiduret verysad.gif

9GB per valandą ir dar per mobilu... nerealu. Visgi pareikalauk tikslios išklotinės. Kiek ir už ką priskaičiuota. Geriausia būtu eiti į saloną ir ten aiškintis.
Iš kitos pusės kiekvienas abonentas turi kredito limitą, kurį pasiekus turi perspėti ir sustabdyti paslaugų tiekimą.
Atsakyti
labadiena smile.gif parsisiunčiau žaidimą ir db jis neišsiinstaliuoja doh.gif jokių failų neištryniau reikalingų nieko.bandžiau ir per my computer add/remove programs ir per start menu.užkrauna akimirksniu 100 procentų ir baigaisi viskas verysad.gif
o jei ištrinčiau iš c disko aplanką tai nesiskaitytų kad išsiinstaliavo?
ir dar viena problemėlė blush2.gif kaip sutaisė kompiuterį liko tik d diskas su info, ten buvo photoshopas, bet jo nebepaleidžia ir nėra nei start menu niekur, tai jei iš d disko failus ištrint visus jo? būsiu dėkinga už info drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedrike X @ 2008 01 20, 18:19)
kur cia turi buti sudetos varnelės,o kur ne,kad nemestų pranešimo langelio
user posted image

tai niekas negali padėti? verysad.gif
Atsakyti
laba diena, vakar atsiunčiau simsus instaliavosi reikejo užmautint keturis kartus ir kai jau mautinau trecia karta kompas pakibo teko isjunkt doh.gif ką dabar daryt?kaip pratest darbą? man rodo kad tris užmautinti,kaip pabaikt darbą? ačiū nepatingejusiems atsakyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astuškinas @ 2008 01 21, 14:22)
labadiena smile.gif parsisiunčiau žaidimą ir db jis neišsiinstaliuoja doh.gif  jokių failų neištryniau reikalingų nieko.bandžiau ir per my  computer add/remove programs ir per start menu.užkrauna akimirksniu 100 procentų ir baigaisi viskas verysad.gif
o jei ištrinčiau iš c disko aplanką tai nesiskaitytų kad išsiinstaliavo?
ir dar viena problemėlė blush2.gif  kaip sutaisė kompiuterį liko tik d diskas su info, ten buvo photoshopas, bet jo nebepaleidžia ir nėra nei start menu niekur, tai jei iš d disko failus ištrint visus jo? būsiu dėkinga už info drinks_cheers.gif

Isinstaliuoti bandyk per Uninstaller programa. Ja rast gali www.2baksa.net . Jei nepades- tai liks turbut tik istrynimas is disko, registro pravalymas.
Kas del photoshop, tai jis tau nepasileis, jei is naujo instaliavo naujus Windows. Nes jis nebeturi registriniu failu, kurie rasosi i Windows registrus(esancius tavo kiek supratau C diske, nes ten buvo Win). Jei turi cd , ar gal leis ir be jo, per uninstall pabandyti padaryti repair. Kai kurios programos moka prikelt save gyvenimui.
Papildyta:
QUOTE(Giedrike X @ 2008 01 22, 09:16)
tai niekas negali padėti?  verysad.gif

Turbut namuose naudojate liaudiskai vadinama routeri. Jis neleidzia p2p programos, rasti tikrojo Jusu IP adreso. Norit kad veiktu paciame routeryje nustatyti , kad leistu juntis tam tikru "portu"(nuo modelio priklauso kaip tai vadinasi). Esme kad reikia nurodyti pradini porta ir galini. Kaip pavyzdi prisegu kaip padaryta pas mane :
user posted image
Irasomas toks "portas" koks pasirenkamas p2p programos nustatymuose : Ieinanciu susijungimu prievadas (siuo atveju 60594 gali daryt kaip pradini, 60595 - kaip galini).

Jei routerio nera, reiktu pabandyti perziureti visas ugniagesienes , vadinamus firewall. Isjungti windows firewall , antivirusine ir ziureti ar tas gelbes. Nei prisijungimas bus priimtas, tada keisti ju nustatymus..
Papildyta:
QUOTE(Lera @ 2008 01 22, 10:11)
laba diena, vakar atsiunčiau simsus instaliavosi reikejo užmautint keturis kartus ir kai jau mautinau trecia karta kompas pakibo teko isjunkt  doh.gif  ką dabar daryt?kaip pratest darbą? man rodo kad tris užmautinti,kaip pabaikt darbą? ačiū nepatingejusiems atsakyt 4u.gif

Nieko nebepratesi.. Is naujo instaliuok
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamyte03: 22 sausio 2008 - 10:22
QUOTE(vijja @ 2008 01 19, 21:05)
turiu dar vieną klausimėlį rolleyes.gif
fotiką įjungus visad išmesdavo lentelę su tolimesniais nurodymais,dabar kažkas nutiko,kad įjungus fotiką kompas nereaguoja unsure.gif  kaip galėčiau pasitvarkyt  bigsmile.gif

nu gal vistik kas išmano unsure.gif
Atsakyti
TVARKAU KOMPIUTERIUS (Hardware/Software), atvažiuoju į namus. instaliuoju OS ir kitokį soft'ą, surinkinėju, valau virusus, konfiguruoju, tvarkau HDD bad sectorius (jei diskas nėra fiziškai pažeistas) ir t.t galiu gaut betkokį soft'ą

el. pastas: jc2000@centras.lt
Atsakyti
QUOTE(Kshiste @ 2008 01 22, 15:01)
TVARKAU KOMPIUTERIUS (Hardware/Software), atvažiuoju į namus. instaliuoju OS ir kitokį soft'ą, surinkinėju, valau virusus, konfiguruoju, tvarkau HDD bad sectorius (jei diskas nėra fiziškai pažeistas) ir t.t galiu gaut betkokį soft'ą
el. pastas: jc2000@centras.lt

Pamiršai pridėti - softas licenzijuotas, išrašau sąskaitas faktūras. O kur kainos?
Atsakyti