Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

mergaites, laikykites 4u.gif nepradekit krist kaip lapai blink.gif
as irgi isikibusi laikaus, siandien 10 DPO, tepliojo 2 dienas, o dabar jau 2 nieko. bet kartais pilva pamaudzia, tai nuotaika slyksti. laikykimes visos, turi gi pasisekt 4u.gif
Atsakyti
Na aš tai tikrai be reikalo nusipirkau NT. Vakare pamačiau truputį rausvų išskyrų. Pilvą maudžia. Ir vyras klausė, ar dariausi NT, bet labai susigraudinau ir pasakiau, kad NT turbūt neprireiks.

merginos, dar norėjau jūsų paklausti, ar reikia informuoti gydytoją, jei iui nepavyko, nes aš kažkaip jo nepaklausiau, ką daryti po to, kai atsiranda mmm. Gal ir kvailas klausimas, bet tiek to.... kvailą ir bažnyčioj muša.
Atsakyti
QUOTE(ogrė @ 2008 01 28, 21:38)
Na aš tai tikrai be reikalo nusipirkau NT. Vakare pamačiau truputį rausvų išskyrų. Pilvą maudžia. Ir vyras klausė, ar dariausi NT, bet labai susigraudinau ir pasakiau, kad NT turbūt neprireiks.

merginos, dar norėjau jūsų paklausti, ar reikia informuoti gydytoją, jei iui nepavyko, nes aš kažkaip jo nepaklausiau, ką daryti po to, kai atsiranda mmm. Gal ir kvailas klausimas, bet tiek to.... kvailą ir bažnyčioj muša.

Kai prasidedavo mmm, tai 3-5 cd reikia apsilankyti pas gine, na bent jau man po nepavykusio 1 IUI taip buvo
Atsakyti
Tiffanny, mieloji, dabar jau mūsų eilė atėjo pradžiuginti mergaites.
Kada gi tu ruošiesi ieškoti "gerų naujienų"? Aš tai ryt...
Papildyta:
QUOTE(ogrė @ 2008 01 28, 21:38)

Mano gydytoja tai būtinai liepė pasakyti apie IUI rezultatus. Būtent gydytojai, manau, ir veda tą nelemtą statistiką, kuri sako, jog pasiseka vos dešimčiai iš šimto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kavale: 28 sausio 2008 - 20:48
QUOTE(Ametista-s @ 2008 01 28, 19:49)
na, o kraujas siaip nesirodo

o to kraujuko daug ar tik patepliojimas???

laikykites mergytes labai liudnas mano parasiukas bus jei iskrisit visos sad.gif
nagi suspaudziam kojytes
Atsakyti
QUOTE(Kavale @ 2008 01 28, 21:47)
Tiffanny, mieloji, dabar jau mūsų eilė atėjo pradžiuginti mergaites.
Kada gi tu ruošiesi ieškoti "gerų naujienų"? Aš tai ryt...

kadangi man reikia duph gerti iki rytdienos, tai ryt nuleksiu i geromeda nuleisti kraujuka, girdejau ten 27 lt ir padaro per 1,5 val. tongue.gif tada ir matysim kaip cia kas g.gif
kazkaip cia pas mus pesimizmo gaideles jauciasi... unsure.gif mergaites, neliudekit, niu iveiksim mes savo bedeles ir tapsim nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2008 01 28, 22:15)
o to kraujuko daug ar tik patepliojimas???

laikykites mergytes labai liudnas mano parasiukas bus jei iskrisit visos sad.gif
nagi suspaudziam kojytes

nera jo daug ir gana sviesus g.gif ...
as nenoriu iskristi, bet g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ametista-s @ 2008 01 28, 22:55)

gal tai geras zenklas... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ametista-s @ 2008 01 28, 21:55)

as vis dar laikau kumscius, nu o gal pades
QUOTE(Tiffany @ 2008 01 28, 22:07)
gal tai geras zenklas...  tongue.gif

ir uz tave labai laikau

mes su mb pasitarem gal dar nedaryt ir kita cikla IUI
gal naturaliai pavyks?durneliai ane?nu bet juk mb grikiai gerokai pasitaise g.gif
nu kas be ko eisiu i vk pirmom mmm dienom ir tarsiuosi...bijau as tu stimuliaciju
o jei vel nepavyks
nusprendziau dar savo iniciatyva LH ir FSH isitirt(prisiskaiciau apie padidejusi fsh ir biski isigasdinau) nors ir neliepe nu o gal informacijos daugiau nepakenks
ka jus manot?
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2008 01 28, 23:19)
as vis dar laikau kumscius, nu o gal pades

ir uz tave labai laikau

mes su mb pasitarem gal dar nedaryt ir kita cikla IUI
gal naturaliai pavyks?durneliai ane?nu bet juk mb grikiai gerokai pasitaise  g.gif
nu kas be ko eisiu i vk pirmom mmm dienom ir tarsiuosi...bijau as tu stimuliaciju
o jei vel nepavyks
nusprendziau dar savo iniciatyva LH ir FSH isitirt(prisiskaiciau apie padidejusi fsh ir biski isigasdinau) nors ir neliepe nu o gal informacijos daugiau nepakenks
ka jus manot?

brangute, nevadink save kvaile, juk mes patys darom sprendimus, kad ir kokie jie keisti butu, svarbiausia, kad patys gerai jaustumetes ir sutartumet...
o uz kumstukus - ACIU tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(naughty-me @ 2008 01 28, 21:31)
mergaites, laikykites  4u.gif  nepradekit krist kaip lapai  blink.gif
as irgi isikibusi laikaus, siandien 10 DPO,  tepliojo 2 dienas, o dabar jau 2 nieko. bet kartais pilva pamaudzia, tai nuotaika slyksti. laikykimes visos, turi gi pasisekt  4u.gif

laikykis mergyt,tau turi pasisekt wub.gif o as vis laukiu zinutes is taves,gal papasakosi,kaip tau sikart sekesi ax.gif
Atsakyti
labas rytelis 4u.gif
kazkaip prastai miegu, ryte sunku atsikelti, o dar sianakt sapnavau, kad ruosiuosi laparaskopijai doh.gif nors MB man pareiske, kad neleis manes mesineti tongue.gif
Atsakyti