Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(Mocarta @ 2008 01 28, 12:01)
na pojūčiai atrodo daug žadantys  thumbup.gif , o kaip anksčiau jausdavaisi? t.y. po ankstesnių IUI?

anksciau budavo krutine kaip balionai, neprisiliesti, o si karta krutine matyt nespejo sureaguoti i IUI bigsmile.gif , nes buvo daroma savaite anksciau doh.gif nes labai sureagavo organizmas i vaistus, kad skubia tvarka buvo atliekama IUI tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 01 28, 11:33)
anksciau budavo krutine kaip balionai, neprisiliesti, o si karta krutine matyt nespejo sureaguoti i IUI  bigsmile.gif , nes buvo daroma savaite anksciau  doh.gif nes labai sureagavo organizmas i vaistus, kad skubia tvarka buvo atliekama IUI  tongue.gif

kaip suprasti anksčiau? o kodėl skubia tvarka? (atsiprašau, jei ką praleidau)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mocarta: 28 sausio 2008 - 12:42
QUOTE(Mocarta @ 2008 01 28, 13:41)
kaip suprasti anksčiau? o kodėl skubia tvarka? (atsiprašau, jei ką praleidau)

po 4 d puregono (berods, nes juos maisau su pregnyl doh.gif ) leidimo sudygo mano folikulai, ivairiausiu dydziu, tai tam, kad issaugoti, leidausi vaistus (neprisimenu kaip vadinasi), kurie slopino ovuliacija, tada po 3 paru IUI
Atsakyti
Visoms didelis labas 4u.gif . na va aš irgi planuoju vasarį mėnesį prie jūsų prisijungti. Nutariau padaryti 4 IUI, kuria tikiuosi ši kartą bus sėkminga. Biški dabar pailsėjau nuo planavimo, visų vaistų ir su naujoms jėgoms planuosiu vėl.
Linkių visoms didžiausios sėkmės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lobis @ 2008 01 28, 14:40)
Visoms didelis labas 4u.gif . na va aš irgi planuoju vasarį mėnesį prie jūsų prisijungti. Nutariau padaryti 4 IUI, kuria tikiuosi ši kartą bus sėkminga. Biški dabar pailsėjau nuo planavimo, visų vaistų ir su naujoms jėgoms planuosiu vėl.
Linkių visoms didžiausios sėkmės  wub.gif

Sėkmės ir tau, juk ketvirtas kartas garantuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 01 28, 13:06)
po 4 d puregono (berods, nes juos maisau su pregnyl  doh.gif ) leidimo sudygo mano folikulai, ivairiausiu dydziu, tai tam, kad issaugoti, leidausi vaistus (neprisimenu kaip vadinasi), kurie slopino ovuliacija, tada po 3 paru IUI

va ir man tada panašiai buvo, kažkaip Puregon labai paspartino augimą, gyd. liko pati nesupratusi, kodėl taip nutiko, irgi leidausi slopinančius, ir su IUI vos ištempėm iki 11 cd, kai anuos kart darydavo 12 ar 14 cd. Matomai vaistų pakeitimas daug ką reiškia
Atsakyti
man irgi turbūt greit prasidės mmm. nes tai pilvą maudžia, tai paraižo. nesuprasi. krūtinę skauda, vakar gal kiek mažiau. Vakar dar smileysex.gif gal visai be reikalo, reikėjo pakentėti, bet ką gi padarysi...norisi.
Šiaip tai šiandien 14 d po iui ir gyd. kaip tik liepės šią dieną darytis NT. Bet kadangi 12 d po iui NT buvo (-), tai šiandien net nesistengiau nieko daryti, vistiek manau, kad nieko gero neparodys. Gal reiks įsigyti NT, bet nežinau ar verta mėtyt pinigus.
Atsakyti
QUOTE(Mocarta @ 2008 01 28, 15:05)
va ir man tada panašiai buvo, kažkaip Puregon labai paspartino augimą, gyd. liko pati nesupratusi, kodėl taip nutiko, irgi leidausi slopinančius, ir su IUI vos ištempėm iki 11 cd, kai anuos kart darydavo 12 ar 14 cd. Matomai vaistų pakeitimas daug ką reiškia

o man tai tais paciais vaistais stimuliavo, tai su G likom nesuprate tongue.gif
Atsakyti
Labux,
cry.gif tai va pradejo skaudeti pilvuka ir kraujukas pasirode, turbut tai mmm
cray.gif 2 IUI irgi nesekmingas, vasari tai jau tikrai nieko neplanuoju, nes prasideda sesija, skirsiu visa laika sesijai, o kovo men dar g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ametista-s @ 2008 01 28, 19:12)
Labux,
cry.gif tai va pradejo skaudeti pilvuka ir kraujukas pasirode, turbut tai mmm 
cray.gif  2 IUI irgi nesekmingas, vasari tai jau tikrai nieko neplanuoju, nes prasideda sesija, skirsiu visa laika sesijai, o kovo men dar g.gif

na pagal mane tai šiandien dar tik 13-ta diena, gal tai dar nieko nereiškia?
Atsakyti
QUOTE(Mocarta @ 2008 01 28, 20:19)
na pagal mane tai šiandien dar tik 13-ta diena, gal tai dar nieko nereiškia?

na, o kraujas siaip nesirodo
Atsakyti
Sveikutės visos!
Grazhke, Amestita neliūdėkite, nes ir aš tuoj susigraudinsiu cry.gif
Man šiandien 14 DPO. Gydytoja buvo liepusi šiandien daryti NT ir iš karto skambinti jai. Bet vakar labai jau pilvuką raižė, buvau 100 proc. įsitikinusi jog naktį bus mmm, bet kol kas blogų naujienų Jums neturiu.
Ką tik grįžau iš vaistinės nusipirkusi NT. Ryt iš ankstyvo ryto kelsiuosi, bėgsiu žiūrėti (jei per naktį neateis "blogų naujienų") ir iš karto informuosiu Jus
Ačiū už palaikymą.
Atsakyti