Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(Tiffany @ 2008 01 30, 19:00)
vis tik gyvenimas yra sumautas...
mano HCG - 1,12
su tokiais skaiciais lieka laukti mmm

Tiffany, labai labai gaila verysad.gif. Na svarbiausia dabar nenusiminti ir tiketi, kad viskas bus gerai, nes kitaip buti juk ir negali bigsmile.gif.
Toms, kurios dar laukia rezultatu, o tokiu dar yra tikrai nemazai - kuo dideliausios sekmes ir as labai tikiu, kad si menesi tikrai daugiau negu viena nusikels i parasiuko apacia biggrin.gif 4u.gif.
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 01 31, 10:44)
sveikos, visas, kurioms si menesi nepavyko - stiprybes  4u.gif
vakar isverkiau visas asaras, siandien vel juokiuos  tongue.gif

tiffany 4u.gif laikykis

As uz visas vis dar sergu... wub.gif
Atsakyti
As tai jauciu, kad pareis, man mmm, nes pilva maudzia, na palakstau i tulika dazniau, bet nemanau, kad tai turetu ka nors reiksti. Be to, geriu dupfaston ir sisioju salotine spalva rolleyes.gif Keista kazkaip, ar taip turi buti??? g.gif
Eina peklon visi tie anabolikai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(aukseliuke @ 2008 01 31, 16:25)
As tai jauciu, kad pareis, man mmm, nes pilva maudzia, na palakstau i tulika dazniau, bet nemanau, kad tai turetu ka nors reiksti. Be to, geriu dupfaston ir sisioju salotine spalva rolleyes.gif Keista kazkaip, ar taip turi buti??? g.gif
Eina peklon visi tie anabolikai cool.gif

man kazkaip nebuna tokios spalvos
nieko sau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2008 01 31, 17:28)
man kazkaip nebuna tokios spalvos
nieko sau  blink.gif

cia tikriausiai tokia mano organizmo reakcija i tuos visus vaistus.Nu, gal perdejau truputi, gal ne grynai salotine, bet tokia ryski ryski geltona, nu beveik salotine biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aukseliuke @ 2008 01 31, 16:32)
cia tikriausiai tokia mano organizmo reakcija i tuos visus vaistus.Nu, gal perdejau truputi, gal ne grynai salotine, bet tokia ryski ryski geltona, nu beveik salotine biggrin.gif

tai gal per mazai skysciu geri?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 31 sausio 2008 - 16:33
QUOTE(qqte @ 2008 01 31, 17:33)
tai gal per mazai skysciu geri?

Tai kad ne, manau pakankamai, net nakti pradejau keltis, ko anksciau nebuvo.Tikrai negeriu daugiau ar maziau.Keista jau man darosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(aukseliuke @ 2008 01 31, 17:32)

ir pas mane taip buvo bigsmile.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 01 31, 17:35)
ir pas mane taip buvo  bigsmile.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Nu matai, aciu Dievui, ne as viena tokia bigsmile.gif
Atsakyti
Naughty-me, dar jokių žinių? Labai jau nekantru blush2.gif wub.gif
Atsakyti
Nuotaika sumauta. verysad.gif Ką tik paverkiau posmelį, na ir toliau nežinau, kaip elgtis.
Tačiau visoms linkiu stiprybės, kaip bebūtų. Juk mes ištikrųjų esame daug stipresnės nei manome. : mirksiukas.gif
Atsakyti
Naughty-me,kaip jautiesi,kada testuka spresi? wub.gif
Papildyta:
stiprybes tau,Ogre,ir tikejimo,kuris daro stebuklus 4u.gif mums pavyks wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti