Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(Mirėja @ 2008 01 31, 19:25)
Naughty-me, dar jokių žinių? Labai jau nekantru  blush2.gif  wub.gif

4u.gif maciau vaiduokliuka. dar netikiu, bet hcg darysiu ryt arba pirmadieni thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(rimute222 @ 2008 01 31, 23:16)
Naughty-me,kaip jautiesi,kada testuka spresi? wub.gif

4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(naughty-me @ 2008 01 31, 23:20)
4u.gif  maciau vaiduokliuka. dar netikiu, bet hcg darysiu ryt arba pirmadieni  thumbup.gif
Papildyta:
4u.gif  drinks_cheers.gif

Daryk gal ryt blush2.gif Labai laukiu blush2.gif Laikau kumsčius ir toliau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirėja @ 2008 01 31, 23:37)
Daryk gal ryt  blush2.gif Labai laukiu  blush2.gif Laikau kumsčius ir toliau  wub.gif

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif labai pasistengsiu biggrin.gif
nes jei is ryto nepavyks priduot kraujo - tai rezultatai ti pirmadieni, ar taip, ar taip. nu gal kaip nors spesiu. pati nekantrauju wub.gif
Atsakyti
QUOTE(naughty-me @ 2008 01 31, 22:20)
4u.gif  maciau vaiduokliuka. dar netikiu, bet hcg darysiu ryt arba pirmadieni  thumbup.gif
Papildyta:
4u.gif  drinks_cheers.gif

QUOTE(naughty-me @ 2008 01 31, 22:41)
lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif  labai pasistengsiu  biggrin.gif 
nes jei is ryto nepavyks priduot kraujo - tai rezultatai ti pirmadieni, ar taip, ar taip. nu gal kaip nors spesiu. pati nekantrauju  wub.gif

oj kaip noriu kaip noriu nusoalvint parasiuke tave zaliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2008 01 31, 23:51)
oj kaip noriu kaip noriu nusoalvint parasiuke tave zaliai  4u.gif

4u.gif as taip pat noreciau ax.gif matysim ryt. drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(naughty-me @ 2008 01 31, 22:56)
4u.gif  as taip pat noreciau  ax.gif  matysim ryt.  drinks_cheers.gif

laukiam labai
naguciai jau niezti net smile.gif
Atsakyti
Jaucia mano sirdele, tursime mes busimaja mamyte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aukseliuke @ 2008 02 01, 08:25)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(aukseliuke @ 2008 02 01, 09:25)

naughty-me, kiek dienu po IUI dareisi testa? Galvoju, gal man padaryti, nusimato cia baliukas vienas, be to senai jau bepirkau testa ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas Labas rytas 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Naughty-me

Sergu visa širdimi už TAVO LAIMĘ wub.gif wub.gif wub.gif

Merginos wub.gif
paskaitykite kokie prasmingi žodžiai ( čia rusiška daina ):

Možet byt i sneg i doždik a
možet byt i solnce lučik ..možet byt i staja čiornyh tuč riadam.....no grustit nestanu daže ja panemaju esli daže žyzn prahodet staranoju...ty astavaijsia sama saboju..... wub.gif wub.gif
Kažkaip nuotaika mano šiandien thumbup.gif ..pas gyd 19h...laukiu nesulaukiu kaip jau noriu viska vel pradeti rolleyes.gif
Atsakyti
MERGINO. BUTINAI PERSKAITYKITE:
Cituoju Plamira Kelertiene: 2008 metais, jau rugsėjį, yra daug palankesnių datų tuoktis, pavyzdžiui, labai gera rugsėjo 16 diena nuo 15 val. 20 min. Tuomet Saulė bus karališkame ženkle. Taip pat palankios rugsėjo 12 ir 17 dienos bei spalio 15 ir 16 dienos. O pati geriausia būtų 2008 m. vasario 1-oji po pietų (13 val. 20 min.). Tai viena geriausių XXI amžiaus datų meilei bei verslui. Tai karališkas laikas, vertas karališkos meilės ir karališko verslo. thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(aukseliuke @ 2008 02 01, 08:33)
MERGINO. BUTINAI PERSKAITYKITE:
Cituoju Plamira Kelertiene: 2008 metais, jau rugsėjį, yra daug palankesnių datų tuoktis, pavyzdžiui, labai gera rugsėjo 16 diena nuo 15 val. 20 min. Tuomet Saulė bus karališkame ženkle. Taip pat palankios rugsėjo 12 ir 17 dienos bei spalio 15 ir 16 dienos. O pati geriausia būtų 2008 m. vasario 1-oji po pietų (13 val. 20 min.). Tai viena geriausių XXI amžiaus datų meilei bei verslui. Tai karališkas laikas, vertas karališkos meilės ir karališko verslo. thumbup.gif  drinks_cheers.gif

ot velnias, nor folikulas ir toj pusej...bet labai mazas dar.... doh.gif doh.gif Gristu namo MB zaibo greitumu tada thumbup.gif
Atsakyti