Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(kruopa31 @ 2008 01 21, 15:30)

Smagu kaip kazkam sumacini biggrin.gif
Buvau siandien Diformos pard. tai jau dalykeliu virtuvem net pati susimaisiau ko noriu.Lankiausi is smalsumo,nes mus virtuves ukines spintos kaina pagasdino, meistriukas sake kad 60cm kaina 2700 ir pigesniu nebuna,tai man moteriskas cekavimus tongue.gif neleido nepatikrinti ir ka jus manot to dziaugsmuko kaina nuo 600 iki 900 .

Ladutepas mus bus stalciuje, del patogumotai nieko negaliu pasakyti.O pirkti ju irgi yra Diformos pard. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Danta @ 2008 01 21, 21:06)
Ladute pas mus bus stalciuje, del patogumotai nieko negaliu pasakyti.O pirkti ju irgi yra Diformos pard. smile.gif

O kada jau turėsit? Mes tai dar tik už kokio mėnesio užsisakinėsim, tai dabar kūrybinės kančios...... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sigita @ 2008 01 20, 22:15)
O dėl stiklo, labai nebloga idėja, juk jį galima ir išpiešti iš kitos pusės (mačiau per teliką  blush2.gif ) Be to, turbūt ir pigiau nei plytkas klijuoti, o funkcijos panašios.
Stiklą pjausto "Pasidaryk pats" parduotuvėj Vilniuje, pasažas MADA. yra visokių spalvų ir įvairios faktūros  mirksiukas.gif

Dėl pigumo tai abejoju ar labai jau pigiau,nes kai klausiau tai ~1000Lt kainuotų ir sakė kažkaip klijuoja regis keli mm nuo sienos,kad nesimatytų kaip klijai pasiskirsto,nes jei ne visur lygiai pasiskirstys tai labai matysis,o gal pritvirtina kažkaip.Bijau dabar tiksliai pasakyti,nes nebepamenu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ladute @ 2008 01 21, 21:41)
O kada jau turėsit? Mes tai dar tik už kokio mėnesio užsisakinėsim, tai dabar kūrybinės kančios...... rolleyes.gif

Pas mus irgi dar tik kancios ,o uzsakinesims kaip viskas bus nuspresta cool.gif tikiuosi kad greitu laiku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liau @ 2008 01 20, 22:21)
Man labai graziai stiklas vietoj plyteliu atrodo, tik reikia kad geri ismanantys meistrai ji detu. Pati norejau stiklo, tik nesulaukiau palaikymo.  verysad.gif  Kai parodziau nuotraukytes, kaip mazdaug noreciau, tai MB pasirode per sudetinga, o meistras pasake, kad taip dar nedare ir nezino kaip reiketu gerai padaryti, kad po juo nesikauptu nesvarumai. Bet kiek maciau interjero nuotrauku - grazu ir nestandartiska.  wub.gif

Bet ta stikla nuolat plaut reiketu, gi nuo kriaukles taskosi vanduo.. Tad teko atsisakyt sios idejos schmoll.gif
Mes tai tikriausiai desim dirbtinio akmens plokste ant sienos - toki pati kaip ir stalvirsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2008 01 21, 20:50)
Įdomu, kokie buvo meistro argumentai?

Buna, kad pripelyja spinteles i kurias imontuojamas saldytuvas. Saldytuve issiskiria kondensatas ir dregme ypac naujuose, kurie patys atsitirpina, tai nuo tos dregmes buna ir kvapas ir pelesis.
Na man asmeniskai su tuo neteko susidurti, bet gal ir yra tame teisybes g.gif
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2008 01 21, 21:59)
Buna, kad pripelyja spinteles i kurias imontuojamas saldytuvas. Saldytuve issiskiria kondensatas ir  dregme ypac naujuose, kurie patys atsitirpina, tai nuo tos dregmes buna ir kvapas ir pelesis.
Na man asmeniskai su tuo neteko susidurti, bet gal ir yra tame teisybes  g.gif

g.gif Tai ką tuomet reikėtų kalbėti apie įmontuojamas indaplovės ar skalbykles doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ladute @ 2008 01 21, 19:54)
Įdomu, gal kuri matėte, kad šiukšliadėžė būtų ne spintelėje, o stalčiuje įdėta? Vis mąstau apie tokį variantą, gal būtų patogiau?  g.gif

mes taip darom.
MB dabar galva suka lotuliukas.gif nes as jau sakiau kai butapirkom - siuksles bus stalciuje dideliam... kad nereiktu lankstytis man cool.gif

baldus mes patys darom. projektuojames ir paskui susimontuojam.
na virtuvinis pirmas - bet praktkos yra ant kitokiu baldu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ladute @ 2008 01 21, 20:54)
Įdomu, gal kuri matėte, kad šiukšliadėžė būtų ne spintelėje, o stalčiuje įdėta? Vis mąstau apie tokį variantą, gal būtų patogiau?  g.gif

Pas mus taip. Man labai patogu wub.gif Nereikia lankstytis ismetant siuksles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura @ 2008 01 22, 08:27)
Pas mus taip. Man labai patogu  wub.gif  Nereikia lankstytis ismetant siuksles 4u.gif

o mane baldininkas išdūrė bash.gif ir vietoj stalčiaus padarė spintelę.. bet nusipirkau dvi šiukšliadėžes... ai gal ir visai nieko.. o kur lankstytis tai taip ir nesupratau g.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2008 01 22, 09:39)
o mane baldininkas išdūrė bash.gif ir vietoj stalčiaus padarė spintelę.. bet nusipirkau dvi šiukšliadėžes... ai gal ir visai nieko.. o kur lankstytis tai taip ir nesupratau  g.gif

Ai, nu gal nesilankstyt, bet ranka ten kisti i ta spintele, zodziu su stalcium judesio maziau iseina metant siuksles lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Mano vyras buvo labai pries ta stalciu, tipo nesamone, geriau dureles paprastos kad butu, bet dabar nebeburba, priprato lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura @ 2008 01 22, 10:31)
Ai, nu gal nesilankstyt, bet ranka ten kisti i ta spintele, zodziu su stalcium judesio maziau iseina metant siuksles lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

aaaaaaaaaa suoratau.. as pasikabinau siuksliadėžes ant abiejų durelių... atsidarai ir jos atsidaro ir nereik kist rankų į spintelę rolleyes.gif

nors turbūt ir man stalčius būt labaiu patikęs.. nu bet yr kaip yr biggrin.gif
Atsakyti