Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Sandriukas--gandriukas @ 2008 01 20, 18:47)
bet juk plytelės l. patogu, gražu ir praktiška - išsitepė, nuvalei... smile.gif

praktiška tai taip...
dėl grožio g.gif nu aš neradau kas man patiktų doh.gif realiai dėl praktiškumo jų pas men reiktų tik ant tos sienos kur kriauklė ir piryklė.. ale iki kur dėt??? iki gartraukio?? nu man negražu taip nukirsta doh.gif žodžiu dar esu giliuose apmastymuose... laiko dar turiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2008 01 20, 13:39)

jo plokštė ta pati.. bet va galiu pasakyt kaip negalima psitikėt internetinėm nuotraukom.. va kaip atrodo tas pats derinukas iš interneto  doh.gif  siaubas kažkoks  cool.gif
user posted image
user posted image
user posted image

o šaldytuvas liks tas pats  biggrin.gif  jam tik metukai tai tikrai nekeisim..o be to jis man nemaišo tongue.gif

ačiū mergičkos už pagyras  4u.gif

pasisukiojau jau kaip reikalas aš joje... nu tai labai patogi thumbup.gif

o ta trecia spalva kurioj vietoj pas tave g.gif
o as noriu patarimo jusu g.gif susiduriau su dilema, ten kur bus lentyneles prie lango, galvoju kaip deti ta plokste g.gif iki lentyneliu ar iki duru virsaus g.gif nors as tai galvoju gal visai ten to lopinelio nedeti ir palikti tiesiog dazyta g.gif patarkit prasau blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2008 01 20, 20:15)
o as noriu patarimo jusu g.gif

taigis plytkos grindų mirksiukas.gif

aš nedėčiau ten plokštės.. palokčiau dažyta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2008 01 20, 20:15)
o as noriu patarimo jusu g.gif susiduriau su dilema, ten kur bus lentyneles prie lango, galvoju kaip deti ta plokste g.gif  iki lentyneliu ar iki duru virsaus g.gif nors as tai galvoju gal visai ten to lopinelio nedeti ir palikti tiesiog dazyta g.gif patarkit prasau blush2.gif

as tokioj virtuvėj išvis dėčiau plokštę tik ant tos sienos, kur viryklė, o kitus kam gi, juk nesitaško, o dėl vienodumo - visvien virtuvinį kampą langas suskirsto ax.gif
Atsakyti
nu taigis labai aciu uz patarimus, as taip ir masciau, o jus padejot galutinai apsispresti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2008 01 20, 18:56)
blush2.gif mhm..

sakai plyteles??? nenoriu as ju cry.gif noriu kazko idomaus bet koo???? mestelkitkokia ideja  blush2.gif

Man labai graziai stiklas vietoj plyteliu atrodo, tik reikia kad geri ismanantys meistrai ji detu. Pati norejau stiklo, tik nesulaukiau palaikymo. verysad.gif Kai parodziau nuotraukytes, kaip mazdaug noreciau, tai MB pasirode per sudetinga, o meistras pasake, kad taip dar nedare ir nezino kaip reiketu gerai padaryti, kad po juo nesikauptu nesvarumai. Bet kiek maciau interjero nuotrauku - grazu ir nestandartiska. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(liau @ 2008 01 20, 21:21)
Man labai graziai stiklas vietoj plyteliu atrodo, tik reikia kad geri ismanantys meistrai ji detu. Pati norejau stiklo, tik nesulaukiau palaikymo.  verysad.gif  Kai parodziau nuotraukytes, kaip mazdaug noreciau, tai MB pasirode per sudetinga, o meistras pasake, kad taip dar nedare ir nezino kaip reiketu gerai padaryti, kad po juo nesikauptu nesvarumai. Bet kiek maciau interjero nuotrauku - grazu ir nestandartiska.  wub.gif

jooooo stiklo ir aš norėčiau wub.gif tokio kaip viršutinės spintelės pas mane.... ale vėlgi kur ieškot.. kaip uždėt ir tt sad.gif
Atsakyti
QUOTE(jolka1224 @ 2008 01 19, 19:58)
Kainavo 4700 lt, mums tai atrodo, kad nebrangu mirksiukas.gif

jolka1224, tikrai nustebau, kaip toks didelis virtuvinis gali tiek mazai kainuoti? blink.gif Gal gali isduoti paslapti, pas ka dareisi baldus? Man tai aktualu, nes prie Palangos gyvenu blush2.gif Is padziu maniau, kad turbut plokste lenkiska, bet kai parasei, kad vokiska - tai kazkas nerealaus g.gif Na, bet stalciai tai turbut tikrai be mechanizmu?

QUOTE(jolka1224 @ 2008 01 19, 20:02)
Sutinku, kad durelių viršuj daug, bet žinot, apačioje visai vietos nėra, nes čia ir indaplovė, ir skalbimo mašina, vietos yra tik ten kur stalčiukai, tad norint sudėt daiktus virtuvinius turėjom daryti daug spintelių viršutinių.

Manau, kad merginos turejo galvoje ne tai, kad daug virsutiniu spinteliu, bet kad daug dureliu. Man asmeniskai irgi tiek daug dureliu sudaro toki vaizda, lyg ten butu galybe spinteliu, nors taip ir nera, bet jei dureles butu darytos lygiuojant su apatinemis spintelemis (tiesiog didinant dureles), tai manau, niekam net i galva nebutu atejusi mintis, kad spinteliu pas tave per daug...Na, bet cia tik as taip manau smile.gif

Akvilyte, visai gerai ta tavo virtuvele ziurisi - tikrai be reikalo tas stresas drinks_cheers.gif biggrin.gif O del to, kad virsutines spintutes aukstai, manau kaip tik gerai, ypac kai lubos zemos, nes jei spintutes butu zemiau, tai optiskai ir lubos pazemetu. O dabar - kaip tik protingai sudeta thumbup.gif Be to, pilnai dar lieka vietos ir lentynelems drinks_cheers.gif
Akvilyte, as irgi dar nemaciau plyteliu, kurios man patiktu, todel noreciau deti baldine plokste smile.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2008 01 20, 22:24)
jooooo stiklo ir aš norėčiau  wub.gif  tokio kaip viršutinės spintelės pas mane.... ale vėlgi kur ieškot.. kaip uždėt ir tt sad.gif

Aš tuo stiklu jau kliedžiu antras mėnuo, jau net MB patikėjo, kad gerai atrodys. Bet prieš kelias dienas merginos šitoj temoj mane labai atšaldė, sakė, kad laaaabai nepraktiška, tai aš dabar tokiam liūdesy.... verysad.gif Taip nenoriu plokštės, jau nekalbant apie plyteles...
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2008 01 20, 21:15)
g.gif patarkit prasau blush2.gif
user posted image

Atleiskit, kad įkišu savo nuomonę, bet o kam tą šaldytuvą įrėminti į plokštę?, man atrodo, kad gerai būtų ir paprastai. g.gif

O dėl stiklo, labai nebloga idėja, juk jį galima ir išpiešti iš kitos pusės (mačiau per teliką blush2.gif ) Be to, turbūt ir pigiau nei plytkas klijuoti, o funkcijos panašios.
Stiklą pjausto "Pasidaryk pats" parduotuvėj Vilniuje, pasažas MADA. yra visokių spalvų ir įvairios faktūros mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sigita @ 2008 01 20, 22:15)
Atleiskit, kad įkišu savo nuomonę, bet o kam tą šaldytuvą įrėminti į plokštę?, man atrodo, kad gerai būtų ir paprastai.  g.gif

nieko tokio, nuomones visada laukiamos mirksiukas.gif o ireminti tam kad virtuve bus bedra su svetaine ir kaiptik is svetaines matysis ta plokste, man atrodo taip graziau, beto virs saldytuvo bus spintute, na ji labai mazyte, kokiom kepimo skardom susidet ar dar kazkam, velgi ta spintute bus tam kad butu bedras aukstis su spintelemis, man taip graziau mirksiukas.gif
Atsakyti
mamos> gal kas pirkot baldus is cia http://www.baldai.org/ ? buvom nuvaziave apziuret, kokybe lyg ir nebloga, kainos proto ribose. tiesiog idomu ar po menesio naudojimo neisgriuvo. konkreciai domina virtuves.
Atsakyti