QUOTE(jolka1224 @ 2008 01 19, 19:58)
Kainavo 4700 lt, mums tai atrodo, kad nebrangu
jolka1224, tikrai nustebau, kaip toks didelis virtuvinis gali tiek mazai kainuoti?

Gal gali isduoti paslapti, pas ka dareisi baldus? Man tai aktualu, nes prie Palangos gyvenu

Is padziu maniau, kad turbut plokste lenkiska, bet kai parasei, kad vokiska - tai kazkas nerealaus

Na, bet stalciai tai turbut tikrai be mechanizmu?
QUOTE(jolka1224 @ 2008 01 19, 20:02)
Sutinku, kad durelių viršuj daug, bet žinot, apačioje visai vietos nėra, nes čia ir indaplovė, ir skalbimo mašina, vietos yra tik ten kur stalčiukai, tad norint sudėt daiktus virtuvinius turėjom daryti daug spintelių viršutinių.
Manau, kad merginos turejo galvoje ne tai, kad daug virsutiniu spinteliu, bet kad daug dureliu. Man asmeniskai irgi tiek daug dureliu sudaro toki vaizda, lyg ten butu galybe spinteliu, nors taip ir nera, bet jei dureles butu darytos lygiuojant su apatinemis spintelemis (tiesiog didinant dureles), tai manau, niekam net i galva nebutu atejusi mintis, kad spinteliu pas tave per daug...Na, bet cia tik as taip manau
Akvilyte, visai gerai ta tavo virtuvele ziurisi - tikrai be reikalo tas stresas

O del to, kad virsutines spintutes aukstai, manau kaip tik gerai, ypac kai lubos zemos, nes jei spintutes butu zemiau, tai optiskai ir lubos pazemetu. O dabar - kaip tik protingai sudeta

Be to, pilnai dar lieka vietos ir lentynelems
Akvilyte, as irgi dar nemaciau plyteliu, kurios man patiktu, todel noreciau deti baldine plokste