Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(enrikule @ 2008 01 25, 09:53)
o as tai labai noreciau pamatyti ka tokio ispudingo ir isskirtino sugalvoja tie zmones, kurie sako, jog visu virtuves prastos ir vienodos  g.gif

nu tik nesmerkite manes prashau uz toki poziuri i vienodas virtuves. Nu nepatinka man taip, kaip pas visus schmoll.gif
Tikrai ne kainoje esme, o kaip kazkuri minejo- idejos, pati estetika ir visuma. Ir kad butu Jauku !!!!
Pas viena pazystama maciau va tokia thumbup.gif virtuve- kuria ji susirankiojo is bobutes, is sendaikciu turgaus, nusipirko labai idomias plyteles, pasidare pati superines uzuolaidas- vaizdas ispudingas. Nu ji tikra saunuole thumbup.gif

Tik man paciai toks variantas tai nelabai tiktu, nes atrodytu labai juokingas antikvaras miegamuosiuose rajonuose daugiabutyje lotuliukas.gif

Na paieshkosiu tuoj ir as graziu nuotraukyciu. Tik nemoku ju nei prisegti, nei ideti, bet pabandysiu
Atsakyti
cia kam idomu kainos
Papildyta:
vertas demesio dizainas
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2008 01 25, 16:31)
Manau čia galima daryt plotį kokį nori wink.gif Vistiek jos lenksis ties kampu ir viskas smile.gif

pas mane krastine is desines 13cm.,o priekine 32cm.,laisvai lendu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2008 01 25, 17:40)
vertas demesio dizainas

pažiūrėti labai gražu, bet pas save NAMUOSE, o ne muziejuje ar pardės expozicijoje... kuriuose auga vaikai ir šiaip tokia šeimyninė naminė aplinka aš tokių nenorėčiau.. gražu bet nejauku...
Atsakyti
[quote=Forma,2008 01 25, 19:10]

vertas demesio dizainas

ta pirma labai grazi- ir jauki ji man atrodo

Pasakykit- o kaip jus tas foto ikeliat ? Ar nuorodas padarot ?
as cia naujoke ir nieko nemoku blush2.gif
Atsakyti
[quote=zavinga akimirka,2008 01 25, 21:06]
[quote=Forma,2008 01 25, 19:10]

vertas demesio dizainas
ta pirma labai grazi- ir jauki ji man atrodo

Pasakykit- o kaip jus tas foto ikeliat ? Ar nuorodas padarot ?
as cia naujoke ir nieko nemoku blush2.gif
[/quote]
Pasiskaityk čia. mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Forma,2008 01 25, 18:40]
cia kam idomu kainos
Papildyta:
vertas demesio dizainas

Visos iki vienos thumbup.gif Aišku, kiekviena iš jų turi derėti prie atitinkamo namų interjero, priklausomai, koks kam stilius patinka. Aš asmeniškai savo namuose norėčiau tokios kaip pirmoje nuotraukėlėjė. Kadangi baldų pirkimo rūpesčiai ne už kalnų, tai išsisaugojau ją, gal ką pritaikysiu vėliau rolleyes.gif
Beje, nežinau ar diskutavot ansčiau, bet man vis kyla klausimų dėl dažytos plokštės privalumų ir trūkumų virtuvėje. Pažiūrėti tai gražu wub.gif , dabar turbūt tai mados klyksmas (nes vitrinose ir katalogose dažnai matau), tik kažint, kaip su tuo valymu? Įtariu, kad čia daugiau namų dizaino klausimas, tokioms miestietėms šeimininkėms, kurios tik savaitgaliais vieną kartą gamina g.gif
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2008 01 25, 17:57)
pas mane krastine is desines 13cm.,o priekine 32cm.,laisvai lendu  mirksiukas.gif

o as vat noriu paklausti jei pas mane viena dalis butu 50cm, ta kur atsidaro, o kita 15cm desinej, kazi normalei atsidarinetu g.gif patarkit prasau help.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dute_a: 26 sausio 2008 - 01:07
QUOTE(dute_a @ 2008 01 26, 01:01)
o as vat noriu paklausti jei pas mane viena dalis butu 50cm, ta kur atsidaro, o kita 15cm desinej, kazi normalei atsidarinetu g.gif patarkit prasau help.gif

help.gif jo, pasidalinkit patirtimi turinchios kampines spinteles su tokiomis (kaip knyga atsiverenchiomis) durimis, kokie dureliu plochiai ir kaip su patogumu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lipke @ 2008 01 25, 11:48)
jeigu ne per velu, tai pirmadieni parasysiu - vyras su jais kontaktuoja, o as su vyru irgi tik savaitgali susikalbesiu:)

nebus per velu smile.gif Lauksiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2008 01 26, 01:01)

Svarbu, kad pagrindinis lankstas butu prie didziuju dureliu ir atsidarinetu is desines puses. O 50 dureles ir taip labai dideles, kad ir vienos atsidarinetu - pilnai i kampa ilysi, geriau tada is tu 15 cm, daryk koki kargo prapletus iki 20cm, ar panasiai.
Atsakyti
QUOTE(lietutis @ 2008 01 26, 10:00)
Svarbu, kad pagrindinis lankstas butu prie didziuju dureliu ir atsidarinetu is desines puses. O 50 dureles ir taip labai dideles, kad ir vienos atsidarinetu - pilnai i kampa ilysi, geriau tada is tu 15 cm, daryk koki kargo prapletus iki 20cm, ar panasiai.

nelabai suprantu ka turi omenyje g.gif as kalbu apie vat ta kampa kur kriaukle ir tuscia skyle, man noretusi ji isnaudoti, kaip tai geriau padaryt g.gif patarkit prasau blush2.gif
user posted image
Atsakyti