Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(X-iuke @ 2008 01 26, 08:32)
help.gif jo, pasidalinkit patirtimi turinchios kampines spinteles su tokiomis (kaip knyga atsiverenchiomis) durimis, kokie dureliu plochiai ir kaip su patogumu?  4u.gif

Aš pas tėvus naudojausi tokiomis - baisus nepatogumas unsure.gif Ir apdaužo gretimas dureles nuolat, nes tikrai ne visada jas prisimeni sulankstyt uždarytama - tiesiog paleidi ir bum būna doh.gif Ir per 10 metų paklero, nors visos kitos durelės ir stalčiai puikiausiai darinėjasi.
Žodžiu, jei įmanoma - patariu vengti tokio kampo sprendimo.
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2008 01 25, 10:04)
wub.gif  blush-anim-cl.gif tai kad susipainiojaukaip prirase tokias sumas (Lt)  tongue.gif  100 000,  blink.gif , 50 000. na gal jei ten  super super, bet kazkaip neisivaizduoju. blush2.gif

Rygoje mačiau viruvėlę, kuri kainuoja 100000, ai nusifotografavau....reikės įkelti parodyti, na nesakyčiau, kad kažkas labai kosminio...na gražu, kokybiška....ne daugiau....na ta prasm, kad virtuvė pati už mus valgyti negamina ir šoninės šaldytuve neaugina lotuliukas.gif
Atsakyti
Na štai įkeliu virtuvėlę, kaina 20700 latų, tai mūsųs pinigiukais apie 100 000.
MB labai domėjosi, kuo čia tas stebuklas inchrustuotas...
URL=http://www.failas.lt/index.php?action=view_folder&folder_id=1437]Forumams[/URL]
Atsakyti
QUOTE(AMELY @ 2008 01 26, 13:09)
Na štai įkeliu virtuvėlę, kaina 20700 latų, tai mūsųs pinigiukais apie 100 000.
MB labai domėjosi, kuo čia tas stebuklas inchrustuotas...
Forumams

nerodo nieko nors ir pataisiau tavo nuoroda
Atsakyti
Labai atsiprašau nepasisekė nuotraukos nuorodos teisingai įkelti. Sumažinau nuotrauką, gal geriau bus....
uz 100000
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2008 01 26, 02:01)
o as vat noriu paklausti jei pas mane viena dalis butu 50cm, ta kur atsidaro, o kita 15cm desinej, kazi normalei atsidarinetu g.gif patarkit prasau help.gif

pas mane dureles 25cm vienos ir kitos 25cmplocio=50cm
Atsakyti
QUOTE(juokutis @ 2008 01 26, 14:55)
pas mane dureles 25cm vienos ir kitos 25cmplocio=50cm

tai vat o pas mane gautusi vienos 50 o kitos 15, tai ir galvoju ar tai imanoma g.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2008 01 26, 16:55)
tai vat o pas mane gautusi vienos 50 o kitos 15, tai ir galvoju ar tai imanoma g.gif

gal cia reiketu pasitart su tuom kas gamins tau virtuv komplekt g.gif (nu bet galvoju jei 2 atskiras dureles darytai tai kaip tu ten ilysi jei ko is giliau reikia pasiimt g.gif )
o koki kita varianta turi,jei ne sios dureles?
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2008 01 26, 15:55)

O neišeina mažinti tų didesnių durelių? pvz. iki kokių 30 cm. Tuomet tuos likusius 20 cm gal tikrai galima panaudot kokiam kargui (aišku jei ta dalis ne po kriaukle) g.gif
Atsakyti
QUOTE(AMELY @ 2008 01 26, 14:24)
Labai atsiprašau nepasisekė nuotraukos nuorodos teisingai įkelti. Sumažinau nuotrauką, gal geriau bus....
uz 100000

Gražu bigsmile.gif Norėčiau tokios. Bet tikrai ne už tokią kainą. Aišku, kad kokybiška, graži ir praktiškumas nepamirštas (kaip būna visokiose parodinėse virtuvėse), bet, manau ir už 20-30 tūkst. tikrai ne ką prasčiau įmanoma pasidaryti.
Ir dar, apie dažytą plokštę (čia viršutinių spintelių), čia tikriausia mada šių dienų rolleyes.gif Įdomu, o kaip su praktiškumu? Jei kas turit, gal pasidalintumėt patirtimi ax.gif Ir, aišku, parašykit, ar virtuvėje dažnai gaminat, nes kažkaip galvoju, kad tai ne eilinei namų šeimininkei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(čelsė @ 2008 01 26, 19:36)
Gražu  bigsmile.gif  Norėčiau tokios. Bet tikrai ne už tokią kainą. Aišku, kad kokybiška, graži ir praktiškumas nepamirštas (kaip būna visokiose parodinėse virtuvėse), bet, manau ir už 20-30 tūkst. tikrai ne ką prasčiau įmanoma pasidaryti.
Ir dar, apie dažytą plokštę (čia viršutinių spintelių), čia tikriausia mada šių dienų  rolleyes.gif  Įdomu, o kaip su praktiškumu? Jei kas turit, gal pasidalintumėt patirtimi  ax.gif  Ir, aišku, parašykit, ar virtuvėje dažnai gaminat, nes kažkaip galvoju, kad tai ne eilinei namų šeimininkei  biggrin.gif

Mes bute turėjom dažytą virtuvinį - tikrai ne tik gražu bet ir naudojasi puikiausiai smile.gif Mes turim vaikų, taip kad namie gaminu daug. Kuo švesesnė - tuo mažiau matosi, o valosi itin lengvai - langų šluoste.
Nemanau kad vien tik mada, mes tą dažytą darėmės prieš 3 metus.
Atsakyti
QUOTE(AMELY @ 2008 01 26, 11:24)
uz 100000

user posted image
Papildyta:
QUOTE(dute_a @ 2008 01 26, 10:34)
nelabai suprantu ka turi omenyje g.gif as kalbu apie vat ta kampa kur kriaukle ir tuscia skyle, man noretusi ji isnaudoti, kaip tai geriau padaryt g.gif patarkit prasau blush2.gif
user posted image

blush2.gif O as daug ka kitaip daryciau ta prasme pvz jungciau kur gartraukio ir salia spintukus i viena su pakeliamu mechanizmu vietos taugiau atsiranda .
Dartrauki galima prieskonine padaryt labai geras sprendimas .
O tu skyliu palikinet na nzn man negrazu bet cia skonio reikalas , man geriau butu stalciai platesni blush2.gif
O cia kampui user posted image
user posted image
ir nereikes jokiu kampiniu dureliu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renax: 26 sausio 2008 - 20:13