QUOTE(lietutis @ 2008 01 28, 13:34)
Na bet Forma, jei sakai, kad sau dedi tokia, tai ka jau subraizyta? Turiu viena virtuve kaip pavyzdi, daryta pries 12 metu - nera akivaizdziu ibrezimu (tik viena kampa suo pagrauze

). Kita matini pavirsiu turiu jau penkti metai - liuks, tik kampai vietom apsidauze, nes spalva intensyvi, bet kad butu nors vienas ibrezimas, nea, su ziburiu nerasi. Ir visos vonios spintukes zulinamos iki beprotybes, tikrai nesubraizyti pavirsiai. O jei tau sakai subraizyta, tai kas gamino? Gal prasta kokybe, gal dazai neaiskus? Net nezinau ka pasakyt.
na gal mes nesusisnekam, tiesiog sunku apibrezti zodi subraizyta. akivaizdziu subraizymu tai nesimatys ir juos pastebesi tik is arti isiziurejus, lygiai taip kaip tarkim akriline vonia, perbraukei su siurkstesne kempine ir viskas. Apie gamintojus as nekalbesiu. Nes tai gali buti reklama, tik tiek kad baldu gamyba tris metus buvo mano kasdienybe, o dabar tiesiog su jais irgi susiduriu. Dazu esu isbandzius, lietus ir macius visokiu, kokiu tik yra Lietuvoje. Ir kiek teko susidurti mano manymu geriausi yra Peter Lacke arba dabar nesenai atsiradusi naujiena Becker Acromos.
QUOTE(sigita @ 2008 01 28, 13:52)
Ar labai pabrangsta virtuvė, naudojant tokią plokštę?
na dazyta plokste uz laminuota plokste brangesne kokius 5kartus.
QUOTE(lietutis @ 2008 01 28, 14:00)
Na bent jau Vilniuj, labai kalkinas vanduo, tai ant juodos tragiskai matosi kalkes, nors kas kiekviena vandens paleidima sveisk ir sveisk. As uz smeline.
tikrai taip. pas mane juoda kriaukle su taskuciais, bet kalkes matosi.
QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 01 28, 14:46)
Sveikutes,
Kokio storio stalvirsi jus darot? Paskaiciavo man apytiksle virtuves kaina. Sako jei norit pigiau, galima rinktis plonesni stalvirsi - ne 50 mm, o 40. Ar yra koks nors esminis skirtumas? Atseit tik tiek, kad 50 mm graziau ir viskas.

Tai dabar sedziu ir galvoju kur cia dar ka apkarpius

Norisi ir tos virtuves geresnes, bet ir pinigeliu norisi pataupyt, nes labai dar daug visko reikia
o is kokios medziagos stalvirsi daraisi?