Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(renax @ 2008 01 28, 13:46)
Va turiu dilema juoda ar smelio kriaukle ir ta ir ta tinka , bet kazkaip baisu del juodos .

Man asmeniskai graziau tamsi kriaukle, pas mus tinka tamsiai pilka ir smeline, tai tikrai rinksiuos tamsiai pilka 4u.gif
Atsakyti
Na bent jau Vilniuj, labai kalkinas vanduo, tai ant juodos tragiskai matosi kalkes, nors kas kiekviena vandens paleidima sveisk ir sveisk. As uz smeline.
Atsakyti
QUOTE(lietutis @ 2008 01 28, 12:00)
Na bent jau Vilniuj, labai kalkinas vanduo, tai ant juodos tragiskai matosi kalkes, nors kas kiekviena vandens paleidima sveisk ir sveisk. As uz smeline.

visiskai pritariu, suvargimas su tom kalkem doh.gif rinkciausi smeline
Atsakyti
QUOTE(lietutis @ 2008 01 28, 11:00)

Na del kalkiu abejoju ar matysis ji nera vien juoda ji tokia marguota truputi smile.gif baltais taskais , as kazkaip jau linkstu link juodos , smeline kita beda netra tokios pacios spalvos krano reik kad atspalvis skirtusi o tas jau tragiskai atrodo smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, 4u.gif
Kokio storio stalvirsi jus darot? Paskaiciavo man apytiksle virtuves kaina. Sako jei norit pigiau, galima rinktis plonesni stalvirsi - ne 50 mm, o 40. Ar yra koks nors esminis skirtumas? Atseit tik tiek, kad 50 mm graziau ir viskas. g.gif Tai dabar sedziu ir galvoju kur cia dar ka apkarpius biggrin.gif Norisi ir tos virtuves geresnes, bet ir pinigeliu norisi pataupyt, nes labai dar daug visko reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lietutis @ 2008 01 28, 13:34)
Na bet Forma, jei sakai, kad sau dedi tokia, tai ka jau subraizyta? Turiu viena virtuve kaip pavyzdi, daryta pries 12 metu - nera akivaizdziu ibrezimu (tik viena kampa suo pagrauze hihihi.gif ). Kita matini pavirsiu turiu jau penkti metai - liuks, tik kampai vietom apsidauze, nes spalva intensyvi, bet kad butu nors vienas ibrezimas, nea, su ziburiu nerasi. Ir visos vonios spintukes zulinamos iki beprotybes, tikrai nesubraizyti pavirsiai. O jei tau sakai subraizyta, tai kas gamino? Gal prasta kokybe, gal dazai neaiskus? Net nezinau ka pasakyt.

na gal mes nesusisnekam, tiesiog sunku apibrezti zodi subraizyta. akivaizdziu subraizymu tai nesimatys ir juos pastebesi tik is arti isiziurejus, lygiai taip kaip tarkim akriline vonia, perbraukei su siurkstesne kempine ir viskas. Apie gamintojus as nekalbesiu. Nes tai gali buti reklama, tik tiek kad baldu gamyba tris metus buvo mano kasdienybe, o dabar tiesiog su jais irgi susiduriu. Dazu esu isbandzius, lietus ir macius visokiu, kokiu tik yra Lietuvoje. Ir kiek teko susidurti mano manymu geriausi yra Peter Lacke arba dabar nesenai atsiradusi naujiena Becker Acromos.

QUOTE(sigita @ 2008 01 28, 13:52)
Ar labai pabrangsta virtuvė, naudojant tokią plokštę?

na dazyta plokste uz laminuota plokste brangesne kokius 5kartus.

QUOTE(lietutis @ 2008 01 28, 14:00)

tikrai taip. pas mane juoda kriaukle su taskuciais, bet kalkes matosi.

QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 01 28, 14:46)
Sveikutes, 4u.gif
Kokio storio stalvirsi jus darot? Paskaiciavo man apytiksle virtuves kaina. Sako jei norit pigiau, galima rinktis plonesni stalvirsi - ne 50 mm, o 40. Ar yra koks nors esminis skirtumas? Atseit tik tiek, kad 50 mm graziau ir viskas. g.gif Tai dabar sedziu ir galvoju kur cia dar ka apkarpius biggrin.gif Norisi ir tos virtuves geresnes, bet ir pinigeliu norisi pataupyt, nes labai dar daug visko reikia doh.gif

o is kokios medziagos stalvirsi daraisi?
Atsakyti
Pagaliau rytoj atvaziuoja ir mano baldeliai thumbup.gif Padare per menesi,tik dar nezinau ka hihihi.gif Kad tik nenusivilciau ax.gif Laukiu ir bijau...
Atsakyti

pas mane va 8 metai virtuvinis su dažytomis durelėmis,tai thumbup.gif tarnauja,kaip naujas rolleyes.gif ,bus gaila palikti tokį virtuvinį.. verysad.gif ,o kitam va būste užsisakiau visai kitokio dizaino virtuvinį,durelės kitokios.. bigsmile.gif ,nes norisi naujienos,o ir senasis iš tikro atsibodo blush2.gif
Tiesa valosi gerai,na neturiu jokių priekaištų bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos!

jau zinau, kad cia simtus kartu buvo apie ta kalbeta, ir tikrai maciau kazkada temos pradzioj formos posta apie tai kur galima pataupyti dedant virtuve, kokie stalvirsiai brangesni/pigesni ir kokybiskesni, bet niekaip nerandu to pasisakymo, o man taip dabar reikia tos info doh.gif gal galit dar karta surasyti? 4u.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už išsakytą nuomonę apie dažytą plokštę 4u.gif Sprendžiu, ar norėčiau tokių baldų, nors kur esu nusižiūrėjusi, ten ne visas virtuvinis dažytos plokštės. Konkrečiai kalbu apie Alanto virtuvinį komplektą "Asta Red" http://www.alantas.l...i.php?k=8&g=11#
Gal kas turit ar matėt, kaip atrodo gyvai? Labai norėčiau vietoj tos raudonos plokštės pasirinkti kreminės spalvos ir jei bus įmanoma, tai taip ir padarysiu.
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2008 01 28, 15:01)
na gal mes nesusisnekam, tiesiog sunku apibrezti zodi subraizyta. akivaizdziu subraizymu tai nesimatys ir juos pastebesi tik is arti isiziurejus, lygiai taip kaip tarkim akriline vonia, perbraukei su siurkstesne kempine ir viskas. Apie gamintojus as nekalbesiu. Nes tai gali buti reklama, tik tiek kad baldu gamyba tris metus buvo mano kasdienybe, o dabar tiesiog su jais irgi susiduriu. Dazu esu isbandzius, lietus ir macius visokiu, kokiu tik yra Lietuvoje. Ir kiek teko susidurti mano manymu geriausi yra Peter Lacke arba dabar nesenai atsiradusi naujiena Becker Acromos.
na dazyta plokste uz laminuota plokste brangesne kokius 5kartus.
tikrai taip. pas mane juoda kriaukle su taskuciais, bet kalkes matosi.
o is kokios medziagos stalvirsi daraisi?

Standartinis medzio drozliu laminuotas. Bet dabar ziuriu daro ir 38 mm g.gif Jei taip, tai tas 40 manau visai normalu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 01 28, 16:17)
Standartinis medzio drozliu laminuotas. Bet dabar ziuriu daro ir 38 mm g.gif  Jei taip, tai tas 40 manau visai normalu smile.gif

tas 40mm ir yra 38mm tiesiog niekas nesismulkina sakydami. Jis dazniausiai ir yra naudojamas.
Atsakyti