QUOTE(čelsė @ 2008 01 25, 23:34)
Beje, nežinau ar diskutavot ansčiau, bet man vis kyla klausimų dėl dažytos plokštės privalumų ir trūkumų virtuvėje. Pažiūrėti tai gražu

, dabar turbūt tai mados klyksmas (nes vitrinose ir katalogose dažnai matau), tik kažint, kaip su tuo valymu? Įtariu, kad čia daugiau namų dizaino klausimas, tokioms miestietėms šeimininkėms, kurios tik savaitgaliais vieną kartą gamina
dazyta plokste yra pati nepraktiskiausia ir sunkiausiai priziurima, ypac jei lakuota blizgiai ar poliruota. matosi visi net menkiausi subraizymai, pirstu antspaudai ir pan. dazyta plokste patartina deti tada, kai labai svarbu dizainas ir nesidarot virtuves 10-ciai metu.
QUOTE(dute_a @ 2008 01 26, 02:01)
o as vat noriu paklausti jei pas mane viena dalis butu 50cm, ta kur atsidaro, o kita 15cm desinej, kazi normalei atsidarinetu
patarkit prasau
siaip tai labai blogas variantas, geriausia, kai abi dalys bent jau panasaus plocio. Beto darant tokias dureles labai svarbu ypac kokybiski lankstai, kaip kazkuri jau rase, lankstai isklera, iskrenta, isluzta jei buna kokie kiniski ir pan.
QUOTE(AMELY @ 2008 01 26, 14:09)
Na štai įkeliu virtuvėlę, kaina 20700 latų, tai mūsųs pinigiukais apie 100 000.
MB labai domėjosi, kuo čia tas stebuklas inchrustuotas...
taigi matosi puikiai is kur tokia kaina. Medziagos brangiausios- faneruoti, dazyti poliruoti pavirsiai, stalvirsis coriano, dureles lenktos, viduj greiciausiai irgi sudeti brangus dalykai, beto sviesa ir kt dalykai, dar greiciausiai firmos ir dizainerio vardas.
QUOTE(ilja @ 2008 01 27, 23:09)
Sveikos,
įdedu savo suprojektuotos virtuvės planelį. Spalva dar nėra galutinė, nes net neįsvaizduoju kokias sienas daryti, be to spintelių viršuje šonai turėtų būti šviesūs, bet niekaip neradau kaip pakeisti spalvą

Labai laukiu komentarų.
man tai labiausiai nepatinka tie stikliniai stalciai