Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

Na norisi tikėti... Jei gyvens pas brolį - gal ir tvarkysis pati... Labai norisi tikėti... Žiūrėsim kaip kas, Lina mūsų poziciją žino ir nujautė...
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 03 28, 13:26)
Na norisi tikėti... Jei gyvens pas brolį - gal ir tvarkysis pati... Labai norisi tikėti...

Iki to karto, kol Valdas pragers paskutinius skatikus ir ateis jai ant sažinės spausti ... atleis, priims atgal ... ir vėl viskas iš naujo ...

Nu tiesiog nežinau kaip paaiškinti ... kitiems padedi, jauti kad tikrai žmonėms reikia pagalbos, kokios postumio tuo metu, kad atsitesti, prisikelti naujam gyvenimui ( kaip ir Renatai, Kristinai) ... o čia tiesiog netikiu ...

Bet padėti vaikui neatsisakau ...
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 03 28, 13:26)
Na norisi tikėti... Jei gyvens pas brolį - gal ir tvarkysis pati... Labai norisi tikėti... Žiūrėsim kaip kas, Lina mūsų poziciją žino ir nujautė...

Linos gaila verysad.gif Kad tik ji pati nepaslystų... O iš Valdo to ir rekėjo tikėtis. Mažiukui prie maisto tikrai prisidėčiau
Atsakyti
Ot širdį suspaudė,negaliu cry.gif iš tikro net nežinau ką galvot.Jus ,kas esat mate tuos žmones,gal visai kitaip galvojat ir matot realią situaciją ,o aš vis noriu tiket ir matyt tik šviesias spalvas doh.gif .
Atsakyti
Dėl Valdo - anksčiau to nebuvo.... Labai "judėjo", stengėsi kaip įmanoma, rūpinosi... Pati mačiau ir atskiriu kam padėti kam ne per tiek metų... O kai nebepatiko - atsitraukiau... Nuojauta neapgavo... Kažkas įtakojo Valdą, kažkaip sugebėjo "paslysti".... Gaila Linos, ja manipuliavo, o ji nori tvarkytis ir kitaip...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 28 kovo 2008 - 16:39
nu bet tai kaip begalim padet? buto jiems nenupirksim, nebent tik maistu ir kuom nors vaikeliui...tai tikrai niekur nezus...pinigus tai bala zino kur jie pades... g.gif
Atsakyti
Is asmenines patirties zinau, kad tokiems pinigais pagalba nieko verta verysad.gif Turiu kriksto dukra, kuri susidejo gyventi su kazkokiu vaikinuku, tas darbus keicia kas menesi doh.gif pinigu amzinai nera t.t. ir pan. Bet kiek esam dave pinigu ar asar mano tevai, jie kazkur ne ten isgaruoja verysad.gif na nemoka kiti zmones su pinigais elgtis. Tai sakiau krikstadukrei, kad eik mokytis, uz mokslus padeciau susimoketi, bet grynu pinigu nepyk, neduosiu schmoll.gif

Tai va, cia situacija panasi. Galim tik kokiu maisteliu vaikeliui ar pan. g.gif
Atsakyti
QUOTE(gita @ 2008 03 29, 10:58)
Is asmenines patirties zinau, kad tokiems pinigais pagalba nieko verta  verysad.gif  Turiu kriksto dukra, kuri susidejo gyventi su kazkokiu vaikinuku, tas darbus keicia kas menesi  doh.gif  pinigu amzinai nera t.t. ir pan. Bet kiek esam dave pinigu ar asar mano tevai, jie kazkur ne ten isgaruoja  verysad.gif  na nemoka kiti zmones su pinigais elgtis. Tai sakiau krikstadukrei, kad eik mokytis, uz mokslus padeciau susimoketi, bet grynu pinigu nepyk, neduosiu  schmoll.gif

Tai va, cia situacija panasi. Galim tik kokiu maisteliu vaikeliui ar pan.  g.gif

Ne, apie pinigus net minties nėra.. Tik nebent vaikui maisteliu.
Vakar kalbėjau su Lina - tai sakė leido būti bute iki pirmadienio, Valdas gryžo bet pinigų neieško... Na kažkur tikrai kraustysis...
Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif
norėčiau ir aš prie jūų gerų darbėlių priijungti. galiu padėti rubelias, avalynė: savo, vyro, žaisliukais,šiek tiek maistu 4u.gif xxxsaulyte rašyk man į az kuo reikia, manau Kristinai tikrai tiktu mano dydis, jei jai reikia blush2.gif
Atsakyti
Saulyte, o kaip Linai su pampersaisreikalai?

Kažkada minėjai, jog ji tvarkesi popierius pampersams g.gif ar maišau ką?
Atsakyti
QUOTE(Svet_lana @ 2008 03 31, 14:45)
Saulyte, o kaip Linai su pampersaisreikalai?

Kažkada minėjai, jog ji tvarkesi popierius pampersams  g.gif ar maišau ką?

Pampersams turėjo būti susitvarkiusi, paklausiu dar g.gif ,o dabar tvarkosi soc. būstui....
Atsakyti
Sveikos mamytes.Noreciau prie jusu prisideti.Galiu padeti darbuziais.Remiu Carita.
Atsakyti