Svet_lana - ačiū už batus, vakar užvežiau Inesai - labai ir patiko ir tiko
Ok, mūsų jau būrelis darosi - Smiltis, Elve, Godytės-Mama, aš su kompanjone
Ačiū prašė perduoti. O Inesa vis dar negali susitvarkyti globos pratęsimo, nuo rugsėjo
Kažkoks teisėjas jaunas atmetė Inesos prašymą pratęsti globą
Vėjai kažkokie - tėvui vaikų nereikia, per vos ne 2 metus net neaplankė, vaikai auga pas Inesą, jau be paskirtos globos praėjo 6 mėn. - ji juos maitina, prižiūri, o globos nėra.... Najau tie visi įstatymai tupi mūsų valstybės manęs jau nebestebina, bet vis dar nervina...
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 03 18, 15:17)
N atai gal organizuojamės penktadienį - paderinčiau su virtuve pvz dėl kiaušinių dažymo... Nebūtinai su dažais, gal ir tik lipdukais užtektų... Ką mastai - Smiltis
Gal ir kitos prisijungtų - arba dalyvavimu arba pinigėliais - vaišes padarytume.... Ką mastote 
OK. Pagalvosiu ką dar galima sumastyt
QUOTE(Smiltis @ 2008 03 19, 10:34)
Na aš nešiuos kokia 10 kiaušinių. Nupirkau jau kelis komplektus lipdukų. Juk dalyvaus tik mažieji...
MAMYTĖS - gal turite kokių velykinių spalvinimo knygelių arba radote internete kokią prieigą - kad būtų galima atspausdinti lapų spalvinimui... Kiaušinio formą radau, atspausdinsiu keletą kad padaryti gal margučio spalvinimo konkursėlį... Spalvinimo priemonių reikia atnešti manau...
JAU RADAU ČIA
Suderinta - "Rytas" laukia "Supermamų" velykinės mini šventės kovo 21 d. 17 val. salėje
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 03 19, 09:06)
Ačiū prašė perduoti.
Prisijungti, dėja, pas Renata nueiti negalėsiu
Jau kai pasveiks kinderiai mano, tai išsiruošim pas ją su dukra aplankyti. Tik nežinau kada tai bus
Atsinešame :
1. kiaušiniams lipdukų - turiu jau tris komplektus
2. sausainių ir kukurūzų - Elve
3. saldainių
4. vaisių
5. limonado
6. kiaušiniai virti - 10 aš
Manau kiaušų ir lipdukų kiekviena atsineškime ... Visokių "avarijų" būna ...
Ateina :
1. Smiltis
2. Elve
3. Godytės-mama
4. aš
1. kiaušiniams lipdukų - turiu jau tris komplektus
2. sausainių ir kukurūzų - Elve
3. saldainių
4. vaisių
5. limonado
6. kiaušiniai virti - 10 aš
Manau kiaušų ir lipdukų kiekviena atsineškime ... Visokių "avarijų" būna ...
Ateina :
1. Smiltis
2. Elve
3. Godytės-mama
4. aš
xxxsaulyte, bagažinėje vežiojuos nupirkto maisto truputį ir mišinėlio tai mažai mergytei. Kada galėčiau tau perduoti? Gal rytoj prie tavo darbo prilėkčiau per pietus
Net nežinau.
Tada dar galėčiau nupirkti sausainių jums neštis penktadienį.
QUOTE(gita @ 2008 03 19, 13:53)
xxxsaulyte, bagažinėje vežiojuos nupirkto maisto truputį ir mišinėlio tai mažai mergytei. Kada galėčiau tau perduoti? Gal rytoj prie tavo darbo prilėkčiau per pietus
Net nežinau.
Gali privažiuoti... Mno tel. 8 698 77631, kad būčiau darbelyje... Pas mane po vakar irgi pilna bagažinė - tai tada po ryt nuveščiau VKC. Aprašiau situaciją su ta mergyte, kol kas pamaitinta, bet mūsų biurokratinis sraigtelis kol užsisuks ir vaikai kol bus paimti - manau mišinėlio tikrai prireiks...
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 03 19, 14:49)
Gali privažiuoti... Mno tel. 8 698 77631, kad būčiau darbelyje... Pas mane po vakar irgi pilna bagažinė - tai tada po ryt nuveščiau VKC. Aprašiau situaciją su ta mergyte, kol kas pamaitinta, bet mūsų biurokratinis sraigtelis kol užsisuks ir vaikai kol bus paimti - manau mišinėlio tikrai prireiks... 
ok, tada kai galesiu isbegt is darbo, skambtelsiu
Labai jau laukiu susitikti su vaikučiais, būtinai pasistengsiu dalyvauti
Tik kiaušinių neatsinešiu - niekaip nieko nespėju, nes ryte dar moksluose.... Galiu lipdukų parduotuvėje pažiūrėti
QUOTE(elve @ 2008 03 19, 21:51)
Labai jau laukiu susitikti su vaikučiais, būtinai pasistengsiu dalyvauti
Tik kiaušinių neatsinešiu - niekaip nieko nespėju, nes ryte dar moksluose.... Galiu lipdukų parduotuvėje pažiūrėti 
Na tai paimsiu daugiau kiaušų
Vakar buvom pas Kristiną su dovanom vaikams - tai ačiū velykiniam zuikiui - vaikai buvo labai patenkinti
Aš tada išvirsiu irgi kiaušinių , nežinau užteks gal 10
Per daug turbūt irgi nereikia
Ir nupirksiu saldainių bei limonado