Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 01 23, 15:49)
Forumietės - SOS - atidarom "Maisto banką" !!! Renkam kas ne taip greitai genda - makaronai, kruopos, koncervai, gal kas turi kaime giminaičių - manau tiktų ir daržovėmis, koncervuotomis daržovėmis ........

Laukiu prisidedančių, nors po "kruopelytę" - kažkam tai bus didžiulė pagalba...

sveika, iki kada dirbi, mes apie 5 galėtume užvešt ko tai, arba kur kitur tau atvešt, jei jau nebedirbsi tokiu laiku, (parašyk savo tel. neišsisaugojau, temose neberandu blush2.gif )
Atsakyti
as ir prisidesiu, tik kaip viska perduot g.gif nes namuose bunu tik iki pietu, nebent rytoj kaip nors galeciau tau saulyte perduot, tarp 12 - 13 val jei tau tinka kur nors privaziuosiu, kaip tik masina ytoj turesiu...o jei ne tai gal ir penktadieni iki pietu ... jei ka saulyte rasyk man sms juk turi mano nr g.gif
Atsakyti
QUOTE(austulis @ 2008 01 23, 16:21)
xxxsaulyte,aš galiu pinigeliu pervest,o tu savo nuožiura juos panaudok,nupirk kas tau atrodys butina.Gal kitos forumietes negendančiu produktu nupirks,tai tu kai jau veši,galesi už maniškius ko nor truputi rimčiau pasiskanyt nupirkt.Atsiusk sask.

Aišku, nenoriu aš imti pinigais kad kokių nesusipratimų ir kalbų nebūtų, bet visada surašau ataskaitą ir čekius saugau, kažkaip man taip ramiau. Bet kadangi Tu Austuli ne Klaipėdojei - tai siunčiu Tasu į AŽ savo a/s. Būtinai nupurksiu ko dar trūksta. Planuoju pas Kristiną penktadienį po darbelio nuvažiuoti. Gal kas nori kartu? drinks_cheers.gif

QUOTE(digi @ 2008 01 23, 22:41)
sveika, iki kada dirbi, mes apie 5 galėtume užvešt ko tai, arba kur kitur tau atvešt, jei jau nebedirbsi tokiu laiku, (parašyk savo tel. neišsisaugojau, temose neberandu blush2.gif )

Aš dirbu "Signalo" pastate, būnu iki 17:30 val. Mnao tel. 8 698 77631 mirksiukas.gif

QUOTE(vengana @ 2008 01 23, 23:51)
as ir prisidesiu, tik kaip viska perduot  g.gif  nes namuose bunu tik iki pietu, nebent rytoj kaip nors galeciau tau saulyte perduot,   tarp 12 - 13 val jei tau tinka kur nors privaziuosiu, kaip tik masina ytoj turesiu...o jei ne tai gal ir penktadieni iki pietu ... jei ka saulyte rasyk man sms juk turi mano nr  g.gif

Taip, gali privažiuoti, būsiu mirksiukas.gif

Papildyta:
Šiandien dar vėl kalbėjausi su soc.darbuotoja apie Kristiną, jos šeimą, jos situaciją - ji gyvena taip vadinamam "Riporto" rajone, antrojo vaiko, sugyventinio bute. Bet sugyventinio nėra, kalėjime. Kartu su Kristina dar gyvena jos jaunesnis brolis, sutrikusio intelekto. Yra dar dvi seserys, bet ne kartu. Visa Kristinos šeima yra našlaičiai vaikai. Ir kaip tokiose šeimose būna, jie laikosi kartu, augina ir prižiūri vieni kitus. Nežinau ir neįsivaizduoju iš ko jie gyvena, nes alimentų negauna, nesusitvarkiusi doc yra. Berniukas pavalgo darželyje, iki pat vakaro neima vaiko iš darželio kad jis pavalgytų, nes namuose neturi...

Na planuoju rytoj pas juos nuvažiuoti po darbelio, kas nori ir gali kartu - man irgi būtų smagiau, ramiau ... Kas jungiasi ???

Nuvežtume maisto ir pačios pasikalbėtume, pasižiūrėtume ... Gal tuos doc reikia padėti susitvarkyti, vis pinigėlių gautų.... Šiuo metu ten visisškas badas doh.gif
Įdomu ar ji dirbanti g.gif Suprantu, šiuo metu nusilpimas, opos, operacijos.... Na reikia su ja kalbėtis, daug kas paaiškėtų...

A, neparašiau - Kristinai apie 25 metus, ji iš dvynukių...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 24 sausio 2008 - 09:28
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 01 24, 09:14)
Šiandien dar vėl kalbėjausi su soc.darbuotoja apie Kristiną, jos šeimą, jos situaciją - ji gyvena taip vadinamam "Riporto" rajone, antrojo vaiko, sugyventinio bute. Bet sugyventinio nėra, kalėjime. Kartu su Kristina dar gyvena jos jaunesnis brolis, sutrikusio intelekto. Yra dar dvi seserys, bet ne kartu. Visa Kristinos šeima yra našlaičiai vaikai. Ir kaip tokiose šeimose būna, jie laikosi kartu, augina ir prižiūri vieni kitus. Nežinau ir neįsivaizduoju iš ko jie gyvena, nes alimentų negauna, nesusitvarkiusi doc yra. Berniukas pavalgo darželyje, iki pat vakaro neima vaiko iš darželio kad jis pavalgytų, nes namuose neturi...

Na planuoju rytoj pas juos nuvažiuoti po darbelio, kas nori ir gali kartu - man irgi būtų smagiau, ramiau ... Kas jungiasi ???

Nuvežtume maisto ir pačios pasikalbėtume, pasižiūrėtume ... Gal tuos doc reikia padėti susitvarkyti, vis pinigėlių gautų.... Šiuo metu ten visisškas badas  doh.gif
Įdomu ar ji dirbanti  g.gif  Suprantu, šiuo metu nusilpimas, opos, operacijos.... Na reikia su ja kalbėtis, daug kas paaiškėtų...

A, neparašiau - Kristinai apie 25 metus, ji iš dvynukių...

Sveika, Saulyte.

Matomai praleidau apie šita šeimą g.gif Kas yra nusilpęs, vaikai ar pati Kristina?

Reikia maisto kaip supratau? Dabar su mažium per tokius orus niekur neinu, dar Linai pampersų nenunešiau doh.gif Neišeina.

Gal uždėk už mane Kristinai 50 Lt, nupirk ko reikia, aš tau atiduosiu. Gal prie manes prileksi kokia dieną kavos atsigerti?

Atsakyti
QUOTE(Svet_lana @ 2008 01 24, 12:34)
Sveika, Saulyte.

Matomai praleidau apie šita šeimą  g.gif Kas yra nusilpęs, vaikai ar pati Kristina?

Reikia maisto kaip supratau? Dabar su mažium per tokius orus niekur neinu, dar Linai pampersų nenunešiau  doh.gif Neišeina.

Gal uždėk už mane Kristinai 50 Lt, nupirk ko reikia, aš tau atiduosiu. Gal prie manes prileksi kokia dieną kavos atsigerti?

Kristina labai nusilpusi, nuo nevalgymo. Kelios operacijos buvo, nes opos įvairios... Nupirkome jau nemažai vitaminų, šiek tiek maisto. Dar šiandien / ryt kažkiek surinksiu maisto - tai ryt planuoju pas ją nuvažiuoti.

O Tavo 50 Lt neprapuls - turėsiu mintyje - jei tikrai normaliai su ja bendrausis - tai bus sekančiam kartui mirksiukas.gif

Dėl Mašos geros naujienos - Mašos vyresnioji sesuo pasiima brolį 12-metį globoti ir jis gyvens pas ją. Maša išeina pas savo vaikiną gyventi, nes kartu su motina ir patėviu sakė nebeįmanoma gyventi - jie prekiauja narkotikais... Taip kad kol kas sakė nieko nereikia, kažkiek drabužių, batus, kosmetikos, maisto suvežiau ką surinkau... Abi sesės dirba, tai manau viskas bus OK. Tai va tiek - smagu thumbup.gif kad nepalūžta vaikai matydami tokius pavyzdžius....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 24 sausio 2008 - 14:42
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 01 24, 14:38)
Kristina labai nusilpusi, nuo nevalgymo. Kelios operacijos buvo, nes opos įvairios... Nupirkome jau nemažai vitaminų, šiek tiek maisto. Dar šiandien / ryt kažkiek surinksiu maisto - tai ryt planuoju pas ją nuvažiuoti.

O Tavo 50 Lt neprapuls - turėsiu mintyje - jei tikrai normaliai su ja bendrausis - tai bus sekančiam kartui  mirksiukas.gif

O tai esi jau buvusi pas ją?

Tai jei tik dabar važiuosi, gali ir dabar pridėti ... tikrai atiduosiu mirksiukas.gif

O ir kitam kartui ką nors sumastysim.
Papildyta:
Saulyte, o gal tikrai pas mane gali atvažiuoti pasikavinti dienos metu?

Pabendrauti, pinigelius atiduočiau, ir jei pas Liną kada važiuosi - tai ir pampersus ... jaučiu tau greičiau gausis jai atiduoti blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Svet_lana @ 2008 01 24, 14:43)
O tai esi jau buvusi pas ją?

Tai jei tik dabar važiuosi, gali ir dabar pridėti ... tikrai atiduosiu  mirksiukas.gif

O ir kitam kartui ką nors sumastysim.

Pas ją dar nebuvau. Kiek pasakojo ir rašė soc. inspektorė - tiek aš ir Jūs žinote.... Soc. darbuotoja Roma, tikrai turi patirties ir praktikos, bet kokių žmonių globoti nesiūlo - čia prašo tik vitaminų (jai jau nuvežė) ir prašo maisto..... Taip kad žiūrėsiu Svet-lana savo nuožiūra - ką rytojui surinksiu mirksiukas.gif Turiu mintyje - AČIŪ !!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 01 24, 14:47)
Pas ją dar nebuvau. Kiek pasakojo ir rašė soc. inspektorė - tiek aš ir Jūs žinote.... Soc. darbuotoja Roma, tikrai turi patirties ir praktikos, bet kokių žmonių globoti nesiūlo - čia prašo tik vitaminų (jai jau nuvežė) ir prašo maisto.....  Taip kad žiūrėsiu Svet-lana savo nuožiūra - ką rytojui surinksiu  mirksiukas.gif Turiu mintyje - AČIŪ !!!  4u.gif

Nu sugalvosi, skambtelk ir drasiai gali atlekt 4u.gif Gal rasi laisvos minutės ... nu užinok aš be mašinos ir tokių orų nu niekaip iš namų su mažium neišeisiu schmoll.gif blush2.gif
Atsakyti
sveikutes saulyte man nei vakar nei sende neiseina privaziuot doh.gif visokie reikalai uzgriuvo .....
tai kita savaite galiu prisidet, juk dar reikes?
Atsakyti
QUOTE(vengana @ 2008 01 25, 10:22)
sveikutes saulyte man nei vakar nei sende neiseina privaziuot  doh.gif visokie reikalai uzgriuvo .....
tai kita savaite galiu prisidet, juk dar reikes?

Taip, šiandien teks vienai važiuoti ... verysad.gif Pasižiūrėsiu kaip ten kas - nuvešiu maišą maisto - AČIŪ Digi už paramą - dar nuo savęs nupirksiu vaikams jogurtų, sūrelių..... Parašysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Saulyte kelintą važiuoji g.gif Gal ir man kaip nors išeitų apie 17val. O rajonas man labai jų patogus aš gi globos namuose dirbu riporte ax.gif Ir gyvenu prie pempininkų ax.gif Papirkčiau ir aš maisto jiems ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GODYTĖS-MAMA: 25 sausio 2008 - 10:48
Labas. Kelinta vaziuoji, xxxsaulyte? Labai noreciau, juk ir rubeliu turiu berniukui parinkus, turbut ir zaislas koks pradziugintu ...
Labai neprisizadu, bet stengsiuos susiderint savo reikalus
Atsakyti