QUOTE(austulis @ 2008 01 23, 16:21)
xxxsaulyte,aš galiu pinigeliu pervest,o tu savo nuožiura juos panaudok,nupirk kas tau atrodys butina.Gal kitos forumietes negendančiu produktu nupirks,tai tu kai jau veši,galesi už maniškius ko nor truputi rimčiau pasiskanyt nupirkt.Atsiusk sask.
Aišku, nenoriu aš imti pinigais kad kokių nesusipratimų ir kalbų nebūtų, bet visada surašau ataskaitą ir čekius saugau, kažkaip man taip ramiau. Bet kadangi Tu Austuli ne Klaipėdojei - tai siunčiu Tasu į AŽ savo a/s. Būtinai nupurksiu ko dar trūksta. Planuoju pas Kristiną penktadienį po darbelio nuvažiuoti. Gal kas nori kartu?
QUOTE(digi @ 2008 01 23, 22:41)
sveika, iki kada dirbi, mes apie 5 galėtume užvešt ko tai, arba kur kitur tau atvešt, jei jau nebedirbsi tokiu laiku, (parašyk savo tel. neišsisaugojau, temose neberandu

)
Aš dirbu "Signalo" pastate, būnu iki 17:30 val. Mnao tel. 8 698 77631
QUOTE(vengana @ 2008 01 23, 23:51)
as ir prisidesiu, tik kaip viska perduot

nes namuose bunu tik iki pietu, nebent rytoj kaip nors galeciau tau saulyte perduot, tarp 12 - 13 val jei tau tinka kur nors privaziuosiu, kaip tik masina ytoj turesiu...o jei ne tai gal ir penktadieni iki pietu ... jei ka saulyte rasyk man sms juk turi mano nr
Taip, gali privažiuoti, būsiu
Papildyta:
Šiandien dar vėl kalbėjausi su soc.darbuotoja apie Kristiną, jos šeimą, jos situaciją - ji gyvena taip vadinamam "Riporto" rajone, antrojo vaiko, sugyventinio bute. Bet sugyventinio nėra, kalėjime. Kartu su Kristina dar gyvena jos jaunesnis brolis, sutrikusio intelekto. Yra dar dvi seserys, bet ne kartu. Visa Kristinos šeima yra našlaičiai vaikai. Ir kaip tokiose šeimose būna, jie laikosi kartu, augina ir prižiūri vieni kitus. Nežinau ir neįsivaizduoju iš ko jie gyvena, nes alimentų negauna, nesusitvarkiusi doc yra. Berniukas pavalgo darželyje, iki pat vakaro neima vaiko iš darželio kad jis pavalgytų, nes namuose neturi...
Na planuoju rytoj pas juos nuvažiuoti po darbelio, kas nori ir gali kartu - man irgi būtų smagiau, ramiau ... Kas jungiasi ???
Nuvežtume maisto ir pačios pasikalbėtume, pasižiūrėtume ... Gal tuos doc reikia padėti susitvarkyti, vis pinigėlių gautų.... Šiuo metu ten visisškas badas

Įdomu ar ji dirbanti

Suprantu, šiuo metu nusilpimas, opos, operacijos.... Na reikia su ja kalbėtis, daug kas paaiškėtų...
A, neparašiau - Kristinai apie 25 metus, ji iš dvynukių...