Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

Del teises i sumazinta mokesti uz vaiko islaikyma lopselyje-darzelyje :

Cituoju is savo sutarties su darzeliu: "Dokumentai apie atsiradusia teise i lengvata metu eigoje turi buti pateikta per viena kalendorini menesi nuo tokios teises atsiradimo dienos. Lengvata taikoma nuo kito menesio po lengvatos atsiradimo pirmos dienos, pateikus dokumentus paveluotai -lengvata taikoma nuo kito menesio po dokumentu pristatymo menesio pirmos dienos; uz praejusi laika mokestis neperskaiciuojamas. Pakartotinai reikiami dokumentai viena karta per metus iki kovo 1dienos. Dieninio skyriaus moklseiviai ir studentai pazymas apie tesiama moksla pristato du kartus metuose: rugsejo men ir iki kovo 1d. Daugiavaikes seimos pristato seimos sudeties pazyma bei vaiku gimimo liudijimu kopijas. Vienisos mamos - civilines metrikacijos biuro isduota pazyma vienisai motinai-gimimo liudijimo israsa. Atliekant privalomaja karine tarnyba- pazyma is karines tarnybos vietos. Mirus vienam is tevu- mirties liudijimo kopija. Vienam is tevu esant ikalinimo istaigoje - pazyma is ikalinimo vietos. Isidemeti: tevai nedesliant turi pranesti apie teises is sumazinta mokesti uz vaiko islaikyma lopselyje-darzelyje pasibaigima. Paaiskejus apie neteiseta naudojimasi lengvata mokesciai bus perskaiciuojami ir isiekoti neginco tvarka"

Tik va dabar idomu kaip cia taikyti Kristinai : ar kaip vienisai mamai ar tai, kad sunaus tevas ikalinimo istaigoje? Bet, xxxsaulyte, su tevyste ten kazkaip netaip ....
Cia nurasiau nuo savo sutarties, buciau paklausus tiesiai direktores, siandien turejom eit i darzeli pirma diena, bet susirgo mazius, taip kad nepaklausiau .
Atsakyti
QUOTE(java @ 2008 01 28, 11:53)
Del  teises i sumazinta mokesti uz vaiko islaikyma lopselyje-darzelyje  :

Cituoju  is savo sutarties su darzeliu: "Dokumentai  apie atsiradusia teise i lengvata metu eigoje turi buti pateikta per viena kalendorini menesi nuo tokios teises atsiradimo dienos. Lengvata taikoma nuo kito menesio po lengvatos atsiradimo pirmos dienos, pateikus dokumentus paveluotai -lengvata taikoma nuo kito menesio po dokumentu pristatymo menesio pirmos dienos; uz praejusi laika mokestis neperskaiciuojamas. Pakartotinai reikiami dokumentai viena karta per metus iki kovo 1dienos. Dieninio skyriaus  moklseiviai ir studentai pazymas apie tesiama moksla pristato  du kartus metuose: rugsejo men ir iki kovo 1d. Daugiavaikes seimos pristato seimos sudeties pazyma bei vaiku gimimo liudijimu kopijas. Vienisos mamos - civilines metrikacijos biuro isduota pazyma vienisai motinai-gimimo liudijimo israsa. Atliekant privalomaja karine tarnyba- pazyma is karines tarnybos vietos. Mirus vienam is tevu- mirties liudijimo kopija. Vienam is tevu esant ikalinimo istaigoje - pazyma is ikalinimo vietos.  Isidemeti: tevai nedesliant turi pranesti apie teises  is sumazinta mokesti uz vaiko islaikyma lopselyje-darzelyje pasibaigima. Paaiskejus apie neteiseta naudojimasi lengvata mokesciai bus perskaiciuojami ir isiekoti neginco tvarka"

Tik va dabar idomu kaip cia taikyti Kristinai : ar kaip vienisai mamai ar tai, kad sunaus tevas ikalinimo istaigoje? Bet, xxxsaulyte, su tevyste ten kazkaip netaip ....
Cia nurasiau nuo savo sutarties, buciau paklausus tiesiai direktores, siandien turejom eit i darzeli pirma diena, bet susirgo mazius, taip kad nepaklausiau .

Na aš jai perduosiu viską... Manu pati turi nueiti pas direktorę ir susižinoti...
Ačiū Java 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 01 27, 20:51)
Pasiskambinsiu šią savaitę Svet-lana - susimatysim  mirksiukas.gif

Gerai, lauksiu skambučio mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 01 25, 20:56)
Buvome pas Kristiną. .. Žodžiu, jie verti geresnio gyvenimo  4u.gif  4u.gif

na situacija ne iš geriausiu pas ją kaip supratau, lauksim sekančios info apie šią šeimyną, kaip sekasi... geresnio gyvenimo nusipelno visi
QUOTE(emiliuks @ 2008 01 27, 11:26)
aisku, kad reikia padet...kazkaip sunku ir patiket, kad siandien gali but taip sunkiai gyvenanciu zmoniu...

oi kiek tokių vargstančių pažįstu, pati tarp tokių užaugau... svarbu pakilt ir eit toliau norėt, kitaip nepavyks padėt jei ir norėsim ax.gif (aš dėkinga liksiu tiems kas man sus sese padėjo wub.gif )
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 01 28, 10:46)
Tai labai šaunu  thumbup.gif 
Savaitės eigoje dar su ja susimatysiu - patalynės, rankšluosčių jai vešiu....

turiu patalynės, galėčiau užvešt tau saulyte ...gal jai pačiai ko dar reikia, pav. rūbų gal, kokio dydžio nešioja,( pas mane maišai iki šiol nenuvešti į kriziu centrą stovi, pažiūrėčiau gal jai kas tiktų)
Atsakyti
QUOTE(digi @ 2008 01 28, 16:28)
na situacija ne iš geriausiu pas ją kaip supratau, lauksim sekančios info apie šią šeimyną, kaip sekasi... geresnio gyvenimo nusipelno visi

oi kiek tokių vargstančių pažįstu, pati tarp tokių užaugau... svarbu pakilt ir eit toliau norėt, kitaip nepavyks padėt jei ir norėsim  ax.gif (aš dėkinga liksiu tiems kas man sus sese padėjo wub.gif )

turiu patalynės, galėčiau užvešt tau saulyte ...gal jai pačiai ko dar reikia, pav. rūbų gal, kokio dydžio nešioja,( pas mane maišai iki šiol nenuvešti į kriziu centrą stovi, pažiūrėčiau gal jai kas tiktų)

Taip, svarbu pakilt ir "nenupult"... Manau suprasti gali tik tie, kas tikrai savo gyvenime jau daug ką patyrė... Aš irgi ne išimtis, gal dėl to ir norisi padėti kitiems....

Kristina maždaug apie 168-170 cm ūgio, M arba L max drabužiai, krūtinė nemaža. Koja, nežinau, paklausiu...

Digi, o patalynės tiktų, nes ką surenku Kristinai atiduosiu, o dar Renata praše (su trimis vaikučiais). Jai šią savaitę dar ir sofą vešime thumbup.gif thumbup.gif
Digi - žinai mane kur rasti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 01 28, 16:40)

Digi - žinai mane kur rasti  mirksiukas.gif

aha, žinau, peržiūrėsiu viską ką turiu, perskalbsiu ir atvešiu mirksiukas.gif
Atsakyti
turiu patalynės užvalkalų, sovietinių laikų rolleyes.gif , bet nauji, neišpakuoti, galėčiau atiduot, jei yra poreikis.
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2008 01 28, 19:45)
turiu patalynės užvalkalų, sovietinių laikų rolleyes.gif , bet nauji, neišpakuoti, galėčiau atiduot, jei yra poreikis.

yra ir pas mane tokiu...tiesa, saulyte, sese turi spinta, bet ji Kretingoj ir dar 5 aukste...vyro ji neturi, bet pati isarde ir padejo i sesta auksta, ten dalimis isardyta...kazin ar butu kam reikalinga? gaila prie konteinerio statyt...
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2008 01 28, 18:45)

Tikrai tiks... Sakau, yra Kristina, Renata, o dar ir Lina su Valdu, Inesos šeimyna... Juk kai nepakanka pinigėlių išsilaikymui - manau apie patalynės pirkimą .. schmoll.gif
Ir kai pas Inesą buvau paskutinį kartą, tai mačiau kad prieš metus nuvežta patalynė jau tokia susiskalbusi kad baisu ... Tikrai patalynė reikalinga - ir ne tik užvalkalai, bet ir pagalvės, kaldros....
Atrodo jau tiek prieš metus išsivaliau ir išvežiau, nes žinote mamytės kaip priveža pradžioj gyvenimo, o jie ir gulėjo... Ir vėl parinkau kas nenaudojama ir guli pas mane, o žmonėms tai oi kaip praverčia...

QUOTE(emiliuks @ 2008 01 28, 19:01)
yra ir pas mane tokiu...tiesa, saulyte, sese turi spinta, bet ji Kretingoj ir dar 5 aukste...vyro ji neturi, bet pati isarde ir padejo i sesta auksta, ten dalimis isardyta...kazin ar butu kam reikalinga? gaila prie konteinerio statyt...

Kokio dydžio spinta? Paklausčiau - jei kažkam reiktų, organizuočiau paėmimą...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 29 sausio 2008 - 09:04
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 01 29, 09:03)
Tikrai tiks... Sakau, yra Kristina, Renata, o dar ir Lina su Valdu, Inesos šeimyna... Juk kai nepakanka pinigėlių išsilaikymui - manau apie patalynės pirkimą ..  schmoll.gif

tada reiktų išskalbt, išlygint ir privežt, juk šitiek metų pragulėjo unsure.gif
Atsakyti
Forumietės - šiandien skambino iš VKC soc.vyr.darbuotoja Roma - tai perdavė linkėjimus ir didelį didelį AČIŪ už supratimą bei paramą Kristinos šeimynėle 4u.gif 4u.gif Sako skambino Kristina ir džiaugėsi, kad tiek visko privežėme, maloniai pabendravome, o jau vaikams kokia šventė buvo, tiesiog balius visą savaitę !!!! thumbup.gif

Ačiū kas prisidėjo... Tai tikrai ne pirmas ir ne paskutinis kartas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šią savaitę negalėsiu aplankyt Kristinos verysad.gif Sergu ir aš ir abu vaikai doh.gif verysad.gif
Atsakyti