Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

QUOTE(Dalbara @ 2008 06 16, 09:08)
Kokio amžiaus Andrius?
spinta neperseniausiai išmečiau į šiukšlyną  doh.gif

Andriukui 5 metai

P.S. atsiūsk į AŽ savo el.paštą - atsiųsiu langų išmatavimus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 16 birželio 2008 - 09:36
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 06 16, 10:34)
Andriukui 5 metai

P.S. atsiūsk į AŽ savo el.paštą - atsiųsiu langų išmatavimus...

atsiųsk kaip tik grįžo langistas ax.gif
Atsakyti
Kolege nusipirko nauja saldytuva. Todel senaji Snaige (veikianti) galetu padovanoti
Tik reiketu patiems pasiimti, nes ji neturi galimybiu atvest. Veiksmas Klaipedoje.
Praso skubiai, jeigu kam reikia,nes neturi vietos kur laikyti.
Rasykit man i a.z.
Atsakyti
Na, o as jau dvi geles spejau nupirkt ax.gif Jei ka bus pas mane, jei kam zalumos prireiks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Babaužienė @ 2008 06 18, 08:31)
Na, o as jau dvi geles spejau nupirkt ax.gif Jei ka bus pas mane, jei kam zalumos prireiks mirksiukas.gif

o tu čia Kristinai pirkai?? g.gif tai gerai, pasipuoš, ne spas ją mačiau tokias iš lapelio vos prigijusios gėlytės...
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 06 18, 11:35)
o tu čia Kristinai pirkai??  g.gif  tai gerai, pasipuoš, ne spas ją mačiau tokias iš lapelio vos prigijusios gėlytės...

Taip, Kristinai.Bet noreciau dar savo rankom dekoruoti vazonus( ir man laisvalaikis, ir noriu grazius padovanoti), tik kokios ten pas ja spalvos namie, kokie paveikslu vaizdai, kad nors kiek prie namu aplinkos tiktu ax.gif Belekaip padaryt nenoriu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babaužienė: 18 birželio 2008 - 11:49
QUOTE(Babaužienė @ 2008 06 18, 11:47)
Taip, Kristinai.Bet noreciau dar savo rankom dekoruoti vazonus( ir man laisvalaikis, ir  noriu grazius padovanoti), tik kokios ten pas ja spalvos namie, kokie paveikslu vaizdai, kad nors kiek prie namu aplinkos tiktu ax.gif Belekaip padaryt nenoriu  ax.gif

Tapetai tokie švelnūs, vaivorykštės sppalvų. Paveikslas Kristinos mesvame fone kažkokie raudini... O Daivos kambaryje - tokiam dangiškam fone mergina....

Tai labai šaunu, kad dekoruosi pati - galėsi ir įteikti - Kristinos su dvyne gimtadienis birželio 28 d !!! mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai va - langus šiandien Kristinai užsakom - surinkom 550 Lt - likusius jaunesnioji sesuo Daiva prideda iš savo našlaičio pašalpos. Už savaitės turės merginos ir langus. Tiap kad šeimyna beveik aprūpinta - sakė apsistatė kambarius, nes baldų tai tikrai ddaug nuvežėm.. Beliko dar virtuvės spintelių ir lovą (iš Mmergyte) pervežti,užuolaidos (iš Marijampolės), dar kilimas (iš Dalbara) ... Daiva su Kristina LABAI LABAI dėkoja visoms ir visiems prisidėjusiems - sako "mums kaip mamos parama iš aukščiau tai yra .... " AČIŪ perduoda begalinį 4u.gif 4u.gif

Parašysiu kaip kas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zanku @ 2008 06 13, 09:14)
O kokiam cia mieste renkama?As galeciau padovanoti 2 uzuolaidas dienines.Nera jos naujoviskos bet pries menesi dar kuo puikiausiai pas mane ant langu kabojo.Ausktis ju apie 2m40cm, o plotis vienu berods kokie 4 metrai o kitu gal kokie 5m.Tai kol kas tik uzuolaidos grysiu namo paziuresiu ka dar galeciau padovanoti.Tik as esu is Marijampoles tai kokios butu galimybes perduoti? Parasykit man i az,nes bijau kad galiu netycia nerasti temos blush2.gif

4u.gif nu jei nepersigalvojai tai aš , klaipėdietė svečiuojuosi šiuo metu Marijampolėje, esu Uosupio g., prie pard. CENTAS, arba IKI kur ant kalno, važiuojant į Vilkaviškį mirksiukas.gif
Atsakyti
Labutis, šiandien buvau Ryte- vasaros praktika ax.gif Vaikai paaugę ir labai pasiilgę mūsų bigsmile.gif Klausė kur teta Loreta mirksiukas.gif Šiandien daug vaikų išvažiuoja į stovyklą, grįž šeštadienį, tai toks sujudimas buvo. Linksmai pabuvome, dabar pasimatysiu dar kitą savaitę su jais, kai grįž - jau klausė kada vėl ateisim...
Atsakyti
QUOTE(elve @ 2008 07 01, 12:37)
Labutis, šiandien buvau Ryte- vasaros praktika ax.gif Vaikai paaugę ir labai pasiilgę mūsų bigsmile.gif Klausė kur teta Loreta mirksiukas.gif Šiandien daug vaikų išvažiuoja į stovyklą, grįž šeštadienį, tai toks sujudimas buvo. Linksmai pabuvome, dabar pasimatysiu dar kitą savaitę su jais, kai grįž - jau klausė kada vėl ateisim...

Na aš irgi jų pasiilgau, vis tas laikas kažkur kitur atiduodamas, kitoms remiamoms šeimoms ir vaikams, kurie tikrai neturi ką valgyti, ne taip kaip vaikų namuose - už juos pasirūpinta...
Kai eisi - parašyk - prisijungsiu, kokių uogų vėl nunešti kaip pernai vasarą - prisimenu koks "mūšis" buvo... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 07 01, 14:23)
Na aš irgi jų pasiilgau, vis tas laikas kažkur kitur atiduodamas, kitoms remiamoms šeimoms ir vaikams, kurie tikrai neturi ką valgyti, ne taip kaip vaikų namuose - už juos pasirūpinta...
Kai eisi - parašyk - prisijungsiu, kokių uogų vėl nunešti kaip pernai vasarą - prisimenu koks "mūšis" buvo...  lotuliukas.gif

Kad aš einu ryte... Taip sutarėm su direktore. Bet gal ir vakare kartu su Tavim nueičiau mirksiukas.gif
Atsakyti