Sveikos,
vakar buvau pas Kristiną, nuvežiau sdar vieną lentyną, maisto. Kiap jai sekasi - na sakyčiau po truputį - prižiūri sesės dvynės mergaitę, tuo pačiu ir savo vaikus, kažkiek moka, maisto gauna. Gauna pašalpą, brolis parneša pinigėlių iš darbų įvairių - tai po truputį, valgyti ne kasdien visko turi, bet ne badauja. Gavo maisto davinį iš soc.skyriaus - tai cukrus, kruopos, aliejus, makaronai - vis šis tas.
O dabar dėl jaunesniosios sesės Daivos, pas kurią persikėlė - jau vos ne mėnuo mergina negyvena namuose, Kristina pati viską tvarkosi. Daiva langų apmokėjimą soc.skyriuje atsakė, "išziliojo" mergina iš namų ir nerūpi langai...

O Kristina tvarkosi, už tuos pinigėlius ką surinkom - pirks stiklus pakeitimui, nes dabar kas antro stiklo nėra, gerai kol šilta, antklodė užkabinta kad kiaurai nepūstų... Ieško kokių nors senų rėmų pas kaimiečius, lygtai kažką rado... Taip kad jos iš ten išmesti niekas negali, netgi soc.skyrius visko prisiklausę apie mažąją sesę kalba kad sutartį su Kristina perrašys - tada ji būtų "ponia" - gyventų su vaikais ir broliu ir būtų ok. Dabar gryžo viena mano pažystama iš užsienio, kuri daug baldų merginoms atidavė - tai Kristina pas juos sodyboje tvarkė kambarius, gavopinigėlių, dabar kažkokia iškyla nusimato - tai darbo pasiūlė visam savaitgaliui... Žodžiu, Kristina šaunuolė, tvarkosi, rūpinasi, "kabinasi" - su ja bus viskas ok, tik ta jaunesnioji 18-metė dar nesuaugusi...
Kristinos mergaitės Viktorijos gimtadienis rugpjūčio 4 d. - 10 metų merginai - labai laukia gimtadienio ir manau vaikas tikėjosi kad bus kaip Andriukui padarėm gimtadienį - su vaišėm, tortu, žvakutėmis - bet aš negalėsiu suorganizuoti, aš rugpj.2 d. išvykstu iki 10 d. - tai Viktorijai pažadėjau kad pasveikinsiu ją kai gryšiu, o tortą mama nupirks... - tai truputį nusiminė... Na gal ką sugalvosiu dar, gaL tos pažystamos paprašysiu kad tą dieną tortą nuveštų su balionais... nes ji įvairia parama užsiima po visa pasaulį - tai toks dalykas jai nesvetimas...
Tai va tiek naujienų.