O man nei savaites nebereikia laukti
Nerealiai noriu i Londona
idomu koks oras londone kita savaitgali
QUOTE(Miglota @ 2008 04 24, 12:23)
Bent jau dabar silta,bet pila kaip is kibiro...
Sestadieni zada lietu,sekmadieni saulute,o visa ateinancia savaite lietus
Labai tikiuosi,kad jie klysta....
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2008 04 24, 15:09)
Bent jau dabar silta,bet pila kaip is kibiro...
Šiandien ryte girdėjau, kad visą Europą lietus "apėmęs" dabar
pas mus Norvegijoj saule, bet jauciu nebeilgam
QUOTE(greja @ 2008 04 23, 21:31)
gal žinot iki kelintos valandos galima į St.pauls katedros viršų lipti? iš kur geriau Londonu grožėtis iš Katedros ar London Eye? kokios kainos gal žinot?
atrodo dar reikia temos pradžią skaityti, kaip iš oro uostą nusigauti iki Viktorijos, ir kokius bilietus kur pirkti
atrodo dar reikia temos pradžią skaityti, kaip iš oro uostą nusigauti iki Viktorijos, ir kokius bilietus kur pirkti
Dėl St.Paul's - jei ji šiuo metu nerestauruojama, tai įeiti galima (kopti į viršų) iki 15,45val kaina apie 10 svarų. Londonu Iš St.Paul's neteko pasigrožėti, nes kai buvom Londone š.m. kovo mėn ji buvo uždaryta, todėl negaliu palyginti.
London Eye - kaina 15 svarų, dirba iki 20val (nuo 06.01d dirba ilgiau)
Kokiam oro uoste leisis lėktuvas?
Sveikos, na, buvau jau Londone, nepaprastai patiko, euforija apima prisiminus
, sklandžiai aerouostuose viskas buvo
, susipažindavau vis su kuo tai
.Gatwick įsivaizdavau sudėtingesnį ir didesnį
.Draugė visą laiką mane visur vedžiojo.Buvau 4d, bet trūko dar bent 1 mažų mažiausiai.Patiko labiausiai pats centras prie Big Tower palei Temzę, kurortas tarsi
.Nuostabus parkas Grinvičo ar pan.Nereali mzuikos prekių parduotuvė centre, turgus ir kt. Be galo didelė šalis, gyvent nenorėčiau, bet apsilankysiu vėl kaip keliautoja būtinai
.Visi atsipalaidavę ten
Tik tie traukiniai požeminiai nepatiko visai, nesusigaudyčiau ten viena pirmąkart
.Ir tie važiavimai mokami po Londoną
Kamščiai buvo labai dideli, bijojau nespėt į aerouostą
Dar ten nerealūs medžiai, kokių pas mus nėra.Drabužių kainos įvairios, Primarkt-e pigu, bet asortimentas mažesnis, pirkau ir ten, ir brangesnėse, panašiai kaip pas mus gal išeitų, bet ten greičiau randi gražesnių, stilingesnių
.
Dėl maisto tai ten žiūriu daug Organic maisto, pas mus taip nėra
, ir padažų visokių gausybė, Salsos labai patiko, čia nieko panašaus, vienas kitas
, Doritos čipsai, tortilijos pigiau perpus, Mascarponė taip pat
, įdomu, kitokių maisto produktų paragaut, patyrinėt
, pažįstamos labai daug reikšmės teikė indams, pas retą mūsiškį tokių gražių rasi 
Oras balandžio vidury buvo vėsokas, vėjuotas, skolinaus iš draugės šiltesnę striukę
Dar ten nerealūs medžiai, kokių pas mus nėra.Drabužių kainos įvairios, Primarkt-e pigu, bet asortimentas mažesnis, pirkau ir ten, ir brangesnėse, panašiai kaip pas mus gal išeitų, bet ten greičiau randi gražesnių, stilingesnių
Oras balandžio vidury buvo vėsokas, vėjuotas, skolinaus iš draugės šiltesnę striukę
QUOTE(lengvute @ 2008 04 25, 14:13)
Sveikos, na, buvau jau Londone, nepaprastai patiko, euforija apima prisiminus
, sklandžiai aerouostuose viskas buvo
, susipažindavau vis su kuo tai
.Gatwick įsivaizdavau sudėtingesnį ir didesnį
.Draugė visą laiką mane visur vedžiojo.Buvau 4d, bet trūko dar bent 1 mažų mažiausiai.Patiko labiausiai pats centras prie Big Tower palei Temzę, kurortas tarsi
.Nuostabus parkas Grinvičo ar pan.Nereali mzuikos prekių parduotuvė centre, turgus ir kt. Be galo didelė šalis, gyvent nenorėčiau, bet apsilankysiu vėl kaip keliautoja būtinai
.Visi atsipalaidavę ten
Tik tie traukiniai požeminiai nepatiko visai, nesusigaudyčiau ten viena pirmąkart
.Ir tie važiavimai mokami po Londoną
Kamščiai buvo labai dideli, bijojau nespėt į aerouostą
.
, ir padažų visokių gausybė, Salsos labai patiko, čia nieko panašaus, vienas kitas
, Doritos čipsai, tortilijos pigiau perpus, Mascarponė taip pat
, įdomu, kitokių maisto produktų paragaut, patyrinėt
, pažįstamos labai daug reikšmės teikė indams, pas retą mūsiškį tokių gražių rasi 
taip graziai gundamciai parasiai
QUOTE(JaunasTetis @ 2008 04 24, 06:33)
atskrendu i Gatwic, o gyvensiu Jolly st.ermins viesbutyje, caxton streete
nu ką aš galiu pasakyti..................
geros naujienos-antradienį būsiu Londone, ir pagal jūsų šaunuolių merginų nuoruodą radau kad kaip tik ryte pakels tiltą-suprantu kad verta iš pat ryto tenpėdinti
užtai blogų naujienų dar daugiau
katastrofiškos orų prognozės-vien lietus....tai ką aš ten darysiu?????
planavau viską išvaikščioti, tai dabar po skėčiu susitraukus reiks po Londoną lakstyti
kita sdalykas nieko nesupratau su bilietais-jau tiek prirašėt bilietų rūšių kad galva susisuko
jei man pirmadienį atskridus reikia tik iš Gatwic nuvažiuoti iki Viktorijos ( čia suprantu traukinys už atskirą bilietą, ar tai?) o po to tik nuo viktorijos stoties vieną stotelę metro iki st.james parko dasigauti, ir daugiau tą vakarą planuojuo vietoj pasivaikščioti-tai vienai metro stotelei kokį bilietą pirkti??? ar galiu nusipirkti kokį tai vienos paros-ne dienos?
ir šiaip klausymėlis apie parduotuves-žymioji Oxfordo gatvė iki kada gyvenimas ten verda??
geros naujienos-antradienį būsiu Londone, ir pagal jūsų šaunuolių merginų nuoruodą radau kad kaip tik ryte pakels tiltą-suprantu kad verta iš pat ryto tenpėdinti
užtai blogų naujienų dar daugiau
katastrofiškos orų prognozės-vien lietus....tai ką aš ten darysiu?????
kita sdalykas nieko nesupratau su bilietais-jau tiek prirašėt bilietų rūšių kad galva susisuko
ir šiaip klausymėlis apie parduotuves-žymioji Oxfordo gatvė iki kada gyvenimas ten verda??
parduotuves tai ten centre ar ne iki 18val. dirba, o tokiuose centruose kaip musų Akropolis ir pan. bei maisto prek. iki 22val.