Įkraunama...
Įkraunama...

Londono įdomybės II

QUOTE(greja @ 2008 04 20, 23:26)
Sveiki
aš tikriausiai dar trumpesniam laikui lekiu į Londoną ax.gif vakaras-pilna diena-ilgas rytas smile.gif va tiek laiko teturėsiu g.gif puslių ant kokų nebijau, bet gal pasakytumet ką gi sugebesiu apibegti per tiek laiko smile.gif

Na jei aš turėčiau tiek laiko, tai planuočiau jį maždaug taip, pvz.:

vakaras - Westminister (London Eye -jei nebūtų eilių, Big Ben, Houses of Parliament) , Trafalgar Sqaure (aikštė su fontanais), Piccadilly Circus (besikeičiančios reklamos ir Eros skulptura).

pilna diena - White hall street (Horse Guards Parade (raitosios sargybos vartai)), St.James park, Buckingham Palace (karalienės rūmai), Trafalgar Sqaure (aikštė su fontanais ir daug galerijų, muziejų), Old/New Bond Street - vardinės parduotuvės. Tower Gatway (Tower of London (pilis), Tower Bridge (pilies tiltas), St.Paul's cathedral (katedra)) arba jei labiau domina shoping'as - Oxford Circus (parduotuviu rojus) arba - Camden Town (Camden Lock Market - klubines kulturos mėgėjų turgus)

rytas - Docklands (biznio rajonas, modernūs pastatai, moderniai įrengtos parduotuvės)

O kad sutaupyti laiko ir pailsinti kojas, nuo vienos iki kitos vietos važinėti su metro. Čia yra http://www.tfl.gov.u...ral_bus_map.pdf žemėlapis kuriame pavaizduotos pagrindinės Londono įžimybės ir prie kokio undegraund'o jos yra.
Atsakyti
Mano antri namai Londone, galiu patarti pora vietu aplankyti smile.gif

1) Canary Wharf - labai grazus dangoraiziu kvartalas rytineje Londono dalyje. Nepamenu kokiu autobusu vaziuoti, orientuotis reiketu i tai, kad yra priesais Greenwicha,kitam Temzes krante. Nuostabus parkeliai su skulpturom tarp dangoraiziu, jaukios gatves ir krantine su senoviniu laivu kopijomis.
2) Camden Town turgus - jei idomu, kaip atrodo "kitoks" turgus. neformalu rojus
3) Southbank walk- pietineje Londono dalyje, palei temze esanti aleja skirta pasivaiksciojimams.labai grazu
Atsakyti
Labai dekui uz konsultacijas mirksiukas.gif dar vienas klausymas-vis manęs dar viltis kad ir į parduotuves spėsiu užlėkti nepalieka-ar Oxford gatvėj rimtos brandinės parduotuves, ar galėčiau ir mano vaikams labai tinkamą NEXT rasti? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(greja @ 2008 04 23, 15:38)
Labai dekui uz konsultacijas mirksiukas.gif dar vienas klausymas-vis manęs dar viltis kad ir į parduotuves spėsiu užlėkti nepalieka-ar Oxford gatvėj rimtos brandinės parduotuves, ar galėčiau ir mano vaikams labai tinkamą NEXT rasti? blink.gif

Next berods net ne viena ten blink.gif
http://www.streetsen...rd/os_intro.htm
Atsakyti

NEXT'as - superine parduotuve thumbup.gif Pati neseniai Londone keletui dienu buvau nulekus, irgi neturejau laiko parduotuvems, bet NEXT'a aplankyti jau buvau numacius pries vaziuodama wub.gif Oxford street NEXT parduotuve tikrai rasi, jas ten net dvi maciau ir buvau, o vaikiski drabuzeliai is viso fantastiniai wub.gif Iskabos dideles, tikrai pamatysi, sekmes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mintyse, jau po LOndoną lakstau ax.gif
Atsakyti

Jei pamatysi, uzsuk i parda TKMax, ten dizaineriu rubai,paprastai suvezti is kitu pardu ko nepardave,aisku dydi gali but savo sunkoka rast,bet pigu
Atsakyti
jau gavau viešbučio patvirtinimą, tai dabar jau planelį galėsiu susidėlioti. gyvensiu Westminster , prie pat Victorijos gtavej, tai manua pagal AUSROS plana jau pirma vakara galesiu daug grozybiu paziureti-visos cia pat manua bus smile.gif

gal žinot iki kelintos valandos galima į St.pauls katedros viršų lipti? iš kur geriau Londonu grožėtis iš Katedros ar London Eye? kokios kainos gal žinot?

atrodo dar reikia temos pradžią skaityti, kaip iš oro uostą nusigauti iki Viktorijos, ir kokius bilietus kur pirkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(greja @ 2008 04 23, 22:31)
jau gavau viešbučio patvirtinimą, tai dabar jau planelį galėsiu susidėlioti. ...

atrodo dar reikia temos pradžią skaityti, kaip iš oro uostą nusigauti iki Viktorijos, ir kokius bilietus kur pirkti ax.gif

jei skrisi pro Gatwick - yra tiesioginis traukinys i Viktorija. Jei skrisi pro Stansted - yra tiesioginis autobusas i Viktorija, abiem atvejais vaziavau ir buvo tikrai labai patogu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(monikaz @ 2008 04 23, 22:43)
jei skrisi pro Gatwick - yra tiesioginis traukinys i Viktorija. Jei skrisi pro Stansted - yra tiesioginis autobusas i Viktorija, abiem atvejais vaziavau ir buvo tikrai labai patogu.  4u.gif

drinks_cheers.gif traukinys is gatwicko i victoria atvaziuoja mazdaug per 40min, bet nepajusi kaip greit laikas prabegs.kur tavo viesbutis bus?
Atsakyti
ex greiciau rugpjutis...pasiilgau Londono wub.gif ten taip gera... wub.gif
Atsakyti
as isvaziuoju jau uz savaites, o dar niekas dorai nesuplanuota doh.gif gal is karto ir antra kelione reikia planuot, nes gryzus viskas bus aiskiau biggrin.gif
Atsakyti