QUOTE(greja @ 2008 04 20, 23:26)
Sveiki
aš tikriausiai dar trumpesniam laikui lekiu į Londoną
vakaras-pilna diena-ilgas rytas
va tiek laiko teturėsiu
puslių ant kokų nebijau, bet gal pasakytumet ką gi sugebesiu apibegti per tiek laiko 
aš tikriausiai dar trumpesniam laikui lekiu į Londoną
Na jei aš turėčiau tiek laiko, tai planuočiau jį maždaug taip, pvz.:
vakaras - Westminister (London Eye -jei nebūtų eilių, Big Ben, Houses of Parliament) , Trafalgar Sqaure (aikštė su fontanais), Piccadilly Circus (besikeičiančios reklamos ir Eros skulptura).
pilna diena - White hall street (Horse Guards Parade (raitosios sargybos vartai)), St.James park, Buckingham Palace (karalienės rūmai), Trafalgar Sqaure (aikštė su fontanais ir daug galerijų, muziejų), Old/New Bond Street - vardinės parduotuvės. Tower Gatway (Tower of London (pilis), Tower Bridge (pilies tiltas), St.Paul's cathedral (katedra)) arba jei labiau domina shoping'as - Oxford Circus (parduotuviu rojus) arba - Camden Town (Camden Lock Market - klubines kulturos mėgėjų turgus)
rytas - Docklands (biznio rajonas, modernūs pastatai, moderniai įrengtos parduotuvės)
O kad sutaupyti laiko ir pailsinti kojas, nuo vienos iki kitos vietos važinėti su metro. Čia yra http://www.tfl.gov.u...ral_bus_map.pdf žemėlapis kuriame pavaizduotos pagrindinės Londono įžimybės ir prie kokio undegraund'o jos yra.