Įkraunama...
Įkraunama...

Londono įdomybės II

QUOTE(grange @ 2008 01 18, 00:04)
tai daabr užduotis sužinot kiek toli nuo tos yra victoria. čia tai nebežinau  g.gif  reik intike ieškot  g.gif  nebent pasiklausiu ko nors  rolleyes.gif

Tas Finsbury Park yra Victoria linijoj (kitam gale nei Victoria station).
O tas puslapis su marsrutais tai geras. Jau ten tai aiskiai viska gali suzinot bet kelione autobusu ilgai uztruks jau reikes dar anksciau isvaziuot (man rodos unsure.gif ).
Kaip smagu skaityt kaip jus ruosiates nes atrodo kad pati tuoj vaziuosiu ax.gif
Atsakyti
ach ir as pasiilgau Londono wub.gif mes zadam vaziuoti antra karta masinyte ax.gif 7 dienom 4u.gif manau kad, bus nerealus ispudziai vaziuojent blush2.gif na mes kai pyrma karta buvom ir teko 1 nakties iseit is viezbucio sesti i naktini autika ir vaziuoti i sustojima kur ten laukem autobuso kuris veze i oro uosta smile.gif galiu pasakyti kad, prasedejom pravaiksciojom nemazai nakti wub.gif tikrai nebaisu galiu tik tiek pasakyti va pas mus tai baisu nakti iseiti, nes greit pripjaus blink.gif Ten tu niekam neidomus niekas nesikabineja thumbup.gif visi uzsijeme kas sau jai ko reik paklausi atsako ir vel pirmyn 4u.gif smile.gif MYLIU LONDONA wub.gif
Atsakyti
QUOTE(etynsur @ 2008 01 18, 11:06)
tikrai nebaisu galiu tik tiek pasakyti va pas mus tai baisu nakti iseiti, nes greit pripjaus blink.gif  Ten tu niekam neidomus niekas nesikabineja thumbup.gif visi uzsijeme kas sau jai ko reik paklausi atsako ir vel pirmyn 4u.gif  smile.gif  MYLIU LONDONA wub.gif

aš ir jį myliu, bet yra rajonų, kur nekelčiau kojos..... unsure.gif viena. pvz juodčkių vien rajonai, kurie užvaldę viską, nežinau kaip jie vadinas tik, bet ten kažkur netoli tų seven sisters kur ir sakiau kad buvom pasiklydę.. tai gerai ka ėjau su sb - taip sakant "savu" nes kitaip nžn kuom būtų pasibaigę, nes ir taip varstė akim, ir visokių replikų buvo dieve dieve nejauku...
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 01 18, 00:28)
tai kada jau vyksti? lauksiu ispudziu su nuotraukom smile.gif patiko labai man tas miestas, bent jau turisto akimis. tai bus malonu atgaivint gerus prisiminimus:)

Išskrendu už dviejų su puse savaičių yess.gif
Atsakyti
Sveikos, keliautojos,
Pati ruosiuosi vaziuoti i Londona, ir iskilo tokia problema: kaip pigiai galima pasiekti Londono centra ar bent Londona is Gatwick oro uosto?
Atsakyti
sveiki,noreciau suzinoti,kiek daugiausiai galima skraidinti cigareciu i Londona?
Atsakyti
QUOTE(Moncius @ 2008 01 19, 02:17)
Sveikos, keliautojos,
Pati ruosiuosi vaziuoti i Londona, ir iskilo tokia problema: kaip pigiai galima pasiekti Londono centra ar bent Londona is Gatwick oro uosto?

There is a frequent Airbus service, the A5, to Victoria coach station, London. The first service departs the North Terminal at 05.15, and the last at 21.50. During the day there is an hourly service departing the North Terminal at 50 minutes past the hour. Departures from the South Terminal are 5 minutes later.

Journey time: 90 minutes

One Way: £8
Round Trip: £10

Cia pigiausias, bet ne greiciausias variantas
Atsakyti
QUOTE(liniux @ 2008 01 20, 15:05)
One Way:      £8
Round Trip:  £10

Cia pigiausias, bet ne greiciausias variantas

Oho, visai nieko variantas, sakyčiau g.gif
Mex tai mokėsim po 17 svarų už traukinį unsure.gif į vieną pusę unsure.gif doh.gif
Atsakyti
Nuostabu, aciu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 01 20, 18:18)
Oho, visai nieko variantas, sakyčiau g.gif
Mex tai mokėsim po 17 svarų už traukinį  unsure.gif į vieną pusę  unsure.gif  doh.gif

O tu cia ka nors paziurek, autobusu pigiau gaunasi.

http://209.85.135.10...us.htm Stansted
Atsakyti
Keliautojos smile.gif

aš irgi galiu pasigirt. sausio 30 išskrendu į angliją. tik aš tokį išvis tripą per angliją darau su reikalais, bet teks perkeliaut visą angliją.
vilnius - kaunas, kaunas - glagsovas, glasgovas - mančesteris, mančesteris - leedsas, leedsas - londonas, londonas - kaunas, kaunas - vilnius.
visa kelionė gavosi apie 200lt, tai kaip aš suprantu, tai yra labiau negu juokinga.

vienintelis klausimas. turiu bilietą į londoną (victorią), ir iš jos ta pati problema, nusigauti iki stansedo.
kokie pasiulymai?
aš galvoju imt nationalexpress (nes su juo visada keliauju), tik nežinau, gal ką pigiau turit?
nes mano visos kelionės max po svarą kainuoja, o trumpiausias atstumas - nuo victoria station iki stansedo dabar 10 svarų mokėt? nelygis biggrin.gif

gal turit ką patart? būčiau dėkinga.
Atsakyti
ir kaip sugebi prasisukti tik su 200 lt ar apmoka darbovietė?
Atsakyti