Įkraunama...
Įkraunama...

Londono įdomybės II

QUOTE(grange @ 2008 01 20, 23:56)
ir kaip sugebi prasisukti tik su 200 lt ar apmoka darbovietė?

Kadangi esu dar nedirbanti, tai jokia darbovietė neapmoka;)
kaip sugebu apsisukt?
kadangi esu gyvenus Anglijoj, tai žinau, kas pigiau, kaip pigiau ir t.t.wink.gif
lėktuvo bilietai rasti 'ant fuxo', po litą (savaime aišku susidėjo mokesčiai), visi kiti autobusai buvo po vieną svariuką, nes užtaikiau ant neva tų laimingų valandų (ant kurių visi užtaiko). tai pvz kelionė iš glasgovo iki mančesterio (apie 5h kelio) man kainavo 5 litukus smile.gif
reikia tik mokėt ieškot:)
Atsakyti
QUOTE(gabria @ 2008 01 21, 06:28)
kaip sugebu apsisukt?
kadangi esu gyvenus Anglijoj, tai žinau, kas pigiau, kaip pigiau ir t.t.wink.gif
lėktuvo bilietai rasti 'ant fuxo', po litą (savaime aišku susidėjo mokesčiai), visi kiti autobusai buvo po vieną svariuką, nes užtaikiau ant neva tų laimingų valandų (ant kurių visi užtaiko). tai pvz kelionė iš glasgovo iki mančesterio (apie 5h kelio) man kainavo 5 litukus smile.gif

kazkaip cia nerealiai skamba g.gif - as irgi bilietus pirkau po 1 Lt, bet su mokesciais gavosi apie 200 Lt, o kur pragyvenimas, maistas ir visa kita? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gabria @ 2008 01 21, 05:28)
kaip sugebu apsisukt?

na aš esu ir iš Londono į Mančesterį už 1 svarą keliavus. na dėl kelionių dar kaip nors sutikčiau, bet čia greičiausiai neskaitai pragyvenimo ir visa kitą?
artik po dieną ten būsi?
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 01 21, 12:52)
na aš esu ir iš Londono į Mančesterį už 1 svarą keliavus. na dėl kelionių dar kaip nors sutikčiau, bet čia greičiausiai neskaitai pragyvenimo ir visa kitą?
artik po dieną ten būsi?

sakykit ka norit, man kazkas cia ne taip - toks didelis marsrutas, o isleista tik 200 lt arba.... 40 svaru... Cia gal tik keliavimui? Neskaiciuojant nei maisto, nei pragyvenimo, nei nakvynes.... Tik paciai kelionei, bet ir taip ... ax.gif
Atsakyti

Uuuuuuj atsiprašau, neparašiau, čia viskas tik kelionei. ta prasme tiems atstumams nuveikti. pragyvenimo niekur neskaičiuoju, nes čia jau pagal asmeninius poreikius būtų.
manau kad tik kelionei išleisti 200lt yra juokingi pinigai. žinant kaip brangsta benzinas, matyt iš vilniaus iki palangos ir atgal panašiai gautųsi;)

pragyvenimo maisto pramogų neskaičiuoju.

dar kart atsiprašau;)
Atsakyti
QUOTE(gabria @ 2008 01 21, 18:06)
Uuuuuuj atsiprašau, neparašiau, čia viskas tik kelionei. ta prasme tiems atstumams nuveikti. pragyvenimo niekur neskaičiuoju, nes čia jau pagal asmeninius poreikius būtų.
manau kad tik kelionei išleisti 200lt yra juokingi pinigai. žinant kaip brangsta benzinas, matyt iš vilniaus iki palangos ir atgal panašiai gautųsi;)

pragyvenimo maisto pramogų neskaičiuoju.

dar kart atsiprašau;)

dabar aisku tongue.gif Tai gal pasidalinsi, kaip uz tuos 40 svaru nukeliaut toki marsuta - manau, ne tik man butu idomu. As va kova skrendu ir kad ir kaip beskaiciuociau, biudzetas tik auga doh.gif
Atsakyti
mielai/laisvai smile.gif
(atstumo nuo vilniaus iki kauno, ir nuo kauno iki vilniaus neskaičiuoju)

skrydžiai atsiėjo po 1lt smile.gif, mokesčiai dar po 70, tai visumoje 140lt;)
autobusas glasgovas - mančesteris 2 svarai(durnė pasiėmiau insurance uz 1 svara)
mančesteris - leedsas (1 svaras)
leedsas - londonas (4 svarai)
londono victoria station - stansedas apie 10 svaru... (dar nepirkau, nezinau)

skrydžiai savaime aišku su www.ryanair.com
autobusų bilietai www.nationalexpress.com

(pirkit FUNFARE tickets, (ale tai laimingos valandos) kurios ne visomis kryptymis būna, bet vietoj autobuso glasgow - manchester 28 svaru, sumokejau 2) skirtumas visdel to yra wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabria: 21 sausio 2008 - 19:33
norejau paklaust ar vasario pradzioje galima tiketis nukainavimu drabuziu parduotuvese londone? smile.gif
Atsakyti
manau, kad būtų galima tikėtis laisvai.
ten dažnai būna sale'ai.
Atsakyti
Šiandien viena narė atsiuntė man nuotraukų iš Windsor pilies. Koks ten fainas oras dabar..... sakykit, o ta pilis/rūmai toli nuo Londono? smile.gif Nes vaizdai tai labai gražūs.

Kad tik mums toks oras papultų..
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 01 26, 23:37)
Šiandien viena narė atsiuntė man nuotraukų iš Windsor pilies. Koks ten fainas oras dabar..... sakykit, o ta pilis/rūmai toli nuo Londono? smile.gif Nes vaizdai tai labai gražūs.

Kad tik mums toks oras papultų..

na atstumas yra, bet traukinys tai tikrai vaziuoja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 01 27, 00:31)
na atstumas yra, bet traukinys tai tikrai vaziuoja  rolleyes.gif

Aha, galvoju, ar labai oras skirtųsi. Ryt gausiu žinių, koks oras Londone biggrin.gif
Ir galvosiu, kokio tikėtis blush2.gif
Atsakyti