Įkraunama...
Įkraunama...

AVEDA kosmetika

Idomu kokie atsiliepimai apie sia kosmetika
Atsakyti
Apie tokią net negirdėjau ax.gif blush2.gif smile.gif
Atsakyti
Man irgi neteko girdeti blush2.gif
Atsakyti
Labai gera kosmetika thumbup.gif Tik Lietuvoje jos nėra schmoll.gif Ar jau kas nors įvežė g.gif nors neteko girdėti, kad tai būtų nutikę. Aišku kaip gerai atip ir nelabai pigi, bet to verta mirksiukas.gif

Kiek žinau yra tinklapis www.aveda.com pasiskaitinėkit, ji kurat anatūraliu pagrindu (kiek tai įmanoma smile.gif
Atsakyti
As irgi galvoju pabandysiu, nes ji naturali kiek imanoma. Taigi nusipirkau maskuojanti piestuka, tai tikrai labai kokybiskas - patepi ir tartum uzdziuna ir gerai laikosi, taciau nusipirkau vadinama 'tinted mosturiser' tai man atrodo labai mano veidas nuo jo blizga, o gal reik maziau tepti g.gif nes pagal pavadinima, tai tipo drekinamasis kremas tik su atspalviu.
Atsakyti
O man va teko ir as ja naudoju ne kosmetika o plauku prieziuros priemones 4u.gif
Kadangi as labai megsu lygintis plaukus jie turi toky aliejuka kury issiplovusi galva itrini jis padaro plauka ne toki jautru.... ir siaip sampunai ir kondicionieriai ju yra labai geri thumbup.gif Bet gaila apie kosmetika nieko nezinau g.gif
Atsakyti
Negirdėjau dar apie tokią g.gif
Atsakyti
Mano vyras naudoja ju plauku prieziuros priemones, ir baisiai patenkintas. Bandziau isiulyti savo priemones plaukams, tai net neziuri i ta puse. O bande vaska, zele, dar kazkokias modeliavimo priemones.
Atsakyti
QUOTE(Nikita @ 2005 03 28, 22:38)
Labai gera kosmetika  thumbup.gif Tik Lietuvoje jos nėra  schmoll.gif Ar jau kas nors įvežė  g.gif nors neteko girdėti, kad tai būtų nutikę. Aišku kaip gerai atip ir nelabai pigi, bet to verta  mirksiukas.gif

Kiek žinau yra tinklapis www.aveda.com pasiskaitinėkit, ji kurat anatūraliu pagrindu (kiek tai įmanoma  smile.gif

Yra, yra mirksiukas.gif
Pvz. LeMeridian (Villon) viešbutyje.
Atsakyti
esu turejus veido prausikli,tai labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
O Kaune kur galima įsigyti? Gal žinote?
Atsakyti
Aveda labai populiari cia,Usa.Sampunai ypac naturalus,su zoleliu ekstraktais,kremai,yra ir linija vyrams,taip pat dekoratyvine kosmetika.Bandziau sampunus-patiko.Kremai veidui nelabai.
Atsakyti