Idomu kokie atsiliepimai apie sia kosmetika
Apie tokią net negirdėjau

Man irgi neteko girdeti

Labai gera kosmetika
Tik Lietuvoje jos nėra
Ar jau kas nors įvežė
nors neteko girdėti, kad tai būtų nutikę. Aišku kaip gerai atip ir nelabai pigi, bet to verta
Kiek žinau yra tinklapis www.aveda.com pasiskaitinėkit, ji kurat anatūraliu pagrindu (kiek tai įmanoma

Kiek žinau yra tinklapis www.aveda.com pasiskaitinėkit, ji kurat anatūraliu pagrindu (kiek tai įmanoma

As irgi galvoju pabandysiu, nes ji naturali kiek imanoma. Taigi nusipirkau maskuojanti piestuka, tai tikrai labai kokybiskas - patepi ir tartum uzdziuna ir gerai laikosi, taciau nusipirkau vadinama 'tinted mosturiser' tai man atrodo labai mano veidas nuo jo blizga, o gal reik maziau tepti
nes pagal pavadinima, tai tipo drekinamasis kremas tik su atspalviu.

O man va teko ir as ja naudoju ne kosmetika o plauku prieziuros priemones
Kadangi as labai megsu lygintis plaukus jie turi toky aliejuka kury issiplovusi galva itrini jis padaro plauka ne toki jautru.... ir siaip sampunai ir kondicionieriai ju yra labai geri
Bet gaila apie kosmetika nieko nezinau

Kadangi as labai megsu lygintis plaukus jie turi toky aliejuka kury issiplovusi galva itrini jis padaro plauka ne toki jautru.... ir siaip sampunai ir kondicionieriai ju yra labai geri

Negirdėjau dar apie tokią

Mano vyras naudoja ju plauku prieziuros priemones, ir baisiai patenkintas. Bandziau isiulyti savo priemones plaukams, tai net neziuri i ta puse. O bande vaska, zele, dar kazkokias modeliavimo priemones.
QUOTE(Nikita @ 2005 03 28, 22:38)
Labai gera kosmetika
Tik Lietuvoje jos nėra
Ar jau kas nors įvežė
nors neteko girdėti, kad tai būtų nutikę. Aišku kaip gerai atip ir nelabai pigi, bet to verta

Yra, yra

Pvz. LeMeridian (Villon) viešbutyje.
O Kaune kur galima įsigyti? Gal žinote?
Aveda labai populiari cia,Usa.Sampunai ypac naturalus,su zoleliu ekstraktais,kremai,yra ir linija vyrams,taip pat dekoratyvine kosmetika.Bandziau sampunus-patiko.Kremai veidui nelabai.