Įkraunama...
Įkraunama...

AVEDA kosmetika

As ir dabar uzsisakiau sampuniuka is Aveda didinanti plauku apimti,jei patiks reikes pabandyt ir koki balzama isigyti.Kitoj temoj viena mamyte nugasdino,kad ji turejo kazkoki sampuniuka,tai jai nepatiko schmoll.gif
Na,kai gausiu ir isbandysiu,parasysiu biggrin.gif O gal kuri naudojate kaukyte ar balzama plaukuciams?
Atsakyti
Kondicionieriai man nepatiko,nes visai jokio efekto-mano plaukai dazyti tai labai veliasi ir siurkstus,tokie pat ir lieka po tu kondicionieriu,ypac "shampure"netiko,dar tas "mint rosemary"nieko.O kauke bandziau dazytiems plaukams tai patiko:)
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 01 19, 14:54)
As ir dabar uzsisakiau sampuniuka is Aveda didinanti plauku apimti,jei patiks reikes pabandyt ir koki balzama isigyti.Kitoj temoj viena mamyte nugasdino,kad ji turejo kazkoki sampuniuka,tai jai nepatiko schmoll.gif
Na,kai gausiu ir isbandysiu,parasysiu biggrin.gif O gal kuri naudojate kaukyte ar balzama plaukuciams?

Parkeliavo mano sampuniukas,tai tikrai visai neblogas,tikrai siek tiek padidina plauku apimti bigsmile.gif Tik kvapas nekoks,turbut todel,kad augalinis doh.gif
Atsakyti
Visi kvapai ten augaliniai,tokiom zolem trenkia.Daug kam nepatinka,bet man tai nieko,geriau nei tie sintetiniai vaisiu ir geliu:)
Atsakyti
QUOTE(foje @ 2007 03 16, 21:28)
Visi kvapai ten augaliniai,tokiom zolem trenkia.Daug kam nepatinka,bet man tai nieko,geriau nei tie sintetiniai vaisiu ir geliu:)

Dabar pripratau prie kvapo,ir tikrai patinka,nes gal sakau tuomet jokiu parfumu neprikrauta g.gif Nors kiek ten zoles,tai irgi nesuzinosi ax.gif
Atsakyti
As tai esu Avedos gerbeja.Jau gal 4 metai naudoju sampunus,ju deka atsiauginau ilgus grazius plaukus,pamirsau apie plauku slinkima.Naudoju visas kitas plauku prieziuros priemones laka ,plauku zele,putas-man super thumbup.gif .Ankciau kvapas schmoll.gif ,bet dabar pripratau ,tai neisivaizguoju kad plaukai gali kvepeti tais sintetiniais saldziais kvapais ,kaip kad kazkas cia sake.Naudojau ir veido prieziurai skirtas priemones ,gal yra geresniu.Tiesa labai geras kremas rankoms ir priemone savaiminiam idegimui.
Atsakyti
QUOTE(amrisa @ 2007 03 18, 02:24)
As tai esu Avedos gerbeja.Jau gal 4 metai naudoju sampunus,ju deka atsiauginau ilgus grazius plaukus,pamirsau apie plauku slinkima.Naudoju visas kitas plauku prieziuros priemones laka ,plauku zele,putas-man super thumbup.gif .Ankciau kvapas  schmoll.gif ,bet dabar pripratau ,tai neisivaizguoju kad plaukai gali kvepeti tais sintetiniais saldziais kvapais ,kaip kad kazkas cia sake.Naudojau ir veido prieziurai skirtas priemones ,gal yra geresniu.Tiesa labai geras kremas rankoms ir priemone savaiminiam idegimui.

Gal galima konkrecius pavadinimus ranku kremo,idegio kremuko ir plauku kaukes arba balzamo? oro_buckis.gif
Atsakyti
Ranku kremas tik vienas ir yra jis vadinasi Aveda hand cream,savaiminio idegimo kremas-Aveda sunless tanner, kauke kuria dabar naudoju nepigi(apie 80$),bet tikrai veiksminga,vadinasi"DAMAGE RAMADY-intensive restructuring treatment. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amrisa @ 2007 03 20, 01:21)
Ranku kremas tik vienas ir yra jis vadinasi Aveda hand cream,savaiminio idegimo kremas-Aveda sunless tanner, kauke kuria dabar naudoju nepigi(apie 80$),bet tikrai veiksminga,vadinasi"DAMAGE RAMADY-intensive restructuring treatment. 4u.gif

smile.gif Dėkoju už info,o kaukytės gal didelis kiekis,kad tokia kaina g.gif O ji plaukučius papurina,ar kaip tik padaro glotnius? wub.gif
Atsakyti
As irgi pirkau kondic/kauke - Damage RemedyTM Intensive Restructuring Treatment. Isigyjau dideli kieki, nes taip labiau apsimoka,- sumoki daug pinigu, bet ilgam ramu....
iki siol naudojau Damage Remedy Restructing sampuna ir kondic. - labai patiko ir tikiuosi, kad sis naujas 'intensive' neapvils mirksiukas.gif

Tiek galiu pasakyti, kad aveda priemones nesausina plauku. Anksciau budavo tepk netepus aliejais, vis vien plaukai sausoki, bet dabar zymiai gyvesni tapo.
Atsakyti
QUOTE(karietaite @ 2007 04 22, 05:57)
As irgi pirkau kondic/kauke - Damage RemedyTM Intensive Restructuring Treatment. Isigyjau dideli kieki, nes taip labiau apsimoka,- sumoki daug pinigu, bet ilgam ramu....
iki siol naudojau Damage Remedy Restructing sampuna ir kondic. - labai patiko ir tikiuosi, kad sis naujas 'intensive' neapvils  mirksiukas.gif

Tiek galiu pasakyti, kad aveda priemones nesausina plauku. Anksciau budavo tepk netepus aliejais, vis vien plaukai sausoki, bet dabar zymiai gyvesni tapo.

o kokios maždaug šampūnų, balzamų kainos ir kiekiai, kažkur skaičiau kad apie100lt, brangoka, bet dabar ant natūralumo pasinešiau nes noriu plaukučius atgaivint nepakenkiant, jau seniai galvojau apie šią firmą tik nežinojau kad jos gaminiai ir LT yra
Atsakyti
http://www.aveda.com
Atsakyti