Įkraunama...
Įkraunama...

Dzintars kosmetika

Tiek prisisiskaiciau apie Dzintars kosmetika(pieneliai, aliejai kremai ir pan.),jog begau jos ieskoti, bet nei Droge nei Eurokos ar pan. vietose neradau. Patarkite, kur ieskoti sios "Dzintars" kosmetikos priemoniu? g.gif
Atsakyti
O ką konkrečiai gero tu girdėjai apie Dzintars?Apie kokius produktus, kadnagi man lūpdažiai,tai nelabai kokie, ypač kvapas smile.gif
Atsakyti
paieskok pwz.parduotuwese kur parduoda rusiska kosmetika, kai kurios taip ir wadis rusiska kosmetika dazniausiai mazutes buna g.gif ten ir latwiskos ir kt.buna smile.gif
Atsakyti
tiksliau as ieskau aliejuko plaukams, sako labai geras ir ypac plauku galiukams padeda, kiek teisybes nezinau, bet isbandyti vis tiek noriu... Kada bandysiu Vilkpedeje paieskoti, gal rasiu. Jei zinote kur tiksliai galima rasti, parasykite rolleyes.gif
Atsakyti
Rygoj tai pilna smile.gif , o Vilniuj as irgi niekur niekur nepastebejau, kad butu...
Atsakyti
QUOTE(Burbulytis @ 2005 03 28, 19:02)
Rygoj tai pilna smile.gif , o Vilniuj as irgi niekur niekur nepastebejau, kad butu...

Nu tai aiku,kad rygoj pilna biggrin.gif juk ten sia kosmetika gamina!

O del kvapo sios kosmetikos tai taip, jie nededa jokiu cheminiu kvapikliu,ju priemones naturalios ir jie stengiasi det kuo maziau brudo.Todel jie vis dar issilaiko rinkoj,nes ju vardas zinomas kaip naturalios kosmetikos sinonimas.Naudojau plauku prieziuros priemones su zenseniu - nu kvapelis tai dry.gif ,bet poveikis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Plaukai grazus ir blizga ,o kvapo nelieka! Bet nusikirpau plaukus ir dabar mano siurenom 'dieta' nes trumpi ir nereiklus taigi pastaruoju metu nieko nenaudoju. rolleyes.gif
Atsakyti
Man tai labai patinka "Dzintars" thumbup.gif
Naudoju balzamą blakstienoms ir antakiams, tai nerealu thumbup.gif Turiu ir balzama kūnui, fantastiškas tiesiog thumbup.gif Ir dar turiu lūpdažį iš naujos kolekcijos, su blizgalais (a la wather shine diamonds) irgi thumbup.gif thumbup.gif Šiaip pirkausi viską Rygoje, tai bendradarbiai juokėsi, kad atvažiavau ne darbo reikalais, o apsishopinti biggrin.gif Oj, dar turiu "Dzintars" kvepalus, "Koketė", tai kvapas... thumbup.gif Ir laikosi ilgai thumbup.gif
Nu kvepaliukų mačiau pirkti Vilkpėdės bazėje ir kosmetikos kažkokių produktų buvo ten smile.gif
O daugiau ir nemčiau sad.gif
Neteisybė kažkokia cry.gif
Atsakyti
O kur "Dzintars" būtų galima įsigyti Kaune? Dekoratyvinės kosmetikos, tai pirkausi "Kosmadoj" HyperMaximoj Savanorių pr. O kur nusipirkti kremų, plaukų priežiūros priemonių?
Atsakyti
vienas dzintars taskas yra akropoly man atrodo kosmadoj. dekoratyv kosmetikos stendas tikrai yra, bet visa kita tai nzn rolleyes.gif
Atsakyti
Aš iš dekoratyvinės "Dzintars" kosmetikos turiu blizgesį lūpoms. Na, man jis thumbup.gif . Tokio gero tikrai nesu turėjusi: kvapas - thumbup.gif , spalvytės - thumbup.gif , kaina - thumbup.gif . Nu, vienu žodžiu, neturiu jokių priekaištų clap.gif . Šiaip tai toj "Kosmadoj" tada reikės atidžiau pasidairyti: greičiausiai ir įvairių priežiūros priemonių rasiu.
Atsakyti
Dzinters kvepaliukų tai yra beveik visuose parduotuvėse Kaune, man labai patinka Kristina thumbup.gif , kaina irgi thumbup.gif .
Paskaičius apie lūpų blizgesius irgi užsimaniau, reikės užsiimti paieškom biggrin.gif
Atsakyti
Būna didžiuosiuose prekybos centruose, bet ne visos priemonės. Kokį šampūną, balzamą tai lengvai galima rast.
Atsakyti