Įkraunama...
Įkraunama...

Dzintars kosmetika

QUOTE(irmulia @ 2005 03 28, 19:29)
tiksliau as ieskau aliejuko plaukams, sako labai geras ir ypac plauku galiukams padeda, kiek teisybes nezinau, bet isbandyti vis tiek noriu... Kada bandysiu Vilkpedeje paieskoti, gal rasiu. Jei zinote kur tiksliai galima rasti, parasykite  rolleyes.gif

Plaukams ir aliejuko, ir losjono, ir sampunu buna Rimi parduotuvese. Bent jau as ten anksciau pirkau smile.gif Aliejuko nebandziau, o losjonas thumbup.gif tiesa, kvapas nekoks, bet jis issiplauna (ji tept reikia pries plaunant galva), ir juk ne del kvapo tu ji perki? tongue.gif
Vilkpedes bazeje tikrai rasi. Ten ne tik Dzintars, bet ir rusiskos geros pigios kosmetikos yra thumbup.gif
Atsakyti
As vaziuoju i Ryga 16 diena, galiu pagelbet kam reikia mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(shipsenyte @ 2005 03 29, 14:28)
As vaziuoju i Ryga 16 diena, galiu pagelbet kam reikia  mirksiukas.gif

o as kaip tik daba ieskau to dzintars visur kaip paselusi, bet klaipedoj jo niekur nerandu. man tai labai reikia balzamo antakiams ir blakstienoms... smile.gif nu kaip butu fantastiska jei iseitu kazka mums cia susitarti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cilija @ 2005 03 29, 20:29)
o as kaip tik daba ieskau to dzintars visur kaip paselusi, bet klaipedoj jo niekur nerandu. man tai labai reikia balzamo antakiams ir blakstienoms... smile.gif nu kaip butu fantastiska jei iseitu kazka mums cia susitarti smile.gif

jei ka sumastysit rasykit man i asmenini..susitarsim smile.gif
Atsakyti
O kokios kainos?
Atsakyti
na kiek girdejau nera labai brangi ta kosmetika, na viskas priklauso nuo produkto
Atsakyti
QUOTE(shipsenyte @ 2005 03 29, 14:28)
As vaziuoju i Ryga 16 diena, galiu pagelbet kam reikia  mirksiukas.gif

Shipsenyte, o iš kokio tu miesto? Mielai pasinaudočiau tavo pasiūlymu 4u.gif , jei esi vilnietė. Kažkada pirkau turbūt tą patį aliejų plaukams, tai labai patiko. Pirkau Maximoje, bet daugiau jo ten nebemačiau. Kai išsitepdavau galvą, kvapelis tai toks savotiškas, bet po to dingdavo visi galvos niežuliai, plaukai likdavo tokie lankstūs ir blizgūs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(miashka @ 2005 03 29, 20:41)
Shipsenyte, o iš kokio tu miesto? Mielai pasinaudočiau tavo pasiūlymu 4u.gif , jei esi vilnietė. Kažkada pirkau turbūt tą patį aliejų plaukams, tai labai patiko. Pirkau Maximoje, bet daugiau jo ten nebemačiau. Kai išsitepdavau galvą, kvapelis tai toks savotiškas, bet po to dingdavo visi galvos niežuliai, plaukai likdavo tokie lankstūs ir blizgūs smile.gif

is vilniaus..
bet ir iki klaipedos kartais nuvaziuoju.. smile.gif
Atsakyti
daznai buni klp? tai manau mums bus lengva susitarti.ar tu ilgam vaziuoji i ryga ar tik tai vienai dienai?
Atsakyti
Jei iš Vilniaus - tai super, nes aš iki Klaipėdos nuvažiuoju tik vasarą... Susižinosiu tiksliai, kaip vadinasi tie visi geri dalykėliai, kurie man tiko ir patiko, ir tada jau tavęs prašysiu pagelbėt smile.gif
Ačiū už pasisiūlymą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
nepykit uz kvaila klausima, kaip reikia atsakyti asmeniskai? as nemoku..
Atsakyti
QUOTE(cilija @ 2005 03 29, 21:07)
nepykit uz kvaila klausima, kaip reikia atsakyti asmeniskai? as nemoku..

spaudi ant slapyvardzio siuo atveju "shipsenyte" smile.gif ir ten pamatysi nuoroda "asmenine zinute " smile.gif
Atsakyti