Įkraunama...
Įkraunama...

Dzintars kosmetika

QUOTE(cilija @ 2005 03 29, 20:46)
daznai buni klp? tai manau mums bus lengva susitarti.ar tu ilgam vaziuoji i ryga ar tik tai vienai dienai?

na pas mociute kartais nuvaziuoju i klaipeda, siaip pazystami ten daznokai vazineja.
O i Ryga tai dienai ..pirmyn ir atgal.
Atsakyti
na pabandziau issiusti, tikiuosi man pavyko 4u.gif
Atsakyti
o gal yra koks puslapiukas, kur galima butu paziuret shia kosmetika? ax.gif
Atsakyti
http://www.dzintars.lv
Atsakyti
QUOTE(Springlet @ 2005 03 29, 21:36)
O kokios kainos?

Kainos tikrai nedideles, o produktai tikrai geri mirksiukas.gif
Idealus kainos ir kokybes santykis smile.gif Mano mama ir drauge naudojasi Dzintars dekoratyvine kosmetika, as ju tusa turejau, balzama blakstienoms (toks permatomas "tusas"), kvepalai patinka ju (mamos megstamiausi yra Intriga), ju kaina zema, bet kokybe labai gera, jie ivairiose parodose labai aukstai vertinami, bet kad neisreklamuoti, Dzintars vardas nezinomas, tai ir kainos mazos smile.gif
bet mums nuo to tiktai geriau!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Nesinori, perkant ka nors, puse kainos moketi uz tai, kad tai Christian Dior, Versace ar Chanel gaminys... unsure.gif Man kazkaip nesvarbu, kas ji gamino, man svarbu koks jis yra smile.gif O del Dzintars siuo klausimu nusiskundimu neturiu mirksiukas.gif Tik man lupdaziu spalvos nelabai patinka smile.gif Taigi ju lupdaziais as nesinaudoju cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted_berry @ 2005 03 30, 20:12)
Kainos tikrai nedideles, o produktai tikrai geri  mirksiukas.gif
Idealus kainos ir kokybes santykis smile.gif Mano mama ir drauge naudojasi Dzintars dekoratyvine kosmetika, as ju tusa turejau, balzama blakstienoms (toks permatomas "tusas"), kvepalai patinka ju (mamos megstamiausi yra Intriga), ju kaina zema, bet kokybe labai gera, jie ivairiose parodose labai aukstai vertinami, bet kad neisreklamuoti, Dzintars vardas nezinomas, tai ir kainos mazos smile.gif
bet mums nuo to tiktai geriau!!!  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Nesinori, perkant ka nors, puse kainos moketi uz tai, kad tai Christian Dior, Versace ar Chanel gaminys...  unsure.gif Man kazkaip nesvarbu, kas ji gamino, man svarbu koks jis yra smile.gif O del Dzintars siuo klausimu nusiskundimu neturiu  mirksiukas.gif Tik man lupdaziu spalvos nelabai patinka smile.gif Taigi ju lupdaziais as nesinaudoju  cool.gif

as cia visur kaip paseluis ieskau to balzamo blakstienom ir antakiams, bet niekur nepavyksta rasti. cia susitariau kad parves is rygos, bet ar tikrai nera galimybiu nusipirkti lietuvoje? bent klaipedoje jo tikrai niekur nera sad.gif
Atsakyti
Suintrigavot mane su ta Dzintars kosmetika. Senais laikais byvau gavusi dovanų kvepalų Kristina. Lyg tai nieko buvo kvapas. Bet kažkaip šiuo metu kosmetikos pamatyti neteko. Reikės rimtai šiuo klausimu pasidomėt. Ir kas svarbiausia, įėjus į jų internetinį puslapį neduoda ditributorių sąrašo. Gal čia tik man ar tik šiandien. Reikės pabandyti vėliau.
Atsakyti
[SIZE=1][SIZE=1]
QUOTE(cilija @ 2005 03 30, 21:32)
as cia visur kaip paseluis ieskau to balzamo blakstienom ir antakiams, bet niekur nepavyksta rasti. cia susitariau kad parves is rygos, bet ar tikrai nera galimybiu nusipirkti lietuvoje? bent klaipedoje jo tikrai niekur nera sad.gif

Oi, zuikeli, Klaipedoj tikai nezinau, as ten tebuvau kokius 2-3 kartus... blush2.gif geda.

QUOTE(Violetukas @ 2005 03 30, 21:38)
Suintrigavot mane su ta Dzintars kosmetika. Senais laikais byvau gavusi dovanų kvepalų Kristina. Lyg tai nieko buvo kvapas. Bet kažkaip šiuo metu kosmetikos pamatyti neteko. Reikės rimtai šiuo klausimu pasidomėt. Ir kas svarbiausia, įėjus į jų internetinį puslapį neduoda ditributorių sąrašo. Gal čia tik man ar tik šiandien. Reikės pabandyti vėliau.

Tikrai rasi Vilkpedes bazese wink.gif O kvepalu pries naujuosius metus vos ne kiekvienoj parduotuvej maciau, ir toj pacioj Maximoj taip pat mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frosted_berry: 30 kovo 2005 - 20:55
Kvepaliukų nėra problemų jokių nusipirkti, visur jų yra, nes pati naudoju ir labai labai patenkinta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted_berry @ 2005 03 30, 20:52)
[SIZE=1][SIZE=1]

Tikrai rasi Vilkpedes bazese wink.gif

vilkpedes bazeje buvau vakar, ten tik dekoratyvine kosmetika yra.
Atsakyti
Prisiskaičiau tai ir aš užsinorėjau ax.gif Mano draugas visą savaitę Rygoj dirba, o savaitgaliais grįžta. Kažkada sakė, kad naudoja labai gerą kremą Dzintars, sako, nori, kad parveščiau, sakau neeeeeeeeeeee, kažkodėl galvojau, kad ta kosmetika nelabai kokia... Bet dabar pati jos užsinorėjau biggrin.gif
Atsakyti
Shipsenyte, ar dar turi ketinimą važiuoti į Rygą ir išpirkti visą Dzintars kosmetiką? biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti