Įkraunama...
Įkraunama...

Dzintars kosmetika

QUOTE(rutast @ 2006 01 22, 22:14)
Neseniai pirkau Dzintars šampūną- patiko,dar turiu lūpų blizgesį-visai liuks.Pagal kainą, prekės kokybė tikrai priimtina.Manau, kad ir toliau reiks kžką panašaus įsigyt,nes kažkaip abejodavau g.gif -kaina nedidelė, o gal šlamštas koks.Tačiau mama "atvedė į protą", mirksiukas.gif  patarė ką pirkt.Žinau, kad lūpų balzamai - geri.
O kokia kaina sampuno?
Atsakyti
QUOTE(Aislanda @ 2006 01 23, 22:21)
O kokia kaina sampuno?

Apie 4lt 250ml ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lala @ 2006 01 24, 11:25)
Apie 4lt 250ml  ax.gif
Tai cia tikriausiai bus tos pacios firmos "Kredo", kaip as balzama nusipirkau sumokejau 3,45lt ax.gif bet pabandzius ji tai jis man siaip sau schmoll.gif
Atsakyti
Labai neblogas Dzintars tušas. Kaina apie 18 Lt, bet nedirgina akių labai gerai atrodo blakstienos. Nagų lakas irgi labai neblogas
Atsakyti
hit lūpdažiai labai patiko, taip pat liejukas palukams ir šampūnai. veido kremas, rankų kremas, kvepaliukai kaina nedidelė bet kokybė lux.
Atsakyti
Sveikutės,aš tai didelė dzintars lūpdažių gerbėja mirksiukas.gif Ypač tinka rudeniui ir žiemai rieboki tokie tongue.gif Visoms šviesiaplaukėms galiu rekomenduoti Kredo linijos lūpdažį 71nr natūrali spalva tinka dienai ir kaina maža 4u.gif bejeblizgesiai irgi neblogi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolyteee @ 2006 01 02, 14:36)
gal kas zinot kaip sios firmos nagu lakai nagams?O gal siaip ka nors gero netycia atradot?man patinka aliejukas stiprinantis ir stimuliuojantis.Gerai issiplauna.Tepu tik galiukus,tai nzn nuo jo ar nuo Avon serumo,bet galiukai pradejo blizget clap.gif Neatsidziaugiu

Aš turiu Dzintars nagų stiprikli, kuris maitina ir skatina juos augti, poveikį iš kart pastebėjau, nagai nesisluoksniuoja, bet pirkau jį ne Lietuvoje, tad čia dar niekur tokio nemačiau. schmoll.gif naudoju Dzintars pudras, nu pasaka man, ir dar turiu tonika, bet dar neatėjo laikas naudoti, laukiu kol sena pabaigsiu, nes nenoriu abiejų iš karto pradėt naudot. šiaip tai viska Dzintars esu pirksu Latvijoje tad kainos ten žymiai mažesnės nei čia pas mus.
Atsakyti
turiu dzintars aliejuka, tai jis man thumbup.gif
o vakar isigijau sios firmos maitinamaji krema sausai odai, tai labai fainas thumbup.gif tikrai nustebau.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(France;) @ 2005 07 19, 12:02)
O as pvz. Klaipedoj isvis neradau to Dzintars stendo,nors apejau kokius 4 sykius aplink (gal lb nepastabi esu) ax.gif  tai uztad radau Siauliuose tongue.gif

QUOTE(mami-papi @ 2005 07 24, 15:17)
girdejau kad didesnis asortimentas randasi kazkur priesais egles turgu.prie  IKI 12-aukstu name.bet ar is kiemo puses ar is pagrindines nepamenu  g.gif  :.ten yra Dzintars produkc.parduotuve.pabandykit ten nuvykti. rolleyes.gif

mačiau Akropolio Droge Dzintars stendą mirksiukas.gif
Atsakyti
Nupirkau siandien lupu balzama (oranzini),tai likau labai patenkinta bigsmile.gif ,jis toks riebokas,gerai tepasi ax.gif
Atsakyti
O kur Klaipėdoj yra didesnis ,,Dzintars" prekių pasirinikimas?
Papildyta:
ar tik maximoj vienas kitas produktas ,ar yra ir kitur/
Atsakyti
QUOTE(zujkiz @ 2005 03 28, 21:38)
Man tai labai patinka "Dzintars" thumbup.gif
Naudoju balzamą blakstienoms ir antakiams, tai nerealu thumbup.gif Turiu ir balzama kūnui, fantastiškas tiesiog thumbup.gif Ir dar turiu lūpdažį iš naujos kolekcijos, su blizgalais (a la wather shine diamonds) irgi  thumbup.gif  thumbup.gif  Šiaip pirkausi viską Rygoje, tai bendradarbiai juokėsi, kad atvažiavau ne darbo reikalais, o apsishopinti biggrin.gif  Oj, dar turiu "Dzintars" kvepalus, "Koketė", tai kvapas... thumbup.gif  Ir laikosi ilgai thumbup.gif

Kažkada turėjau kvepalus "Kristina", man labai patiko kvapas.
Kaune Droge Laisvės al., tai kvepalų ir šampūnų yra pirkti, bet kremų tai nežinau, nes neatkreipiau dėmesio.
Atsakyti