Įkraunama...
Įkraunama...

Dzintars kosmetika

QUOTE(Aislanda @ 2006 03 11, 21:46)
Geltoni kvapas  wub.gif o raudonu kokia kaina?Kurie geriau laiko? ax.gif

Kaina visu vienoda (~10lt) ir laiko panasiai ax.gif
Atsakyti
mAN ir patiko tie HIT kvepaliukai,vakar MAXIMOJ uosciau.Bet raudonu nebuvo:(
Atsakyti
QUOTE(Lala @ 2006 03 11, 22:54)
Kaina visu vienoda (~10lt) ir laiko panasiai  ax.gif
Ačiux 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2006 03 02, 20:09)
Kaip su jų krempudros? geros blogos, maskuoja nors kiek?
user posted image
user posted image
http://www.dzintars...._krem/small.jpg

aš naudoju Hit krempudra ir man labai patinka, užsitepus nei trupučio nesimato, ji yra lengva. aišku kažkiek maskuoja, bet kasdieniniam makijažui tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(giedradi @ 2006 03 14, 15:10)
aš naudoju Hit krempudra ir man labai patinka, užsitepus nei trupučio nesimato, ji yra lengva. aišku kažkiek maskuoja, bet kasdieniniam makijažui tai  thumbup.gif

Reiks pabandyt, nes patinka lengvos krempudros ax.gif Tolygiai tepasi, nesimato jokių dryžių? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedradi @ 2006 03 14, 16:10)
aš naudoju Hit krempudra ir man labai patinka, užsitepus nei trupučio nesimato, ji yra lengva. aišku kažkiek maskuoja, bet kasdieniniam makijažui tai  thumbup.gif

mane ir domina ax.gif o kokia kaina? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2006 03 14, 16:27)
Reiks pabandyt, nes patinka lengvos krempudros ax.gif  Tolygiai tepasi, nesimato jokių dryžių? smile.gif

tikrai nesimato, o veidas toks skaistus ir gaivus atrodo, teko pabandyti Art krempudra tai matosi man ji

QUOTE(astuxxx2000 @ 2006 03 14, 17:28)
mane ir domina  ax.gif  o kokia kaina?  4u.gif

šiaip šias pudras aš esu pirkus tik latvijoje, gal pirmaja teko čia nusipirkti, tai mačiau kad apie 8 lt kainuoja. Latvijoje aišku pigiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giedradi @ 2006 03 15, 08:46)
tikrai nesimato, o veidas toks skaistus ir gaivus atrodo, teko pabandyti Art krempudra tai matosi man ji
šiaip šias pudras aš esu pirkus tik latvijoje, gal pirmaja teko čia nusipirkti, tai mačiau kad apie 8 lt kainuoja. Latvijoje aišku pigiau  mirksiukas.gif

Dabar Dzintars krempudros Kosmadoj 30% nuolaida ax.gif
Atsakyti
Gera žinia, kad Maximose atsirado ,,Dzintars'' produktų: šampūno, aliejuko, plaukų balzamo, veido kremo, ir rankų kremo. Tik nežinau, ar čia visose, ar tik didesnėse Maximose.
Atsakyti
[quote=giedradi,2006 03 15, 09:46]
šiaip šias pudras aš esu pirkus tik latvijoje, gal pirmaja teko čia nusipirkti, tai mačiau kad apie 8 lt kainuoja. Latvijoje aišku pigiau mirksiukas.gif
[/quote

nusipirkau,as hit lengva tonini krema (krempudra), tai is pradziu man ji patiko, o dabar tai doh.gif veliasi ji man kazkaip ant veido ir negraziai atrodo verysad.gif be reikalo pirkau blink.gif
tai galiu kam nors padovanoti, jei norinciu yra, as is siauliu, rasykit man i az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astuxxx2000 @ 2006 03 28, 19:40)
nusipirkau,as hit lengva tonini krema (krempudra), tai is pradziu man ji patiko, o dabar tai  doh.gif  veliasi ji man kazkaip ant veido ir negraziai atrodo  verysad.gif  be reikalo pirkau  blink.gif 
tai galiu kam nors padovanoti, jei norinciu yra, as is siauliu, rasykit man i az  4u.gif

o su kuo tu tepi, su pirštais ar su kempinele, aš tai su kempinele, teko nusipirkti ne tos spalvos tai ne kaip atrode, nes neatitiko spalva, bet sakau aš esu pirkus ne lietuvoj o latvijoj tad visur visko gali būti.
Atsakyti
turiu nagų lako valiklį iš dzintars ax.gif tikria esu patenkinta juo, gerai laką nuvalo ir nedaug reikia bigsmile.gif
Atsakyti